Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk dames dames dames ........ Nivea07-04-2008, 23:38
[shampoo of conditioner van nivea 4 stuks voor 5 euro voor de liefhebber natuurlijk denk er aan op=op ]

bij de kruidvat

08-04-2008, 00:14


op=op

up

08-04-2008, 00:22
is dat goede shampoo wilde overgaan op andrelon voor bschadigt haar. voor watvoor haar is deze?

08-04-2008, 00:37
Deze shampoo is geschikt voor mensen met roos. Roos wordt doeltreffend uit het haar verwijderd en de natuurlijke balans van de hoofdhuid wordt hersteld.Voelt je haar futloos aan? Dan geef je het met deze shampoo weer frisheid en vitaliteit. Je haar wordt gerevitaliseerd en krijgt een prachtige glans. Verrijkt met Citrusextracten heeft deze shampoo een vitaliserende geur voor een langdurig fris gevoel.Deze shampoo met Yucca en Pioen extracten is bedoeld voor mensen met fijn haar. Het haar wordt doeltreffend omhoog gelift vanaf de wortel. Het haar krijgt volume zonder het haar te verzwaren. Je haar wordt prachtig glanzend en zacht.Dit product is voor haar dat de neiging heeft snel te breken. Deze shampoo met Bamboe en Witte Lelie herstelt je haar van binnenuit, het vermindert haarbreuk en beschermt tegen gespleten haarpunten. Je haar wordt gehydrateerd en is voelbaar gladder.Deze shampoo is verrijkt met Granaatappel en Passiebloem extracten en zorgt ervoor dat de kleurglans en –frisheid van je haar langdurig behouden blijft. UV filters beschermen het gekleurde haar effectief tegen zonnestralen.Heb je vaak haast maar wil je toch een crèmespoeling voor je haar gebruiken? Dan is dit product geschikt voor jou. Deze shampoo met Jojoba Olie en Acacia extracten reinigt je haar en maakt het zacht als na een crèmespoeling. Het zorgt voor een optimale en snelle verzorging.Heeft je haar geen glans? De Silky Shine Shampoo met Zijde proteïnen en Orchidee extracten geeft je haar een stralende zijdeglans. Deze shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik.Deze zijdezachte shampoo is voor mensen die vaak hun haar fohnen, stylen of kleuren. Verrijkt met Rijstproteïnen en Lotusbloem extracten voedt dit product je haar intensief en geeft het een verleidelijke glans. Voor droog en beschadigd haar zonder glans.


08-04-2008, 00:40


Deze gladmakende shampoo is speciaal voor mensen met golvend of pluizig haar. Verrijkt met Magnolia en Babassu extracten zorgt de shampoo ervoor dat je haar glad en steil wordt. En er komt geen stijltang aan te pas!
Dit product is speciaal ontwikkeld voor haar dat krult. Deze shampoo is verrijkt met Aloë Vera en Waterlelie extracten en zorgt voor veerkrachtige, levendige krullen. Het maakt je haar prachtig glanzend en zacht.


08-04-2008, 00:46
Dankje voor de info ga de krullenshampoo eens proberen.

Rokana

08-04-2008, 11:41
Ja ik heb die in de krant gezien..