Bekijk volle/desktop versie : Schuldproblemen neem contact op!!!



28-03-2008, 10:38
Hoe kan ik informatie aanvragen of mij aanmelden voor één of meerdere vormen van dienstverlening en wat zijn de kosten?

Onze onkosten worden vrijwel altijd vergoed door de overheid op basis van de regelingen die voor u van toepassing zijn en waarvoor wij samen met u een aanvraag indienen voor een tegemoetkoming voor de extra kosten wegens ouderdom, ziekte, enz.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die WIN Nederland u persoonlijk kan bieden of een kosteloos en geheel vrijblijvende advies ontvangen? Neem dan contact met ons op:

WIN Nederland,
Postbus 465
1940 AL Beverwijk

mobiele telefoon:0630-764715
faxmail: 0842-232440
e-mail: info@win-nederland.nl
of meldt u aan via onze website:
http://www.win-nederland.nl

Uw persoonlijke gegevens worden zeer vertrouwelijk behandeld.

Postbank: 4963869
KvK Amsterdam 34175409
BTW nummer: 8110.04.442.B.01

WIN Nederland is lid van de branchevereniging ANVS voor kleine en middelgrote schuldhulpverleners en inkomensbeheerders.

WIN Nederland is actief met eigen kantoren in de regio’s:
Amsterdam, Haaglanden, Kennemerland en Utrecht.

Nieuwe kantoren zullen indien gewenst in samenwerking met regionale partners of projectorganisaties worden geopend.





WIN BEWINDVOERING

WIN BUDGETBEHEER

WIN BUDGETCOACHING

WIN SCHULDHULPBEGELEIDING

WIN WSNP

WIN PERSOONS GEBONDEN BUDGET

WIN MEDISCH MENTORSCHAP

WIN CURATORSCHAP

WIN IRO/PRB

WIN REINTEGRATIE

WIN WERK








WIN Nederland

WIN Nederland is een ideële stichting opgericht door mensen die in hun leven financieel goede en slechte tijden hebben meegemaakt. Daarom weten de bestuursleden van de stichting wat het betekent om van een bescheiden inkomen rond te moeten komen. Die gedeelde ervaringen zijn vertaald in de doelstellingen van de stichting; het verhogen van het netto besteedbaar inkomen, het oplossen van financiële problemen, het verbeteren van de toegang tot rechtshulp, gezondheidszorg en de arbeidsmarkt.

WIN Bewindvoering
Inkomensbeheer onder toezicht van de kantonrechtbank en conform de aanbevelingen meerjarigen bewind van het Landelijk Overleg Kantonrechters (LOK).

WIN Budgetbeheer
Inkomensbeheer o.b.v. een private overeenkomst zonder het toezicht van de kantonrechtbank, maar wel conform de aanbevelingen van het LOK. Wij bieden deze dienstverlening uitsluitend aan voor de periode noodzakelijk om een aanvraag tot bewindvoering in te dienen.

WIN Budgetcoaching
Ondersteuning bij het beheren van de eigen financiële middelen en ter voorkoming van (mogelijke) financiële problemen.

WIN Schuldhulpbegeleiding
Advisering en begeleiding voorafgaande, tijdens en na de aanvraag voor schuldhulpverlening o.b.v. de Wet Schuldsanering Natuurlijke personen (WSNP).

WIN WSNP
Doorverwijzing naar wsnp bewindvoerders die op sociale wijze de uitvoering verzorgen van een WSNP vonnis, hiervoor benoemd worden door de WSNP rechter op verzoek van aanvragers.

WIN PGB
Ondersteuning bij het aanvragen en beheren van PersoonsGebonden Budgetten voor medische zorg aan huis of in een instelling.



WIN Medisch Mentorschap
Het verzorgen van medisch mentorschap o.b.v. wetgeving en de richtlijnen van het LOK.

WIN Curatorschap
Inkomensbeheer en medisch mentorschap onder toezicht van de kantonrechtbank en conform de door het LOK vastgestelde regelingen.

Nieuwe projecten:
Komende maanden zullen diverse nieuwe projecten worden gepresenteerd teneinde de wet- en regelgeving voor de burger en deelname aan het publieke debat in de civiele samenleving te ontsluiten en daarmee de zelfredzaamheid te bevorderen.

WIN IRO/PRB
Ondersteuning bij het aanvragen van een individuele reïntegratie overeenkomst bij het UWV of een persoonsgebonden reïntegratie budget bij de woongemeente.

WIN Reïntegratie
Advisering en begeleiding voorafgaande en tijdens de reïntegratie naar werk of sociale dagactiviteiten.

WIN Werk
Regionale vacature website http://www.winwerk.nl voor het werken in de directe omgeving van de woning. De vacature website werkt nauw samen met WIN Reintegratie en zal komend jaar verder ontwikkeld worden.