Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Onderwerp: borstkanker wordt veroorzaakt door deo waar of niet?



24-04-2008, 16:30
Hallo mensen dit bericht heb ik van een medische site..belangrijk voor vrouwen die deo dagelijks gebruiken. Een bericht voor alle vrouwen... als vrouw moeten we overal voorzichtig mee zijn.
Lees onderstaand bericht, erg belangrijk!
Het gaat om een uitleg betreffende de mogelijke oorzaak van borstkanker. Het werd geschreven door een specialiste in cellulaire biologie.Gabriela Casanova Larrosa van de Universiteit van Uruguay
"Onlangs woonde ik een seminarie bij over borstkanker.Tijdens het vraag-antwoord moment vroeg ik waarom de oksel de meest frequente plaats was voor de ontwikkeling van borstkanker. Mijn vraag kon toen niet beantwoord worden, maar onlangs ontving ik post waarin ik het antwoord op mijn vraag gevonden heb en dat ik graag met jullie allen zou willen delen:
De hoofdoorzaak voor borstkanker is het gebruik van ANTI-TRANSPIRANTEN.De meeste producten op de markt zijn een combinatie van anti-transpiranten en deodoranten. Deodoranten zonder ondergenoemde stof zijn onschadelijk. Kijk a.u.b. de samenstelling van uw producten thuis na! Indien zij ALUMINIUM CHLORHYDRAAT bevatten, GOOI ZE DAN ONMIDDELLIJK WEG!(zelfs onder de naam van deodorant). Probeer andere merken te gebruiken die dit bestanddeel niet bevatten.
De reden is simpel: slechts enkele delen van ons lichaam zijn in staat toxische stoffen te elimineren, zijnde: de knieholtes, achter de oren, tussen de benen en de oksels. Deze toxische stoffen worden uitgestoten onder de vorm van zweet. Anti-transpiranten verhinderen het zweten. De toxische stoffen verdwijnen niet uit het lichaam, maar worden opgestapeld in de lymfeklieren onder de armen. De oorsprong van de meeste borstkankers is in deze bovenzone van de borst te vinden.
Mannen zijn minder gevoelig aan de ontwikkeling van dit type ziekte. Zelfs al gebruiken ze anti-transpiranten, blijven deze op de okselharen kleven en dringen ze niet onmiddellijk in de huid. Vrouwen die anti-transpirant gebruiken vlak na het ontharen hebben nog meer risico omdat via de kleine wondjes de chemische stoffen nog sneller het lichaam binnendringen.
Informeer hierover AUB alle vrouwen die je kent. Borstkanker neemt de dag van vandaag alarmerende proporties aan. Als we met deze mail slechts een aantal gevallen kunnen vermijden, zal het nooit verloren tijd geweest zijn !
Dank u" Bekijk de orginele site van dit verhaal: http://www.medischforum.nl/onderwerp/4565

24-04-2008, 16:33


Ja las ik ook een paar jaar terug,Ik haat deo zowieso

24-04-2008, 16:34

Bedankt voor het plaatsen


24-04-2008, 16:35
Is het waar?

24-04-2008, 16:36


Ja het was een onderzoek,maar de kans is niet supergroot.

24-04-2008, 16:37
wejow k heb net 3 stuks gevonden met dat erin ..

24-04-2008, 16:51
Ik weet niet of het waar is de één zegt van wel de andere niet...ik zelf denk eigelijk van niet...maar bekijk de reactie's van de site waar ik het verhaal vandaan heb:
http://www.medischforum.nl/onderwerp/4565