Bekijk volle/desktop versie : DAVID KIJK: Levenslang voor moordende lesbo's



08-03-2008, 12:54
Twee Australische lesbische vrouwen die een 16-jarige huisgenote hebben gemarteld en vermoord zijn beiden tot levenslange gevangenisstraf veroordeeld. De 21-jarige Jessica Stasinowsky (schets) en de 19-jarige Valerie Parashumti (schets) sloegen het slachtoffer, Stacey Mitchell (foto boven), met met verschillende voorwerpen op haar hoofd.

Vervolgens wurgden ze het meisje met een ketting. Daarna pakten ze een videocamera om het resultaat op band vast te leggen.

Opgewonden van geweld

''Jullie hebben meer dan een jaar in voorarrest gezeten en jullie hebben dus alle tijd gehad om over jullie duivelse misdaad na te denken. Jullie tonen echter geen berouw en hechten blijkbaar geen waarde aan de heiligheid van het menselijk leven'', zei de rechter voor hij het vonnis uitsprak. ''Er ligt ook het probleem dat jullie beiden opgewonden raken van geweld''.

Jaloers op looks

Mitchell was vier dagen voor de moord bij het tweetal ingetrokken. Volgens de advocaat van Parashumti was zijn cliënt jaloers op het slachtoffer, die slechts gekleed in slechts een bikini door het huis was gelopen. De lesbo's gaf het slachtoffer eerst alcohol en een slaappil voor ze de moord uitvoerden. Mitchell maakte echter bewust alles mee. Omdat ze maar niet dood wilde gaan, besloten ze haar te wurgen.

http://www.nieuwnieuws.nl/archives/buitenland/2008/03/moordende_lesbos_veroordeeld.html

DACHT DAT HET ALLEEN HETERO'S WAREN DIE ELKAAR VERMOORDDEN

08-03-2008, 12:55


Uitzonderingen bevestigen de regel.