Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Hoe Organiseer Ik Een Reis Naar Marokko Voor Minstens 25 Studenten???????Pagina's : [1] 2

DINOCAPRICCIO
20-12-2003, 19:57


Salam uww, Aan mij is door de Hoge school Brabant te Tilburg gevraagd om een reis te organiseren naar marokko voor minstens 25 studenten. Aan jullie is de vraag hoe pak ik het, en wie van jullie kent iemand of heeft ooit een dergelijke reis georganiseerd. Laatst las ik op internet dat 2 marokkaanen uit Hoge school Den Bosch een reis voor 50 studenten hebben georganiseerd, ik zou graag in contact komen met deze 2. Ben je het of ken je ze stuur me aub een prive mailtje of reageer hierop. Ik weet dat ik op het verkeerde plek zit voor dit bericht, maar hier bereik ik meer mensen denk ik. groetjes van DINO

sneakynawal
20-12-2003, 23:21
Origineel gepost door DINOCAPRICCIO Salam uww, Aan mij is door de Hoge school Brabant te Tilburg gevraagd om een reis te organiseren naar marokko voor minstens 25 studenten. Aan jullie is de vraag hoe pak ik het, en wie van jullie kent iemand of heeft ooit een dergelijke reis georganiseerd. Laatst las ik op internet dat 2 marokkaanen uit Hoge school Den Bosch een reis voor 50 studenten hebben georganiseerd, ik zou graag in contact komen met deze 2. Ben je het of ken je ze stuur me aub een prive mailtje of reageer hierop. Ik weet dat ik op het verkeerde plek zit voor dit bericht, maar hier bereik ik meer mensen denk ik. groetjes van DINO Ja dat klopt! Ik heb me ervoor ingeschreven, want ik zit op de Hogeschool 's Hertogenbosch! En ik hoop dat ik ook mee kan gaan... (want er zijn zoveel aanmeldingen...)... maaruhm , je kan bellen naar onze school.. en vragen, dan weet je het vanzelf, toch?

MizzMeknes
23-12-2003, 18:04
Ik raad je aan om naar een reisbureau te gaan, ze kunnen voor je kijken hoe je het goedkoopst kan gaan. :p

latifaatje
28-12-2003, 15:03
KLOPT bij ons op school word die reis georganiseerd. Ik heb me ook al ingeschreven :D Komt een loting waarschijnlijk :( wel superrrrrrrrrrr gaaaaaaaaaaaffffffff, we gaan naar casablanca, Fez, Rabat en Marrakech! het is 10 dagen in de carnavalsvakantie! Veel succes verder!! :zwaai:

alhoceima_boy15
28-12-2003, 19:58


Origineel gepost door DINOCAPRICCIO Salam uww, Aan mij is door de Hoge school Brabant te Tilburg gevraagd om een reis te organiseren naar marokko voor minstens 25 studenten. Aan jullie is de vraag hoe pak ik het, en wie van jullie kent iemand of heeft ooit een dergelijke reis georganiseerd. Laatst las ik op internet dat 2 marokkaanen uit Hoge school Den Bosch een reis voor 50 studenten hebben georganiseerd, ik zou graag in contact komen met deze 2. Ben je het of ken je ze stuur me aub een prive mailtje of reageer hierop. Ik weet dat ik op het verkeerde plek zit voor dit bericht, maar hier bereik ik meer mensen denk ik. groetjes van DINO als ik jou was zou ik ook zo een toppic plaatsen in Onzinhoekje..er zitten daar namelijk veel mensen dus daar heb je waarschijnlijk meer kans op succes ;)

sneakynawal
29-12-2003, 00:57
Origineel gepost door latifaatje KLOPT bij ons op school word die reis georganiseerd. Ik heb me ook al ingeschreven :D Komt een loting waarschijnlijk :( wel superrrrrrrrrrr gaaaaaaaaaaaffffffff, we gaan naar casablanca, Fez, Rabat en Marrakech! het is 10 dagen in de carnavalsvakantie! Veel succes verder!! :zwaai: Ja, ik ben daar ook bang voor, dat ik dalijk word uitgeloot :( Dan verlies ik altijd!!! Maar... woow die steden!!! Relaxed :D Ik hoop het so!!!

sneakynawal
29-12-2003, 00:59
Origineel gepost door galids Smahane Arghidi en Karima Frikh organiseren het op de hogeschool 's-hertogenbosch. Kan je naar hun vragen als je belt. Die Smahane heeft een kamer op school maar ik weet de directe nummer daar niet van. Tilburg behoort toch ook tot AVONS? Als ik niet met deze reis mee kan, kan ik dan met jou reis mee? Latifaaaaaaa en sneaky nawal!!! Wie zijn jullie? Misschien delen wij wel het vliegtuig 19 febr! Ik wil wel in gezelschap zijn van 2 vrolijke dames :giechel: DINO. laat je het weten als iedereen van de AVONS mee mag? playA Tilburg, ik weet nie of die tot Avans behoort! Ik ben Nawal, 3e jaars studente Commerciele Economie! En wie ben jij?

DINOCAPRICCIO
29-12-2003, 16:56
Hallo, Avans heet het na 1 januari, en bestaat uit hoge school s' hertogenbosch en hogeschool brabant zowel in tilburg als in breda en etten-leur. Na de vakantie heb ik een gesprek met de school, en zal dan het over hebben of het mogelijk is of ook anderen mee kunnen van andere gebouwen als we mensen tekort komen. Nogmaals bedankt voor allen die mij aan info hebben geholpen.

tangericomefrom
12-01-2007, 17:17
trouwens wat moet je doen om zon reis voor te bereiden voor 30 studenten, want ik wil zon reis organiseren. Wil graag aanbevelingen hebben!:goedzo:

Kloosjak
12-01-2007, 17:20
:hihi: 3 jaar oud deze oproep..

MR_AKER3IE_BE33
12-01-2007, 17:34
koop gwn mercedes boesje je weet wel die je pa ook heeft en hoppa klaar is kees

doktermolotov
12-01-2007, 18:41
Ze hebben het aan het juiste persoon gevraagd!

yoko
12-01-2007, 18:54


Vraag eens inlichtingen bij een reisbureau...

TaRiKK
12-01-2007, 19:47
www.salamatravels.com

sam33
13-08-2009, 03:06
Ik weet je wegen hoe je dit kunt organiseren, mail me als je wilt dat het contact organiseer. Sam Salam uww, Aan mij is door de Hoge school Brabant te Tilburg gevraagd om een reis te organiseren naar marokko voor minstens 25 studenten. Aan jullie is de vraag hoe pak ik het, en wie van jullie kent iemand of heeft ooit een dergelijke reis georganiseerd. Laatst las ik op internet dat 2 marokkaanen uit Hoge school Den Bosch een reis voor 50 studenten hebben georganiseerd, ik zou graag in contact komen met deze 2. Ben je het of ken je ze stuur me aub een prive mailtje of reageer hierop. Ik weet dat ik op het verkeerde plek zit voor dit bericht, maar hier bereik ik meer mensen denk ik. groetjes van DINO


Pagina's : [1] 2