Bekijk volle/desktop versie : Vrouw en seksuele vrijheid



07-03-2008, 17:35

‘Seks voor het huwelijk is verboden. Want het is onfatsoenlijk en slecht’



(Soera Isra)



Uit deze soera kunnen we begrijpen dat seks voor het huwelijk verboden is. Niet alleen door het geloof ook wetenschappers vinden dat seks voor het huwelijk niet goed is. Een van deze weteschappers is prof. Bronislaw Malinowky heeft gezegd ‘Door het verbieden van seks voor het huwelijk, zal het huwelijk beschermd worden’



‘Vrij seks’ een van het grootste nadeel hiervan is, dat mensen vrij zijn in het kiezen van het geslacht, tijd, alles wordt zo makkelijk en daarom kiezen mensen eerder voor een tijdelijke korte relatie.



Een ander nadeel is ziekte zoals Aids. Of verkrachtingen, drugs, seksuele intimidaties en nog veel meer.



‘vrije seks’ is bedrog, zeggen de Amerikaanse vrouwen, zij vinden dat heel veel vrouwen hierdoor mishandeld zijn.



De echte paniek is in westerse landen begonnen toen de dodelijke ziekte Aids te voorschijn kwam. Aids is besmettelijk en verspreidde zich al snel door veel westerse landen.



Al deze problemen werden veroorzaakt door het toestaan van ‘vrije seks’ Er zijn veel mensen waarvan hun leven verpest is door Aids, er zijn zelfs mensen die zelfmoord hebben gepleegd door de angst voor Aids.



En natuurlijk de kinderen die geboren worden met de ziekte Aids. Al deze ziektes, problemen vormen een groot gevaar voor de westerse landen.



Daarom heeft prof. Wayne Younguist gezegd ‘Beter geen vrijheid dan zo een vrijheid’



Als we al deze probleem gevallen bekijken vinden we dat zowel de vrouw als de man geen vrijheid in seks mag hebben. Deze vrijheid veroorzaken alleen problemen in gezinnen en families.



Er is nog een waarheid, de vrije keuze is veel erger voor vrouwen dan bij mannen. Want vrouwen hebben meer te verliezen vergeleken met de man.



Bijvoorbeeld de heer Bettrand Russel de schrijven van ‘huwelijk & karakter’ vind: als er in een land vrouwen en mannen vrij in seks dan is het onmisbaar dat er in zo een land veel straatkinderen zijn waarvan de ouder niet bekend zijn.



‘Maar de vrijheid van de man is dus minder erg als de vrijheid van een vrouw’?



‘Nee het geld voor beide dus zowel voor mannen als voor vrouwen. Bijvoorbeeld de redenen van scheiding: 1% van de echtscheiding word veroorzaakt doordat de vrouw en de man niet meer bij elkaar wonen. De meeste echtscheidingen geberuren omdat de echtgenoot vreemd gaat.



Bij 55% van de echtscheidingen in de Verenigde staten wordt vreemd gaan als 1e reden genoemd. Na een enquête in Duitsland is er vastgesteld dat veel mannen geen vertrouwen meer hebben in vrouwen.



‘Dit is voor de vrouw heel nadelig, want een man kan na een relatie de vrouwe makkelijk verlaten. Maar een vrouw kan er niet zo makkelijk uit komen, Waar ze ook is word ze aangevallen door vragen van mensen. Ze zien haar als een ‘slet’. De vrouw wordt snel overspannen en depressief wanneer haar vriend haar dumpt.



Psycholoog Richard Asler heeft na een onderzoek vastgesteld: ‘de grootste angst van vrouwen zijn, gedumpt worden, niet mooi gevonden worden, verkracht of mishandeld worden’



En is een tijdschrift van frankrijk ‘Elle’ stond dat vrouwen juist mannen willen die hun beschermen en dekken van gevaar.



Acteur George Hamilton zei: ‘vrouwen zoeken mannen die zeggen ‘ik zorg wel voor je, ik bescherm je wel’ hieruit begrijpen we dat vrouwen geen vrij leven maar een leven onder bescherming van de mannen wil hebben.



Dit is ook de reden dat er nu minder vrije seks in het westen is.



De mensen hebben in deze tijd aandacht en liefde nodig. Een huwelijk bestond uit delen, elkaar zorgen, respecteren en lief hebben wat nu veel minder is geworden. De wetenschapper zeggen dat de mensen nu de liefde en aandacht van de jaren 70 nu heel er missen.



60% van de westerse vrouwen zeggen dat ze zullen trouwen wanneer ze een man vinden waar ze op kunnen vertrouwen.



Bediuzzaman vind ook dat vrij seks voor vrouwen alleen maar ongeluk voor ze brengt.



Zijn mening was: ‘Als een man 8 minuten zich wil vermaken, verliest hij alleen maar 8 euro hiervoor. Maar als een vrouw 8 minuten wil genieten, zal zij hier 8 maanden voor boeten door zwanger te raken van zo iemand. Daarna zal ze nog 8 jaar moeten boeten, omdat ze een kind zonder vader moet opvoeden. Haar straf is honderd keer meer dan een man.



Er zijn zoveel kinderen die achtergelaten worden door mensen die ooit ‘smoorverliefd’ waren word nu achtergelaten omdat de ouders uit elkaar zijn.



En dat kind dan? Hoe zal hij zich psychisch voelen, een complex hebben tussen andere mensen. En altijd met een vraagteken lopen ‘Wie zijn mijn ouders, en waarom hebben ze mij verlaten?



In een tijdschrift verteld een kind die ook ooit door de ouders zijn achtergelaten in een klein stukje over zijn leven. Hij vertelde dat niemand hem in de maatschappij serieus nam. Hij zei ‘ik ben de zoon van H…Wie wilt er nou met me omgaan’ En hij vroeg ‘Wie is er nu schuldig, ik heb toch ook niet voor zo een leven gekozen.’



Misschien wilde zijn moeder hem niet eens verlaten. Haar eigen kind achterlaten op straat? Geen enkele moeder zou dit willen.



Hiermee zien we dat seks voor het huwelijk ernstige gevolgen kunnen hebben voor vrouwen, en dan hebben ze het nog steeds over ‘vrijheid’



In de islam is het verboden om seks voor het huwelijk te hebben. Als iedereen zich daaraan zou houden zouden de problemen al heel snel opgelost worden. Profeet Mohammed zei:



‘De trouwe aanbidders van Allah mogen niet alleen blijven met elkaar voor het huwelijk, want de 3e van hun zal de duivel zijn’



Hoe dan ook, iedereen weet dat vuur gevaarlijk is. Bij een klein foutje kan de boel exploderen. Waarom staat er overal een waarschuwing? ‘vlambaar’ bij gevaarlijke stoffen? Omdat het explodeerbaar is. Zo kunnen ze veel ernstige gevolgen voorkomen.



Zo moet de maatschappij ook de vrouwen beschermen om latere trieste gevolgen te voorkomen, zoals straatkinderen, vrouwen die niet meer gewaardeerd worden. Een vrouw heeft het recht om een gelukkig gezin op te bouwen, als vrouwen niet beschermd worden zullen er altijd mensen zijn die een goede bedoeling als ‘vrijheid’ gaan gebruiken.



Daarom wilt de islam dat mensen gaan trouwen, zodat ze een gezin op bouwen. Ze zullen verantwoording leren, volwassen worden. En zo voorkom je makkelijk dat mensen het verkeerde pad opgaan.