Bekijk volle/desktop versie : Doe mee aan dit onderzoek over mediagebruik en win een cadeaubon van €20,-



02-04-2008, 10:52
Hallo allemaal,

Ik ben student communicatiewetenschappen en ben momenteel met mijn afstudeeronderzoek bezig. Dit onderzoek richt zich op het mediagebruik van migranten uit de regio Eindhoven.
Woont u in de regio Eindhoven (gemeentes: Asten, Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Deurne, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Gemert-Bakel, Heeze-Leende, Helmond, Laarbeek, Nuenen c.a., Oirschot, Reusel-De Mierden, Someren, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre) en bent u of minimaal één van je ouders in het buitenland geboren? Dan wil ik u vragen mee te werken aan mijn onderzoek.
U doet mij er niet alleen een heel groot plezier mee, maar u maakt daarnaast als beloning voor uw medewerking kans op één van de 10 VVV-Irischeques ter waarde van €20,-
Het onderzoek is beschikbaar in een Nederlandse en Engelse versie. U vindt ze hier: https://survey.mamut.com/s?s=7459 (Nederlands) en https://survey.mamut.com/s?s=7473 (Engels). Ik hoop dat u even tijd vrij wilt maken voor dit onderzoek.

Alvast bedankt!

06-04-2008, 09:01


Salaam,

Beide links doen het niet??

07-04-2008, 10:36
Ze zouden toch moeten werken. Zo je het nog eens willen proberen met dezelfde links, misschien was het een tijdelijke fout?

Anders kan je deze links nog even proberen:
http://https://survey.mamut.com/s?s=7459&i=[ID]&k=[KEY]&ro=[REOPEN] (NL)
http://https://survey.mamut.com/s?s=7473&i=[ID]&k=[KEY]&ro=[REOPEN] (EN)