Bekijk volle/desktop versie : Krissat



29-04-2008, 17:12
Hallo dames,

Ik wilde deze broodjes maken alleen weet ik n iet zo goed of je het deeg moet kneden of alleen gewoon een samenhangende deeg vormen? De een zegt kneden en de ander zegt gewoon mengen en klaar.

Kunnen jullie mij verder helpen?

S.v.p hebben jullie dan ook het recept wat niet kan mislukken?

Sokran.

29-04-2008, 18:26


Bedoel je die harde dingen of echt zachte broodjes?? die laatste moet je in ieder geval goed kneden...

29-04-2008, 18:59
Ik bedoel die zoete broodjes ze worden ook bouyoe genoemd.

29-04-2008, 19:35

Citaat door Fatima222:
Hallo dames,

Ik wilde deze broodjes maken alleen weet ik n iet zo goed of je het deeg moet kneden of alleen gewoon een samenhangende deeg vormen? De een zegt kneden en de ander zegt gewoon mengen en klaar.

Kunnen jullie mij verder helpen?

S.v.p hebben jullie dan ook het recept wat niet kan mislukken?

Sokran.


deze broodjes moet je heel goed kneden het kan zijn dat het deeg wat plakkerig blijft, maar dat geeft niet.
en laat ze ook heel goed rijzen .

veel bakplezier

29-04-2008, 19:38


oja nog 1 tip vooor je.

wat ikzelf altijd doe als ik iets voor het eerst maak.
dan neem ik altijd maar de helft van het recept puur om het uit te proberen en kijken hoeveel tijd het in beslag neemt en en natuurlijk om te kijken of het ook lekker is.

29-04-2008, 20:41
Bedankt voor je tip.

29-04-2008, 22:18
idd goed kneden broodjes worden dan mooi en luchtig. het deeg gaat plakken. het kan helpen om je handen een klein beetje in zonnebloem olie te deppen