Bekijk volle/desktop versie : Wilders publiceert anti-Koranfilm voor 1 april



19-03-2008, 11:28
DEN HAAG - Geert Wilders plaatst zijn anti-Koranfilm Fitna voor 1 april op internet. Dat heeft de politicus dinsdag gezegd in de wandelgangen van de Tweede Kamer. Een exacte datum kon de PVV-leider nog niet noemen.
.

„Zodra ik het voor elkaar heb, laat ik het u weten”, zei Wilders. Hij is momenteel nog bezig de techniek op orde te krijgen. Wilders wil onder meer voorkomen dat de website waarop Fitna verschijnt, bezwijkt onder grote belangstelling. Mogelijk is hij ruim voor april al in staat de film online te zetten.

De PVV-politicus heeft de afgelopen weken herhaaldelijk aangegeven dat hij zijn film eind maart zal publiceren. Hij hoopte in eerste instantie een omroep te interesseren voor Fitna. Nadat volledige uitzending op televisie onmogelijk bleek, wilde Wilders zijn film tijdens een persconferentie presenteren en vervolgens op internet plaatsen. Een week geleden besloot het Tweede Kamerlid echter dat de beveiliging voor een perspresentatie hem te veel geld kost.

Hij wil Fitna nu online zetten en vervolgens informeel de pers te woord staan.

Link nieuws bericht + filmpje

19-03-2008, 11:33


Fijn, voor 1 april op internet. Dan stuiteren we daarna tot 1 mei wat heen en weer. En dan kunnen we daarna gewoon weer overgaan tot de orde van de dag.

19-03-2008, 11:36
De profeet vzmh heeft gezegd: Wel degelijk zal deze zaak bereiken wat de dag en nacht heeft bereikt. En Allah zal geen onderkomen van klei/baksteen of dierenhuid laten of hij zal het deze deen (islam) doen binnengaan, door het vereren van de vereerde, of het ten schande brengen van de beschamende, verering waarmee Allah de islam vereert, en schande waarmee Hij het ongeloof(kufr) ten schande brengt. (Ahmad)

Dus wilders, doe je best maar, uiteindelijk plukt de islam daaruit alleen de rijpe vruchten.

19-03-2008, 11:44
4 en 5 mei voetballen op de dam???

19-03-2008, 11:45


hij heeft geen film