Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Wat moet ik kiezen?mtalsi
23-12-2003, 17:10


Het jaar is al bijna weer voorbij, en ik heb geen idee wat k moet kiezen.. Ik dacht ff dat ik het had, bestuurskunde aan de VU, maar nadat ik open dag had bezocht dacht ik weer van niet, politicologie lijkt me ook interessant, maar open dag is me ook tegengevallen :( , en nu ben ik weer helemaal aan t begin... k heb geeen idee ... vanaar dat ik aan jullie wil vragen of er nog leuke studies zijn.. ieder z'n eigen smaak, dat weet ik.... maar toch misschien dat ik er wat mee kan. K heb een economie en maatschappij profiel... dus geen technische studies.. k hou eigenlijk van economisch (maar niet te) en sociaal gerichte studies... dus als er iemand suggesties heeft, welkom en graag iemand met ervaring die mij kan helpen :zwaai:

mtalsia2
23-12-2003, 23:16
Hiwa, mensen help deze jongen :D

mtalsi
24-12-2003, 02:19
k lees mn email., k dacht yes reactie.. maar jaah weer zo'n zinloze reactie van jou :jammer:

mtalsi
24-12-2003, 03:35
Origineel gepost door groentje misschien met studieadviseurs praten??? Dat ga ik ook doen! Thx :)

maghrebgirl20
26-12-2003, 01:51


Origineel gepost door mtalsi Het jaar is al bijna weer voorbij, en ik heb geen idee wat k moet kiezen.. Ik dacht ff dat ik het had, bestuurskunde aan de VU, maar nadat ik open dag had bezocht dacht ik weer van niet, politicologie lijkt me ook interessant, maar open dag is me ook tegengevallen :( , en nu ben ik weer helemaal aan t begin... k heb geeen idee ... vanaar dat ik aan jullie wil vragen of er nog leuke studies zijn.. ieder z'n eigen smaak, dat weet ik.... maar toch misschien dat ik er wat mee kan. K heb een economie en maatschappij profiel... dus geen technische studies.. k hou eigenlijk van economisch (niet te) sociaal gerichte studies... dus als er iemand suggesties heeft, welkom en graag iemand met ervaring die mij kan helpen :zwaai: balen he, een keuze maken voor de rest van je leven. ik zou ook naar een studieadviseur gaan, open dagen bezoeken en zo. ik doe nou heao ce, ik hoop maar dat ik het later de goede keuze vind. succes :zwaai:

NeelieferNiet
26-12-2003, 17:17
Origineel gepost door mtalsi Het jaar is al bijna weer voorbij, en ik heb geen idee wat k moet kiezen.. Ik dacht ff dat ik het had, bestuurskunde aan de VU, maar nadat ik open dag had bezocht dacht ik weer van niet, politicologie lijkt me ook interessant, maar open dag is me ook tegengevallen :( , en nu ben ik weer helemaal aan t begin... k heb geeen idee ... vanaar dat ik aan jullie wil vragen of er nog leuke studies zijn.. ieder z'n eigen smaak, dat weet ik.... maar toch misschien dat ik er wat mee kan. K heb een economie en maatschappij profiel... dus geen technische studies.. k hou eigenlijk van economisch (niet te) sociaal gerichte studies... dus als er iemand suggesties heeft, welkom en graag iemand met ervaring die mij kan helpen :zwaai: komt me bekend voor dat probleem heb het ook :(

realitygirl
27-12-2003, 20:10
Ik zit met hetzelfde probleem. Ik zit nu in mijn vijfde jaar van het VWO en heb ook economie en maatschappij maar weet ook nog niet welke richting ik precies opmoet. In eerste instantie zou ik denken aan bedrijfswetenschappen, maar k weet nu niet meer of dat wel zo leuk is. Maar voor jou is het wel wat; je wilde toch wat in de economie, nou dan is bedrijfswetenschappen wel iets voor jou. Probeer naar zoveel mogelijk opendagen te gaan en goed na te denken of je iets wel echt wilt, want uiteindelijk is het een keuze waar je de rest van je leven aan vast kunt zitten. Nou, veel succes! :goedzo:

mtalsi
27-12-2003, 20:57
Origineel gepost door BeautyfulEyes Word lekker huisman joh!! hahaha nee joh geintje ik kan je helaas niet helpen! Ja zoals men al eerder zei ga naar een studieadviseur... Ik hoop dat je er snel uit zal komen insjallah! Huisman.. k begrijp niet waarom jullie vrouwen zo graag willen werken.. als t aan mij lag ging mn vrouw werken en ik lekker thuis blijven :D

mtalsi
27-12-2003, 20:59
Origineel gepost door realitygirl Ik zit met hetzelfde probleem. Ik zit nu in mijn vijfde jaar van het VWO en heb ook economie en maatschappij maar weet ook nog niet welke richting ik precies opmoet. In eerste instantie zou ik denken aan bedrijfswetenschappen, maar k weet nu niet meer of dat wel zo leuk is. Maar voor jou is het wel wat; je wilde toch wat in de economie, nou dan is bedrijfswetenschappen wel iets voor jou. Probeer naar zoveel mogelijk opendagen te gaan en goed na te denken of je iets wel echt wilt, want uiteindelijk is het een keuze waar je de rest van je leven aan vast kunt zitten. Nou, veel succes! :goedzo: K zal er in ieder geval informatie over zoeken.. thx , maar veel open dagen zijn al geweest.. en juist door die open dagen weet k t niet meer zo gauw.. en k moet al binnenkort aangeven wat k wil doen :( Thx :zwaai:

gooja
27-12-2003, 23:25
Als je economie en maatschappij als profiel had kun je wellicht Economie of Bedrijfskunde doen...als je in die richting wil blijven en ach ja...Als je het helemaal niet meer weet kun je nog altijd bij Rechten terecht :D

mtalsi
28-12-2003, 21:49
Origineel gepost door gooja Als je economie en maatschappij als profiel had kun je wellicht Economie of Bedrijfskunde doen...als je in die richting wil blijven en ach ja...Als je het helemaal niet meer weet kun je nog altijd bij Rechten terecht :D Bedrijfskunde en economie lijken mij 'te' economisch.. wil ook weer niet.. en rechten, hahaha zo denk ik er dus ook over .. als ik niks vind ik blijf k lekker in Utrecht rechten studeren! :D Maar er moet toch wel wat leuks zijn.. misschien dat ik niet genoeg heb gezocht, dus dat ga k de komende tijd doen :) :zwaai:

gooja
28-12-2003, 23:12
Origineel gepost door mtalsi Bedrijfskunde en economie lijken mij 'te' economisch.. wil ook weer niet.. en rechten, hahaha zo denk ik er dus ook over .. als ik niks vind ik blijf k lekker in Utrecht rechten studeren! :D Maar er moet toch wel wat leuks zijn.. misschien dat ik niet genoeg heb gezocht, dus dat ga k de komende tijd doen :) :zwaai: Succes en maak een weloverwogen keuze! en.... rechten is leuk hoor :D

Abdel82
29-12-2003, 21:39


Wat denk van een opleiding Logistiek en Economie. De studie behandeld een breed scala van economische vakken en je houdt je ook bezig met het vervoersrecht. Het is vrij breedt, je kunt echt veel kanten op (Inkoop, Import, Export, Transportmanagement, Opslag en warehousing, Material management, Productielogistiek en nog veel meer. Ik kan je aanraden om je erin te verdiepen. Veel succes.

mtalsia2
29-12-2003, 22:18
Origineel gepost door mtalsi k lees mn email., k dacht yes reactie.. maar jaah weer zo'n zinloze reactie van jou :jammer: ZinLooS ? Ga jij, na 6 jaar weet je nog niet wat je wil ga ga marmita maken :rolleyes:

mtalsi
30-12-2003, 00:18
Origineel gepost door Abdel82 Wat denk van een opleiding Logistiek en Economie. De studie behandeld een breed scala van economische vakken en je houdt je ook bezig met het vervoersrecht. Het is vrij breedt, je kunt echt veel kanten op (Inkoop, Import, Export, Transportmanagement, Opslag en warehousing, Material management, Productielogistiek en nog veel meer. Ik kan je aanraden om je erin te verdiepen. Veel succes. Shokran, het lijkt me wel interessant.. ik zal je advies opvolgen. vraag: is het wel een universitaire studie?