Bekijk volle/desktop versie : Oproep van Stichting Underway



29-03-2008, 21:42

Citaat door Underway:
Beste vrijwilligers,

Ik ben momenteel bezig met een plan en een programma om een stichting te starten bestaande uit vrijwilligers, Marokkaanse jongeren die hoog opgeleid zijn, om de ontspoorde jongeren een beter inzicht te geven en voor te bereiden op de arbeidsmarkt. Ik ben nu zelf werkzaam in de ICT en heb destijds voor dit vak gekozen met een duidelijke doel voor ogen met name om niet verder in de problemen te raken, maar om iets op te bouwen. Dit doel wil ik graag met andere Marokkaanse jongeren delen en hopelijk ook overdragen.

Ik ben opzoek naar marokkaanse jongeren een HBO/WO opleiding afgerond hebben en veel bedrijfs ervaring hebben om deze de jongeren helpen om een keuze te maken en te specialiseren in bepaald beroep of vak. Dit maakt de drempel naar de arbeidsmarkt aanzienlijk makkelijker voor deze jongeren.

Voor meer informatie verwijs ik u naar: http://www.underway.nl

aan de website wordt nog gewerkt, echter de stichting en de missie op de site zijn wel klaar.

Stichting Underway is niet commercieel en hebben ook geen commerciele plannen.

Sluit u aan de stichting Underway, dit is puur solidariteit aan de jongeren die niets hebben qua opleiding en een slechte toekomst te wachten staat.

Mocht u geintresseerd zijn kunt u vanaf dit web adres uw naam en telefoonnummer mailen: http://www.underway.nl/pages/oproep-vrijwilligers.php
.