Bekijk volle/desktop versie : 'Ideale moment voor vertrek De Guzman'



07-04-2008, 09:07
'Ideale moment voor vertrek De Guzman'


Alle betrokken partijen zijn het er over eens dat het beter is voor de ontwikkeling van Jonathan de Guzman als de wegen zich na dit seizoen scheiden, zo meldt De Telegraaf maandag. Het is volgens de ochtendkrant voor Feyenoord het ideale moment om de kersverse jeugdinternational van de hand te doen. De Rotterdammers kunnen de transfersom voor de middenvelder, die al geruime tijd wordt gevolgd door Arsenal en Chelsea, goed gebruiken. Bovendien is er urgentie om deze zomer te verkopen, omdat De Guzman nog maar twee jaar onder contract staat en volgend jaar veel aan transferwaarde heeft ingeboet.

De Guzman woont al sinds zijn twaalfde in Nederland. De inmiddels twintigjarige speler doorliep de jeugdopleiding van Feyenoord en is momenteel een van de vaste waarden in het elftal van coach Bert van Marwijk. De middenvelder speelde tot dusver 92 competitieduels en scoorde daarin twintig treffers.

07-04-2008, 09:21


Het geld kunnen ze gebruiken.

Maar de kwaliteit die ze inleveren is enorm.

Dit Feyenoord doet het net zo goed/slecht als die van vorig jaar.

Terwijl ze véél hebben geinvesteerd. Is deze ploeg nou zo slecht, of speelde Feyenoord van vorig jaar zelfs toen gewoon boven hun niveau?

07-04-2008, 13:15
Waar zijn die 2 grapjassen die de Guzman lui en niet hardwerkend vonden en Timmer een topkeeper vonden?

07-04-2008, 14:36
ongelofelijk dat ze weer jonge talenten weg laten gaan zo snel ( denk aan van Persie,Leonardo,Drenthe)

07-04-2008, 14:56



Citaat door elTahar:
ongelofelijk dat ze weer jonge talenten weg laten gaan zo snel ( denk aan van Persie,Leonardo,Drenthe)

van Persie had problemen met de technische staf, dus moest minofmeer weg. Leonardo idem dito. En Drenthe is dmv een arbitragezaak losgeweekt.
Feyenoord heeft gewoon pech ;p.