Bekijk volle/desktop versie : 2 dagen in de koelkast



03-03-2008, 09:51
Dames ik had een vraagje ik heb vrijdag gehakt in de koelkast gestopt en ben toen weekend weg gegaan. Ik was helemaal veregeten de gehakt in de diepvries te doen. Moet ik hem nu weg gooien of is hij niet bedorven?

03-03-2008, 13:11


Heb dit gegoogld voor je dus is gevaarlijk om die gehakt nog te gebruiken vooral als die van kleur en geur is verandert

Hoelang kan ik vlees bewaren ?

Vers vlees, ook voorverpakt vlees, moet altijd worden bewaard in de koelkast of in de diepvries. Vers vlees kan in de koelkast (bij een temperatuur van 2 tot 5 graden Celsius) één tot twee dagen worden bewaard, gehakt maximaal 1 dag.

Door vlees in de verpakking van de slager te laten of het op een bord te leggen, afgedekt met folie, voorkomt u dat het uitdroogt. In de diepvries kunt u vers vlees aanzienlijk langer bewaren, namelijk één tot drie maanden

03-03-2008, 13:13
ok thanx