Bekijk volle/desktop versie : Zo'n goal scoort Ronaldo volgende week tegen Barcelona

Citaat door Clashh:

Effe serieus deze goal is gewoon beestachtig

24-04-2008, 00:26
hij heeft feshkel traptechniek ja

maar hij moet zichzelf meer laten zien in grote wedstrijden .. daarom staat hij 3e achter Kaka en Messi

24-04-2008, 00:27

Citaat door Mister_Riffi:

En Messi reageert met zo'n goal. Waardoor het 1-1 wordt en Barça zich kwalificeert voor de finale.

24-04-2008, 01:18
Vandaag hebben we ook poep gezien van messi

24-04-2008, 01:23

Citaat door Trissintie:

Poep is wat hij achterliet voor Evra (zie filmpje)

24-04-2008, 01:26
Barcelona heeft de bal maar blijft ongevaarlijk
23/04/2008 22:39

Barcelona en Manchester United hielden elkaar in evenwicht. De thuisploeg domineerde het boeiende duel zonder hoogtepunten. Maar de bezoekers kregen de beste kans, al verzuimde Cristiano Ronaldo (foto) die te benutten: 0-0.

In Camp Nou had Manchester United een bliksemstart. De Engelsen creëerden al in de tweede minuut een hoekschop, waaruit Cristiano Ronaldo op doel trachtte te koppen. Diego Milito verhinderde dat door hands te maken, waarna scheidsrechter Bussaca naar de stip wees. Cristiano Ronaldo mikte de bal echter net naast de kruising.

De misser luidde direct het einde van Uniteds aanvalsaspiraties in. De ploeg van coach Alex Ferguson speelde zeer gecontroleerd en loerde puur op een counter. In de 87 minuten die volgden was het spelbeeld hetzelfde: Barcelona had de bal en zocht naar openingen in de witte muur voor doelman Edwin van der Sar. Dat bleek zeer moeilijk, aangezien alle Mancunians zich steevast rondom de eigen zestien verschansten, uitgezonderd eenzame spits Cristiano Ronaldo.

Barcelona zocht naar de openingen die de Catalanen zelden vonden, ondanks de 65 procent balbezit voor de thuisploeg. Slechts éénmaal lukte het de Blaugranas om via een uitgespeelde aanval een speler voor Van der Sar te zetten: Samuel Eto'o kreeg de kans in de 52ste minuut, maar hij schoot in het zijnet. Verder zocht de ploeg van coach Frank Rijkaard zijn geluk in schoten van afstand, maar daarmee liet Van der Sar zich niet verrassen. De Nederlandse recordinternational kwam nimmer in de problemen.

Dat gold ook voor zijn evenknie in het andere doel. Víctor Valdés hoefde nauwelijks in actie te komen. Ook hij zag één keer een opponent voor zich opduiken. Michael Carrick kwam gevaarlijk oprukken in de 53ste minuut, en net als Eto'o een minuut eerder op de andere speelhelft had gedaan, schoot ook de Engelse middenvelder in het zijnet.

Totvolgende week in manchester

24-04-2008, 07:55
Trissintie: Jij geeft alleen een mening als je het leest van vi.nl ofzo
maar zelf een wedstrijd kijken en dan je eigen mening geven, dat wordt al te moeilijk voor jou

24-04-2008, 13:06