Bekijk volle/desktop versie : Pizza



21-03-2008, 21:09
Assalaam dames,

Ik heb een vraagje: Elke keer als ik pizza maak en ik haal het uit de oven en snijd het dan valt heel de vulling er van af dus de champignons, paprika en tonijn, alles valt dus het blijft niet op de bodem plakken. Lieve meiden wie kan me een tip geven of weet hoe dit komt?

Alvast heel erg bedankt.

s.v.p. en wie weet een lekkere tomatensaus voor de pizza?

21-03-2008, 21:16



Citaat door Fatima222:
Assalaam dames,

Ik heb een vraagje: Elke keer als ik pizza maak en ik haal het uit de oven en snijd het dan valt heel de vulling er van af dus de champignons, paprika en tonijn, alles valt dus het blijft niet op de bodem plakken. Lieve meiden wie kan me een tip geven of weet hoe dit komt?

Alvast heel erg bedankt.

s.v.p. en wie weet een lekkere tomatensaus voor de pizza?


Er staat een recept van pizze op de topic van Fusion, je moet veel meer kaas gebruiken en niet te weinig saus.

21-03-2008, 21:26
waarom blijft de vuliling bij er dan niet op zitten? Wie weet hoe dit komt?

21-03-2008, 21:30

Citaat door Fatima222:
waarom blijft de vuliling bij er dan niet op zitten? Wie weet hoe dit komt?


Is door te weinig kaas te gebruiken, ik gebruik gemalen kaas en mozarella, de kaas laat het aan elkaar plakken.

21-03-2008, 21:37


ooh, oke dus meer kaas gebruiken.

Dank je wel.

22-03-2008, 17:39
Je moet er eerst tomaten saus op smeren en er kaas op doen dan blijft het wel zitten.

22-03-2008, 20:59
hey bedankt meid dat had ik ook ergens gelezen.

Sokran.

23-03-2008, 21:46
La soukran 3la wagieb.