Bekijk volle/desktop versie : Vrouw en kinderen dood door Israëli's



28-04-2008, 21:57
het land behoort tot palestijnen het zijn de zionisten die palestina bezetten en niet andersom. het is bekend dat de zionisten alle feiten verdraaien om de schuld in de schoenen van palestijnen te schuiven daar zijn de zionisten goed ingetraind. zij schuiven alle schuld in andersmans schoenen terwijl bekend is dat Israel maar groeit en groeit ten koste van palestina. er is niemand die kan geloven dat de joden vrede willen. het doel van de zionisten om heel palestina te bezetten en een groot Israel te bouwen. Israel gebruikt rakketbeschietingen slechts als middel om het palestijnsvolk uit te moorden om de weg vrij te maken voor een groot israel waar geen plaats is voor het palestijnsvolk.



met dit doel zijn de joden naar palestina gekomen om heel palestina te zuiveren van het palestijnsvolk door moord en bloedvergitingen. het maakt voor zionistische soldaat niet uit wat zij in het vizier nemen hamas of palestijnse kinderen en vrouwen. het doel is om zoveel mogelijk slachtoffers te maken bij binnevallen van Gaza. de soldaten krijgen complimenten legerleiders en door politici voor het doodschieten van zoveel mogelijk palestijnen inclusief het doodschieten van kinderen en vrouwen.

28-04-2008, 21:58


Vrouw en kinderen dood door Israëli's
028-04-2008 | Door: DAG

Drama bij beschieting huis in Beit Hanoun.
Bij een Israëlische beschieting van een huis in Beit Hanoun, in het noorden van de Gazastrook, zijn maandag een Palestijnse vrouw en vier van haar jonge kinderen om het leven gekomen. De kinderen waren tussen de vijftien maanden en 6 jaar oud. Twee oudere kinderen raakten zwaargewond. Dit hebben Palestijnse woordvoerders bekendgemaakt.

Het Israëlische leger zei aanvankelijk dat een tankgranaat per ongeluk op het huis terechtkwam tijdens gevechten tussen zijn soldaten en militante Palestijnen, die verder het leven kostten aan een Palestijnse strijder en een onbekende andere man. Later zei Israël dat de dodelijke explosie in het huis niet werd veroorzaakt door een tankgranaat, maar door explosieven van Palestijnse strijders, die tijdens een Israëlische luchtaanval zouden zijn afgegaan.

Gevechten
De gevechten braken uit toen Israëlische soldaten maandagmorgen de Gazastrook binnengingen nadat Palestijnse strijders op een grenspatrouille af waren gekomen, zei het leger. Volgens Palestijnse getuigen bevonden zich alleen op vierhonderd meter afstand van het huis strijders.

Het huis in Beit Hanoun, dat uit slechts twee vertrekken bestaat, behoort aan de familie Abu Meatak. Vader Ahmad Abu Meatak was op weg naar de markt toen de granaat insloeg. "Wat een zwarte dag. Ze hebben mijn gezin gedood", zei hij bij het mortuarium van het ziekenhuis waar de nabestaanden zich hadden verzameld.

De moeder, Miyasar, was het ontbijt voor het gezin aan het klaarmaken, vertelde Ibrahim Abu Meatak, de 24-jarige halfbroer van de omgekomen kinderen. "Ik voel me misselijk. Ik wil het bloed dat in me kookt uitbraken in het gezicht van de bezetting."

Onderzoek naar drama
Israëlische functionarissen zeiden de gebeurtenis te onderzoeken, maar de Hamas-bestuurders van de Gazastrook verantwoordelijk te houden voor elk bloedvergieten, omdat zij toelaten dat gewapende strijders opereren vanuit woonwijken. "Hamas is, door zijn activiteiten temidden van de burgerbevolking, mede verantwoordelijk voor een deel van de slachtoffers onder niet betrokken burgers", zei de Israëlische minister van defensie Ehud Barak.

Vanuit Beit Hanoun worden regelmatig raketten op Israël afgevuurd en sinds enige tijd ook pogingen tot infiltratie ondernomen. Kort na de granaatinslag schoten militante Palestijnen raketten af op de grensovergang met Israël. De aan Hamas gelieerde strijdgroep Volksverzetscomités zwoer wraak. "Het bloed van de kinderen zal niet vergeefs vloeien", zei woordvoerder Abu Mujahed. Desondanks zal de groep maandag een delegatie naar Egypte sturen om te praten over een bestandsvoorstel.

Hamas liet vorige week weten bereid te zijn tot een staakt-het-vuren van zes maanden op voorwaarde dat Israël een eind maakt aan de economische blokkade die het instelde nadat Hamas vorig jaar zomer de macht had gegrepen in de Gazastrook. Israël wees het aanbod af met het argument dat Hamas een rustperiode alleen maar zal gebruiken om zich te herstellen van recente zware verliezen en te herbewapenen. Wel heeft het toegezegd de rust te zullen bewaren als Hamas en de andere radicale groepen in de Gazastrook hetzelfde doen.

Moeilijke onderhandelingen
Het gezinsdrama in Beit Hanoun zal het de partijen nog moeilijker maken tot een overeenkomst te komen. Hamas-premier Ismail Haniyeh beschuldigde Israël ervan uit te zijn op ondermijning van 'alle regionale en internationale pogingen om de blokkade te beëindigen en de agressie een halt toe te roepen'. En de op de Westoever gevestigde Palestijnse president Mahmoud Abbas zei dat zijn moeizame vredesonderhandelingen met Israël er hinder van zullen ondervinden. "Wij benadrukken dat er kalmte moet komen en dat onze mensen moeten worden gevrijwaard van de kwelling van oorlog en verwoesting", zei hij.

28-04-2008, 21:59
Wat zullen we er tegen doen?

28-04-2008, 22:00
hey jong eerst eens kijken of er al een draad over bestaat hamudi,

hier:


http://forums.marokko.nl/showthread.php?t=1934253&page=7