Bekijk volle/desktop versie : Hoe maak ik heeeeeeeeeeerlijke appelflappen



12-03-2008, 15:16
???????? heb zoooooooooo een trek

12-03-2008, 15:16


verkeerd forum.

Cuisine moet je zijn.. Ellouisa heeft een lekker recept.

12-03-2008, 15:21
ik zie hetv dat dat ik het bij Cuisine had geplaatst

12-03-2008, 15:30
Appels in blokjes snijden met suiker en kaneel erop strooien. Vul roomboter bladerdeeg (dr Oetker) met de appel mengsel en dan de bladerdeeg bestrijken met eigeel en suiker opstrooien...


mmmmmmmmm heb er ook trek in

12-03-2008, 15:30


Neem een appel en doe daar een heerlijke flap omheen.

Voilá.

12-03-2008, 15:31

Citaat door Kanimana:
Appels in blokjes snijden met suiker en kaneel erop strooien. Vul roomboter bladerdeeg (dr Oetker) met de appel mengsel en dan de bladerdeeg bestrijken met eigeel en suiker opstrooien...


mmmmmmmmm heb er ook trek in

thanks

12-03-2008, 15:32
met veeeeeeeeel appels en kaneeel

ik ga zo ook maken heb er nu zin in gekregen


appelbollen zijn pas lekker en dan alleen die van de v&d

12-03-2008, 15:39

Citaat door _Marokkaanse_:
Neem een appel en doe daar een heerlijke flap omheen.

Voilá.




12-03-2008, 19:53

Citaat door PreciousWoman:
appelbollen zijn pas lekker en dan alleen die van de v&d


Je kan die ook zelf maken, is net zo makkelijk als appelflap.

bladerdeeg
stevige appels
suiker
kaneel
1 ei

Een appel schillen dan de klokhuis eruit halen en zo op het bladerdeeg leggen (in het miden ) Dan met een mengsel van suiker en kaneel het gat van het klokhuis vullen. Randjes vochtig maken met water en dan de 4 hoekjes in het midden (precies boven het gat van de appel) dicht vouwen. Bestrijk de appelbol met eigeel en strooi er vervolgens suiker op. Leg de appelbol met de sluiting naar beneden in een aluminium bakje. Bakken in 20 min op 210 graden.