Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk innerlijke en uiterlijke rust



30-04-2008, 08:40
Salaam aleikom wha rahma tou Allah wha barakatou,

Wil je lekker verwent worden of heb je een probleemhuid? Kom dan bij mij langs in weert, limburg. Ik doe gezichtsbehandelingen al vanaf 25 euro. Ik werk met clinique en binnekort met arabische producten op basis van argane olie en rozenolie en ghoussoul inshallah. Verder kan ik je lekker laten relaxen met een massage met hotstones. Je hele bovenlichaam kost 25 euro en een behandeling duurt ongeveer een uur. Verder kun je bij ook terecht voor pedicure en manicure. Ik ben een gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure. Dus probleemvoeten zijn welkom.

Ik behandel alleen vrouwen en GEEN mannen. Wie voor de zomer lekker gladde benen wil hebben kan bij mij terecht want ik hars met tea tree hars en honing hars dit is heel goed voor de huid en desinfecterend, verzachtend en daarna breng ik een mousse op de huid waardoor de haartjes minder snel terug komen.

Ik ben niet zovaak hier op de site dus bel me

0636137059 of mail me: angellady1970@versatel.nl

of pm me.
Iedereen is van harte welkom,

oh ja ik verkoop sinds kort ook abayat voor een zacht prijsje al vanaf 25 euro, kijk op mijn msn space angellady her own space

veel liefs oumwalid

30-04-2008, 11:44


kom je ook aan huis?

01-05-2008, 22:42
Als je in de buurt woont wel. anders doe ik t per mail. je kan me mailen en me je klachten en problemen vertellen. Graag zou ik ook je volledige geboortedatum willen hebben dan.

mail me op angellady1970@versatel.nl