Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Zianna Henna gezocht!!!LZN
07-09-2002, 16:59


A salam wa aleikom zusters, Ik heb dringend hulp nodig, heb me kapot gezocht naar iemand die alleen henna doet voor de bruid, een soort zianna Henna. ik ga de 28ste van deze maand trouwen en heb nog niets kunnen vinden. Kennen jullie iemand,ik zelf woon in Amsterdam. Als jullie deze topic lezen aub en jullie kennen iemand, contacteer mij via emailadres Drissiy@hotmail.com Of anders gewoon telefoonnummer geven als reactie op mijn topic. Alvast bedankt!!!!!!!! wa aleikom salam, Drissiy.

SaRa_NouR
08-09-2002, 14:20
SalaaM Drissiy, Ik Ken er eentje probeer Negaffa Aicha eens Die Verzorgt ook De Henna dag Ze Doet het echt werkelijk mooi echt vakmanswerk en het is heel mooi dun en ze doet wat je wilt ze kan van el galizie tot el marraksie meknasie noem maar op bovendien heeft ze nog leuke dingen voor bij de henna ook ze heeft een hele mooie kaftan emet bij hoorende sieraden achter grond kandelaars kaarzen en noem maar op dus die dag doe zei bruidjes ook opmaken enzv nou veel succses drissiy en hier nog evenhaar nummer Negaffa Aicha 0118468166 ps De afstand is voor haar geen moeite en het is zeker voor jou de moeite waard :zwaai:

Noortje22
16-09-2002, 17:25
Als je echt mooie henna wilt moet je Sara uit Den Haag eens bellen. ALs je haar nummer wilt kan je me een pm sturen. Ik weet niet of ze al volgeboekt is, maar je kan haar altijd bellen en het zelf vragen. Groetjes, Noura

Milatju
15-08-2005, 18:11
salaam neem een kijkje op mijn site www.jamila.maroc.nu