Bekijk volle/desktop versie : Tekenen van de dag des oordels!!



Pagina's : [1] 2 3 4 5

07-04-2008, 21:22
Tekenen van de dag des oordeels
de profeet Mohammad saw heeft gezegd:
Mensen zullen wedijveren in het bouwen van mooie en grote gebouwen!




De Edele Koran:
7:97. Zijn de bewoners der steden veilig voor de komst van Onze straf over hen, 's nachts, terwijl zij slapen?
7:98. Of zijn de bewoners dezer steden veilig voor Onze straf die over hen zou kunnen komen, des daags terwijl zij spelen?
7:99. Zijn zij dan veilig voor God's voornemen? En niemand waant zich veilig voor God's voornemen, dan het volk dat te gronde gaat.
de profeet heeft gezegd: Een tijd zal komen dat mensen alleen aan dit leven zullen denken, hun Qibla zal hun vrouwen zijn, hun riligie zal goud en zilver zijn, zij zijn de kwade mensen en zij doen niks in de naam van God.

de Profeet heeft gezegd: Wanneer de grenzen tussen volkeren worden gesloten en Conflicten toenemen...
In een overlevering is overgeleverd dat de profeet Mohammad saw zei:
De tijd zal sneller voorbijgaan. Aboe Hoerairah heeft
overgeleverd dat de Profeet heeft gezegd:
"Het Uur zal niet komen totdat de tijd zo snel zal passeren, dat een jaar
(voorbijgaat alsof het) een maand is, en een maand als een week, en een week als een dag,
en een dag als een uur en een uur als de tijd die men nodigt heeft om een palmblad te verbranden."
de profeet Mohammad saw heeft gezegd: De laatste dag zal niet komen totdat....iemand's eigen stem tegen hem spreekt. de profeet Mohammad saw heeft gezegd: een stem zal hem bij zijn naam noemen......zelfs de mensen in het oosten en het westen zullen het horen. de profeet Mohammad saw heeft gezegd: het stem zal over de hele wereld te horen zijn....voor iedereen in zijn eigen taal.
de profeet saw heeft gezegd: het stem zal over de hele wereld te horen zijn....voor iedereen in zijn eigen taal.
waarlijk, kijk naar deze tekenen!
67:16 voelen jullie je er veilig voor dat hij die in de hemel is, jullie niet doet wegzinken in de aarde? zij begint al te schudden!
67:17 of voelen jullie je er veilig voor dat hij die in de hemel is, niet een vulkanische regen over jullie zal zenden? jullie zullen dan weten hoe terrecht mijn waarschuwing was.
Mohammad saw heeft gezegd: Alcohol gebruik zal toenemen
de profeet saw heeft gezegd: in dat tijd.......De gemiddelde levensduur wordt langer.
b]een persoon die geboren is in het jaar 1995 leeft gemiddeld 35 jaar langer dan iemand die geboren was in het jaar 1900. Jeanne Calment werd geboren in het jaar 1875. ze stierf op 122 jarige leeftijd.
de profeet heeft gezegd: Het gewoon worden van Muziek.
de profeet saw heeft gezegd: De laatste dag zal niet komen totdat er 30 valse profeten (dajjals) zullen verschijnen, en ieder van hen zal beweren dat ze van god komen.
Net als David Koresh in Texas, de valse massiah met zijn 74 volgelingen.
De profeet heeft gezegd: in de eindtijd zullen moslims vermoordt worden omdat ze hun geloof uiten.
de profeet saw heeft gezegd: Er zal gangbaarheid zijn voor open onwettige seksuele betrekkingen.
De profeet saw heeft gezegd: aardbevingen zullen toenemen
De profeet saw heeft gezegd: grote steden zullen geruineerd worden, alsof ze een dag daarvoor niet bestaan hadden.
de profeet saw heeft gezegd: Alfabetisme zal toenemen als de laatste dag dichtbij is
Het wedijveren in het bouwen van prachtige moskeeën
Mohammad saw heeft gezegd:
Dat iemand via een stok of een dergelijke vorm zijn familie op de hoogte brengt dat hij thuis komt.
de profeet saw heeft gezegd: armzaligheid zal in een snel tempo groeien.
de profeet saw heeft gezegd: Salaam zal alleen gegeven worden aan degene die men kent en niet aan de gene die men niet kent.
De Edele Koran:
Koran 24:22 En laat hen, die rijkdommen en overvloed onder u bezitten niet ophouden te geven aan verwanten en behoeftigen en hun die hun huizen terwille van God hebben verlaten. Laten zij vergeven en over het hoofd zien. Wens je niet dat God u zou vergeven? God is Vergevensgezind, Genadevol.
Mohammad saw heeft gezegd: bloedvergieten zal toenemen.
Mohammad saw heeft gezegd: Er zullen zware regenvallen komen die alles wegvagen.

de profeet saw heeft gezegd: paarden zullen niet meer nodig zijn bij oorlogen
de profeet saw heeft gezegd: kamelen zullen niet meer als transport middelen gebruikt worden.
de profeet saw heeft gezegd: Mensen zullen rijden op zadels die geen zadels zijn
De profeet heeft gezegd: De wereld zal zijn schatten geven aan de mensen...(Ibn Hajar Haythami, Al Qawl al-Mukhtasar fi 'alamat al-Mahdi al-Muntazar)
Koran 54:1 Het Uur is nabij, en de Maan is opengespleten.
hoofdstuk 54 in de koran heet al Qamar. Qamar betekent "maan". Als je vanaf de hoofdstuk telt hoeveel ayats de quran heeft kom je uit op precies 1389 ayats. En dat is precies de jaartal (uitgaande van de Muhammedaanse jaartelling) dat de mens voor het eerst naar de maan is gestegen namelijk 1969. Maar er is nog iets opmerkelijks want in ayat 1 staat: "The hour drew nigh and the moon was rent in twain."(1:54) Het woord dat is gebruikt voor opgesplitst (rent in twain) is SAKKA in het arabbisch. SAKKA heeft ook natuurlijk vele betekenis waaronder GRAVEN. En zoals bekent was Apollo 11 dan ook werkelijk gaan graven

de profeet heeft gezegd: "O Awf ibn Malik! Zal ik je 6 tekenen van het laatste uur citeren? Ik (Awf ibn Malik) zei: ''Wat zijn ze, O Gezant van Allah?'' Hij s.a.w. zei: ''Twee Ernstige ziektes, net als Cholera en Anthrax, zal over jullie verspreidt worden....(Sahih Bukhari)

De profeet heeft gezegd: Het herbouwen van de verwoeste plaatsen in de wereld en de verwoesting van gebouwde plaatsen zijn tekenen en voortekens van Dag des oordeels...
de profeet heeft gezegd: Er zijn twee tekenenen voor Mahdi.. De eerste is de maansverduistering in de eerste nacht van Ramadan en de tweede is de zonneverduistering in het midden van deze maand. (Ibn Hajar al-Haythami, Al-Qawl al-Mukhtasar fi `Alamat al-Mahdi al-Muntazar, p. 47)
1401 1981 op de 15de en de 29 van de maand Ramadan en 1402 1982 op de 14de en de 28ste van de maand ramadan.

07-04-2008, 21:23


De profeet heeft gezegd: In het einde der tijden zal Bagdad verwoest worden door vuur...

De profeet heeft gezegd: De laatste dag zal niet komen totdat Irak aangevallen zal worden. Onschuldigen zullen bescherming zoeken in Sham. Sham zal herbouwd worden en Irak zal herbouwd worden. (Muntakhab Kanz al`Ummal, vol. 5, p. 254)

De profeet heeft gezegd: De tegenslagen in Sham zullen aan de ene kant rsutig worden en aan de andere kant weer niet, deze Corrupties zullen niet eindigen totdat een engel uit de hemel roept: ''De Mahdi is jullie leider, De Mahdi is jullie Khalief'' (Risalat al-Khuruj al-Mahdi, p. 63)
de profeet heeft gezegd: Er zullen zware regenvallen komen die alles wegvagen
de profeet heeft gezegd: Wanneer de laatste dag dichtbij is, zullen mensen puppies houden, ze zullen meer van die puppies houden dan hun eigen kinderen. (al-Tabarani, al-Hakim)

er is overgeleverd: Volgens onze Profeet s.a.w. zullen de mensen van Irak in drie groepen verdeeld worden. 1 groep ervan zal Plunderen en Roven, de andere groep zal vluchten en zijn Familie's achterlaten en de derde groep zal vechten en doden. bereid je voor op de laatste dag als je dit ziet! (Fera Idu Fevaidi'l Fiqr Fi'l Imam al-Mahdi al-Muntadhar)

de profeet heeft gezegd: Het kan zijn dat de mensen van Irak hun qafiz en dirhams (eten drinken en geld) niet zullen sturen. wij vroegen: ''Wie zal daar verantwoordelijk voor zijn?'' Hij zei: ''De Non-Arabieren zullen het tegenhouden'' hij ging verder: ''Het kan zijn dat mensen van Syrië hun Dienar en Mudd niet meer sturen...wij vroegen: ''Wie zal daar verantwoordelijk voor zijn?'' hij zei: ''Dit zal tegengehouden worden door de Romeinen (amerikanen). (Sahih Muslim)

de profeet heeft gezegd: Een Grote vlam zal opstijgen in het oosten, het zal branden voor 3 of 7 dagen. Gevolgd door duisternissen in de hemel, De hemel zal een rode soort kleur krijgen. Een verklaring zal uitgelegd worden in een taal dat de wereld begrijpt. (Muhammad ibn `Abd al-Rasul Barzanji, Al-Isha`ah li-Ashrat as-Sa`ah, p. 166)
de profeet heeft gezegd: De Mahdi zal niet komen totdat er onschuldige mensen worden geslacht...(Ibn Hajar al-Haythami, Al-Qawl al-Mukhtasar fi `Alamat al-Mahdi al-Muntazar, p. 37)

de profeet heeft gezegd: Voordat hij komt, zullen de Inwoners van Egypte en Sham hun leiders en comandanten doden....(Ibn Hajar al-Haythami, Al-Qawl al-Mukhtasar fi `Alamat al-Mahdi al-Muntazar, p. 49)
de profeet heeft gezegd: Een andere Teken voor de komst van de Mahdi is de dood van een grote Hashemitische leider... (Risalat al-Khuruj al-Mahdi

De profeet heeft gezegd: Het uur zal niet komen totdat er veel, Geweld, het vergieten van bloed en anarchie zal zijn.
de profeet heeft gezegd: Er zal een stad komen die Zawra (Bagdad) genoemd zal worden tussen de Tigris en de Eufraat, Daar zal een grote gevecht gehouden worden. Vrouwen zullen gevangen genomen worden en bij mannen zullen de strotten doorgesneden worden. (Muntakhab Kanz al-`Ummal, vol. 5, p. 38)
de profeet heeft gezegd: Het zeer arme Taliqan (regio in Afghanistan). Daar liggen de schatten van Allah, Maar deze shatten zijn niet van goud of Zilver. (Al-Muttaqi al-Hindi, Al-Burhan fi `Alamat al-Mahdi Akhir az-l-Zaman, p.59)

De profeet heeft gezegd: Aardbevingen zullen jullie huizen verwoesten, en Bliksems zullen jullie hoeden in Kool veranderen. (Nu`aym ibn Hammad)

de profeet heeft gezegd: De Eufraat zal tegengehouden worden bij de berg van goud...(Bukhari)

de profeet heeft gezegd: De laatste dag zal niet komen totdat twee grote Islamitische landen tegen elkaar hebben gevochten.

Iran-Irak oorlog

de profeet heeft gezegd: Een ster met een lichtgevende staart zal uit het Oosten stijgen voor de Mahdi (Ka'b Al-Ahbar)
de profeet heeft gezegd: De ster zal stijgen na de verduistering van de zon en de maan (Al-Muttaqi al-Hindi, Al-Burhan fi Alamat al-Mahdi Akhir al-zaman, p. 32) in 1986 (1406), na de zonsverduistering dat op 1981 en 1982 (1401-1402) was

de profeet heeft gezegd: Hij (de Mahdi) zal niet komen tenzij een teken uit de Zon opduikt. (Ibn Hajar al-Haythami, Al-Qawl al-Mukhtasar fi `Alamat al-Mahdi al-Muntazar, p. 47)
door de gigantische explosies op de zon zie je hoeveel de zon veranderd is van kleur..de eerste en tweede foto...de eerste foto is genomen op 1996 en de tweede op 2000...op 11 Augustus 1999 waren de mensen voor het eerst in staat om zo'n lange zonsverduistering te bekijken en onderzoeken...

de profeet heeft gezegd: Het laatste uur zal niet plaatsvinden totdat de Moslims tegen de Joden hebben gevochten...(Sahih Muslim)
de profeet heeft gezegd: De laatste dag zal niet komen totdat er Rivieren en grote tuinen zullen komen in Arabië. (Ibn Ahmad Hanbal, Musnad, vol. 17, p. 22, no. 8819

de profeet heeft gezegd: Het uur zal niet komen totdat het volgende woord niet meer gebruikt wordt: ''God'' (Sahih Muslim; Tirmidhi)

De Edele Koran:
30:46 En één onder Zijn tekenen is dat Hij de winden met blijde vooruitzichten zendt, opdat Hij u Zijn genade moge doen smaken, en opdat de schepen op Zijn gebod mogen varen, opdat gij moogt zoeken naar Zijn overvloed en opdat gij dankbaar zult zijn.


Aan de moslims is de Paradijs beloofd:

De Edele Koran:
56:27. En zij die rechts zullen staan - hoe (gelukkig) zijn deze die rechts staan!
56:28. Zij zullen zich bevinden tussen doornloze lotusbomen
56:29. En trossen bananen,
56:30. En dekkende schaduwen,
56:31. En stromende wateren,
56:32. En overvloedig fruit,
56:33. Noch afgesneden, noch verboden,

07-04-2008, 21:27
Masha allah

07-04-2008, 21:27
goeie en mooie topic!


Goed van je dat je t hebt geplaatsd
het heeft egt mijn oge geopend

xxx shokran

07-04-2008, 21:28


Upp!
Goedzo jongeman .

07-04-2008, 21:29
Masha'Allah. moge Allah jouw belonen hiervoor. En moge Allah ons allen leiden insha'Allah.

07-04-2008, 21:31
Shorkan allemaal.
Kijk hoe snel de tijd gaat subhanallah en kijk al die nederlanders ze behandelen hun honden gewoon als hun kinderen.
Hond die meegaat op vakantie die gewoon in hun bed slaapt.
De tijd nadert.

07-04-2008, 21:33
sokran voor het plaatsen

07-04-2008, 21:34
Masha'Allah

07-04-2008, 21:41
Ik moest hier spontaan van huilen, en indd ik merk het ook met bepaalde dingen mensen doen alsof hun honden hun alles zijn nog belangrijker dan hun kinderen, dierbaren etc..
De tijd gaat zo snel voorbij ik weet nog dat ik als kleine kind buiten speelde en nu ben ik een grote meid en heb ik bijna me studie afgerond.
Pfff

07-04-2008, 21:45
Wallahila Subhanallah.

07-04-2008, 21:52
Echt Masha'Allah, bedankt voor het plaatsen!

07-04-2008, 22:06


Wat betekent mahdi?

07-04-2008, 22:37
Hij is een verloser degene die voor de tijd dat jezus zal komen, zal hij komen en er zal en strijd komen tussen de ongelovigen en moslims.
Daarna zal jezus komen en hij zal de leiding over nemen[B].[/B]

07-04-2008, 23:11
Werkelijk prachtig!!! Mashallah!!!!!!

Pagina's : [1] 2 3 4 5