Bekijk volle/desktop versie : Een mooi initiatief



03-04-2008, 21:27
Een stichting voor jonge arme kinderen in Marokko:

Stichting Share A Smile! is opgericht uit liefde voor kinderen, kennis en uit het gevoel en de behoefte om onze bevoorrechte positie te delen met anderen. Kinderen in Marokko in dit geval. We willen als stichting een bijdrage leveren aan de stimulering van educatie op het Marokkaanse platteland. Daarmee willen we tevens een positieve impuls geven aan de motivatie en leergierigheid van basischool leerlingen.

Deze kinderen moeten vaak lange afstanden afleggen om naar school te kunnen en helaas liggen schoolmiddelen die voor ons hier zo vanzelfsprekend zijn niet voor het oprapen op het platteland. Daarnaast worden helaas nog steeds kinderen thuis gehouden uit angst voor de gevaren op de lange weg naar school, maar ook om bijvoorbeeld op het land te helpen.

Door onze bescheiden bijdrage willen we deze kinderen een positieve impuls geven. Waarom? Omdat school ook leuk kan zijn en kennis macht is. Educatie biedt deze kinderen de mogelijkheid om zich te ontwikkelen en tot geleerde volwassen mensen uit te groeien. Mensen die niet alleen voor zichzelf het verschil maken, maar ook voor hun gezin en omgeving.

Stichting Share a Smile! investeert zo letterlijk in de toekomst, één glimlach per keer . Wil jij ook een bijdrage leveren aan de toekomst van een arm kind in Marokko. Stuur dan een mailtje naar stichtingsas@gmail.com met vermelding van jouw naam en bedrag!


Alvast bedankt!!!!

03-04-2008, 21:31


Heeft deze organisatie geen website, KVK-nummer, registratie-nummer etc etc? Nu komt het erg onbetrouwbaar over, hoewel het een zeer goed initiatief is en ik dit soort dingen graag meer zie!

03-04-2008, 21:35

Citaat door Lella_Roosje:
Heeft deze organisatie geen website, KVK-nummer, registratie-nummer etc etc? Nu komt het erg onbetrouwbaar over, hoewel het een zeer goed initiatief is en ik dit soort dingen graag meer zie!



Nee we zijn nog bezig,hier is meer info te vinden.

http://www.shareasmile.nl


06-04-2008, 06:39
Thanks! Zal `t `ns even bekijken enzo.