Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Fractie Islam Democraten Den Haag betuigt steun aan Fawaz!Pagina's : [1] 2 3 4 5

meknes_riffi
29-04-2008, 22:56


De Haagse partij Islam Democraten, die in de Haagse gemeenteraad zitten, hebben vandaag op hun site openlijk steun betuigd aan Imam Fawaz Jneid. Dit naar aanleiding van de gebeurtenissen van de afgelopen week inzake het conflict tussen de Imam en de heer Marcouch. www.islam-democraten.nl

pizatie
29-04-2008, 23:06
big2 mee in dat

Oujda_SEC_sec
29-04-2008, 23:14
De Haagse partij Islam Democraten, die in de Haagse gemeenteraad zitten, hebben vandaag op hun site openlijk steun betuigd aan Imam Fawaz Jneid. Dit naar aanleiding van de gebeurtenissen van de afgelopen week inzake het conflict tussen de Imam en de heer Marcouch. www.islam-democraten.nl :goedzo:

Slaz
29-04-2008, 23:40
Eindelijk een organisatie die Fawaz durft te steunen. De overige zogenaamde "Moslim organisaties" moeten wel afstand nemen van de uitspraken van Fawaz omdat ze bang zijn hun subsidie te verliezen. Ik voel me meer vertegenwoordigd door een Islam geleerde met een baard (Fawaz) dan door een smerige zakkenvuller in zwart pak die zich drukker maakt om de rechten van Homo's ipv die van moslims die gediscrimineerd worden op de arbeidsmarkt. Fawaz verdient een lintje!! Dat is hem juist... dat geld precies ook bij mij, en Fawaz is een man die dat durft te zeggen en te benoemen. Maar mensen gaan al gauw hem radicaal bestempelen en FATWA van marcouch.. wat een laffe streek.

kaatser
29-04-2008, 23:44


Eindelijk een organisatie die Fawaz durft te steunen. De overige zogenaamde "Moslim organisaties" moeten wel afstand nemen van de uitspraken van Fawaz omdat ze bang zijn hun subsidie te verliezen. Ik voel me meer vertegenwoordigd door een Islam geleerde met een baard (Fawaz) dan door een smerige zakkenvuller in zwart pak die zich drukker maakt om de rechten van Homo's ipv die van moslims die gediscrimineerd worden op de arbeidsmarkt. Fawaz verdient een lintje!! Dat moslims op de arbeidsmarkt worden gediscrimineerd komt door Fawaz en zijn extreme uitgangspunten. Dat is nou precies wat Marcouch zei...

GeenLeven
29-04-2008, 23:45
Dat moslims op de arbeidsmarkt worden gediscrimineerd komt door Fawaz en zijn extreme uitgangspunten. Dat is nou precies wat Marcouch zei... Gelul :moe:

Slaz
29-04-2008, 23:53
Ow dus het is gerechtvaardigd dat moslims worden gestraft door de uitspraken van een individu ? Fawaz heeft groot gelijk, we moeten nooit accepteren dat werkgevers moslims discrimineren omdat ze een hoofddoekje of baardje hebben. Het varken Marcouch wil daarintegen dat vrouwen hun hoofddoek af doen en aan het werk gaan. Met andere woorden, we moeten de discriminatie accepteren en niet bestrijden. :goedzo:

GeenLeven
29-04-2008, 23:56
Ow dus het is gerechtvaardigd dat moslims worden gestraft door de uitspraken van een individu ? Fawaz heeft groot gelijk, we moeten nooit accepteren dat werkgevers moslims discrimineren omdat ze een hoofddoekje of baardje hebben. Het varken Marcouch wil daarintegen dat vrouwen hun hoofddoek af doen en aan het werk gaan. Met andere woorden, we moeten de discriminatie accepteren en niet bestrijden. En het erge is nog wel dat hij zich druk maakt om de homo's (tuurlijk moet het homo-pesten aangepakt worden). Maar hij (Marcouch) zou zich dus wel sterk maken voor een homo die niet aangenomen wordt en tegen de moslim die zijn baard laat groeien of een moslima die haar hijaab draagt zegt hij van jah doe maar af :moe:.

kaatser
29-04-2008, 23:58
Ow dus het is gerechtvaardigd dat moslims worden gestraft door de uitspraken van een individu ? Fawaz heeft groot gelijk, we moeten nooit accepteren dat werkgevers moslims discrimineren omdat ze een hoofddoekje of baardje hebben. Het varken Marcouch wil daarintegen dat vrouwen hun hoofddoek af doen en aan het werk gaan. Met andere woorden, we moeten de discriminatie accepteren en niet bestrijden. Nee, dat is normaal. Maar als je ziet dat vandaag de zoveelste islamitische excuus-fatima door het ijs zakt bij de PvdA omdat ze iets tegen homo's heeft, dan heeft Marcouch (ook PvdA...) groot gelijk.

Mouhalima
30-04-2008, 00:06
Is Abdelsadek Maas raadslid van Islam Democraten :eek: Dat wist ik niet :)

mr_firefist
30-04-2008, 00:11
Dat moslims op de arbeidsmarkt worden gediscrimineerd komt door Fawaz en zijn extreme uitgangspunten. Dat is nou precies wat Marcouch zei... alsjeblieft zeg, nog voordat fawaz dergelijke uitspraken voerde op tv, werd er gediscrimineerd op de arbeidsmarkt, marcouch mag wel gezegt hebben dat door fawaz gediscrimineerd wordt op de arbeidsmarkt, maar die uitspraken zijn nergens op gebaseerd...............................

mr_firefist
30-04-2008, 00:13
Nee, dat is normaal. Maar als je ziet dat vandaag de zoveelste islamitische excuus-fatima door het ijs zakt bij de PvdA omdat ze iets tegen homo's heeft, dan heeft Marcouch (ook PvdA...) groot gelijk. een mening in negative zin mag blijkbaar alleen tegen moslims, als een moslim een mening heeft over homo's hoor je meteen gejank van sommige leden hier, zeggen ze dat moslims lange tenen hebben, HOPELOOS!!!!

GeenLeven
30-04-2008, 00:19


Nee, dat is normaal. Maar als je ziet dat vandaag de zoveelste islamitische excuus-fatima door het ijs zakt bij de PvdA omdat ze iets tegen homo's heeft, dan heeft Marcouch (ook PvdA...) groot gelijk. Jij hebt zeker liever dat die "fatima" net als Marcouch is en zegt tegen de moslimjongeren: "eigen schuld, dikke bult dat je geen werk vind, komt door je baard cq hijaab".

Mathijs
30-04-2008, 00:42
De Haagse partij Islam Democraten, die in de Haagse gemeenteraad zitten, hebben vandaag op hun site openlijk steun betuigd aan Imam Fawaz Jneid. Dit naar aanleiding van de gebeurtenissen van de afgelopen week inzake het conflict tussen de Imam en de heer Marcouch. www.islam-democraten.nl de lange tenen brigade bekent kleur :goedzo:

meknes_riffi
30-04-2008, 01:23
Waar het hier om gaat is het veel besproken vrije woord. Iedereen in Nederland heeft zijn mond vol van zaken als vrijheid van meningsuiting en het vrije woord, maar als een vooraanstaande moslim zijn mening over maatschappelijke zaken geeft dan wordt dat in een totaal ander kader geplaatst. En daar ageren wij als politieke partij tegen. Voor de een zijn we een marginale groep voor de ander zijn we de lange tenen brigade, maar consequent zijn we wel.


Pagina's : [1] 2 3 4 5