Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Vrouwen zijn minder intelligentPagina's : [1] 2 3

LZN
10-12-2003, 10:42


Volume 1, Book 6, Number 301: Narrated Abu Said Al-Khudri: Once Allah's Apostle went out to the Musalla (to offer the prayer) o 'Id-al-Adha or Al-Fitr prayer. Then he passed by the women and said, "O women! Give alms, as I have seen that the majority of the dwellers of Hell-fire were you (women)." They asked, "Why is it so, O Allah's Apostle ?" He replied, "You curse frequently and are ungrateful to your husbands. I have not seen anyone more deficient in intelligence and religion than you. A cautious sensible man could be led astray by some of you." The women asked, "O Allah's Apostle! What is deficient in our intelligence and religion?" He said, "Is not the evidence of two women equal to the witness of one man?" They replied in the affirmative. He said, "This is the deficiency in her intelligence. Isn't it true that a woman can neither pray nor fast during her menses?" The women replied in the affirmative. He said, "This is the deficiency in her religion.".

Lella_Hafsa
10-12-2003, 12:22
So so dat wist ik ni...ik dacht dat vrouwen intelligenter waren... jammer!!

mohammed_b74709
10-12-2003, 16:17
Ja gek, Meisjes zijn veel slimmer heb het dan niet over de marokkaanse meisjes maar meer over in het algemeen.

tarifasht
01-02-2004, 14:18
Origineel gepost door tkc Dat is zeker gek! Dit is een van de ahadith die er voor gezorgd heeft dat vrouwen door te veel moslims als 'minder' worden beschouwd. Nu weet ik waar die Saoediers vandaan hebben dat vrouwen geen auto mogen rijden. Naar mijn mening zijn dat achterlijke soennieten die in alles geloven wat Buchari heeft toegeschreven aan onze profeet. Ikzelf geloof alhamdullillah niet in deze onzin, die vrouwen op een ongelofelijke manier denigreert! Salaam, http://islamforum.vrijspraak.org WATT!!!!!!!!!!! zie je imam elbucharie's uitspraken/overleveringen belachelijk istaghfir rabak en zaai geen fitna!

batata112
01-02-2004, 22:51


Origineel gepost door mohammed_b74709 Ja gek, Meisjes zijn veel slimmer heb het dan niet over de marokkaanse meisjes maar meer over in het algemeen. la hawla wala qoewatta illah bileh. durf jij een uitspraak van de profeet mohammed saala alahi wa salaam in twijfel te trekken?? la haala wala qoewatta ilah bileh la hawla wala qoewatta illah bileh

mohammed_b74709
02-02-2004, 01:40
Origineel gepost door batata112 la hawla wala qoewatta illah bileh. durf jij een uitspraak van de profeet mohammed saala alahi wa salaam in twijfel te trekken?? la haala wala qoewatta ilah bileh la hawla wala qoewatta illah bileh Wat ik heb geleerd is namelijk, ''niet zomaar alles geloven,'' je hebt namelijk ook valse hadiths, met de voornaamste 'Engelstalige' zijn vals!! Dus nou wil ik er graag een Nederlandse versie ervan willen zien, en het artikel ervan!?? :rolleyes: :zwaai:

batata112
02-02-2004, 09:11
Origineel gepost door mohammed_b74709 Wat ik heb geleerd is namelijk, niet zomaar alles geloven, je hebt namelijk ook valse hadiths, de voornaamste Engelstalige zijn vals!! Dus nou zou ik er graag een Nederlandse versie ervan zien en de artikel ervan!?? :rolleyes: :zwaai: nee agie. deze is sahih. ma3a selema

aboe_moesa
02-02-2004, 15:20
Allaah swt zegt: En al wie zich verzet tegen de boodschapper en hem tegenspreekt nadat het recht pad duidelijk aan hem is getoond, en een andere weg volgt dan die van de gelovigen, zullen Wij op het pad houden dat hij heeft gekozen, en hem in de Hel branden - wat een afschuwelijke bestemming (Soerah An-Nisaa ayaa 115)

aboe_moesa
02-02-2004, 21:38
Origineel gepost door mohand178 :regie: Komop waar blijft het bewijs dan????? Zomaar wat uitkramen, en zonder bewijs willen komen, en dan met een stuk van de koran komen, waar het nergens voor nergens nodig is, ipv om mijn vraag te beantwoorden gaat ie mij de hel wensen.:rolleyes: Stagviroullah, Vrees voor je Schepper waar heb ik jou de hel gewenst? Die ayaa is vooral bedoeld voor de Quranieten, die de Soennah verwerpen die de authentieke ahadieth verwerpen. Zoals TKC die de Ahadieth verwerpt, en als hij dat daadwerkelijk doet en echt de ahadieth verwerpt en alleen de Koran volgt dam heb ik een paar vraagjes voor hem. Waar staat hoe we moeten bidden? Waar staat hoe we de Hadj moeten verrichten? Waar staat hoe we de Zakaat moeten betalen? Ik zelf heb geen zin om in discussies te gaan met Quranieten. Wa Salaam.

batata112
03-02-2004, 12:39
Origineel gepost door tkc OK, dus jij denkt dat dat wat in de ahadith echt de woorden van de profeet zijn? Zoja, dan maak je een grote vergissing! Sahih is niet sahih!!! Ga eens een keer die ahadith kritisch en aandachtig lezen... Ik las een keer een verhaal van een christen die moslim werd weer christen werd nadat hij de ahadith had gelezen. Hij dacht: als dit islam is...... Salaam hahahahahha. prachtige drogreden. zo ken ik er nog wel een paar. een kefir waas moslim geworden maar nadat hij zag wat voor mensen er zich tussen de moslims bevonden,qoranneiten dus, werd hij weer kefir. als jeblieft zeg dit is toch geen argument.

Esau
03-02-2004, 14:12
Origineel gepost door Convinced wie ben jij om de soenieten (lees: moslims) als achterlijk te bestempelen... beweer jij dat je het beter weet dan de geleerden? soebhaan Allah ga alsjeblieft de bijbel lezen. barmhartigheid, vroomheid, vergevingsgezindheid maakt je een goede moslim. niet 70 jaar lang met je nues de koran lezen en voor anderen de wet bepalen. ik zeg ga de bijbel lezen vanwege de mening van de profeet Isa over de schriftgeleerden van de Taurat!

batata112
22-08-2004, 14:11
Origineel gepost door anissa1982 elke moslim hoe geleerd dan ook en elke imam zegt bij het uitdragen van een hadith de woorden. ALLAHOUALLAM. kijk voor hetzelfde geldt is het een verzonnen hadith helemaal niet afkomstig van de profeet Mohammed (vzmh) maar voor hetzelfde geldt is het wel waar. Dus je kan niet zomaar zwart wit over oordelen door te zeggen dat het onzin is wat er staat maar je kan ook niet zomaar alles waar Boukchari onder staat als een hersenloze schaap gaan volgen. ALLAHOUALLAM ALLAHOUALLAM (SOMMIGE HADITHS BEVATTEN NAMELIJK NIET EEN DUIDELIJKE BRON EN DE ENE HADITH IS BETROUWBAARDER DAN DE ANDER) al bocharie is altijd sahih. dus ja je volgt het als een hersenloos schaap ja

sTyX
22-08-2004, 20:31


Origineel gepost door batata112 al bocharie is altijd sahih. dus ja je volgt het als een hersenloos schaap ja Goed zo ! Jij bent pas een rasechte soenniet !

a3ir
23-08-2004, 13:26
Alleen al doordat gebekvecht van mannen hier bewijst al dat de vrouwtje toch heel wat beter hun hersentjes gebruiken dan de mannen.

a3ir
23-08-2004, 19:41
Origineel gepost door Germen1 maar toch zijn volgens de soennah vrouwen dommer dan mannen. Rara.... Of zou zoals boze tongen beweren, de soenna achterlijk bijgeloof zijn? Als er iets of iemand achterlijk is dan ben jij het wel


Pagina's : [1] 2 3