Bekijk volle/desktop versie : De geneeskracht van Soedjoed



24-02-2008, 19:52
As-Sallamoe'Alleykoem Warahmatoeh Allahie Wabarakatoeh..!!

Het lichaam van de mens ontvangt dagelijks een grote hoeveelheid aan elektromagnetische stralingen welke afkomstig zijn van elektrische apparatuur die wij dagelijks gebruiken (computer, mobiel, radio, tv. etc.). Dus zonder dat je het in de gaten hebt, ben je ontzettend geladen (elektrisch). Dat maakt dat je onverklaarbare hoofdpijn hebt, stress, oververmoeidheid, luiheid, diverse klachten in diverse delen van je lichaam.

Een Westerse onderzoeker, bovendien is hij géén moslim, heeft als conclusie van een diepgaand onderzoek het volgende verklaard:


De mens kan van die elektromagnetische lading, die ongezond is voor het lichaam, alleen afkomen door zijn voorhoofd meermaals per dag met de grond in aanraking te brengen. De aarde heeft namelijk een ontladende werking. Daarom gebruiken de bouwkundigen een elektrische draad die de donderinslagen en andere elektrische schokken en golven naar de grond afleidt.

Verbazingwekkender is dat hij zegt dat men het voorhoofd direct, roerloos en voor enkele ogenblikken tegen de grond moet drukken. Nog sterker: deze houding heeft een nog beter resultaat (ontlading) wanneer je het voorhoofd in aanraking met de grond brengt en wel in de richting van het centrum van de aarde. Dat centrum heeft namelijk een nog sterkere zuiging van die elektromagnetische ladingen.


En houd je vast: weet je waar het centrum van de wereld ligt? De meeste geografen, geologen en aardrijkskundigen zijn het erover eens dat Mekka het centrum van de wereld/aarde is.

Dus mijn moslimbroeder en zuster, wanneer je in je Soedjoed je voorhoofd op de grond legt, ben je niet alleen heel dicht bij de Heer van dit universum, maar ben je onbewust je lichaam aan het ontladen van allerlei negatieve en ongezonde energieën.

Soeb7anAllaah. Lees eens de volgende Verzen uit de Heilige Koraan:


Soerah 57. Het IJzer (Al Hadid)

In naam van Allaah, de Barmhartige, de Genadevolle.

1. Wat er in de hemelen en op aarde is prijst de Glorie van Allaah, en Hij is de Almachtige, de Alwijze.

2. Aan Hem behoort de heerschappij van de hemelen en de aarde. Hij doet leven en sterven en Hij is Almachtig over alle zaken.

3. Hij is de Eerste en de Laatste, Az Zahir en Al Bathin. En hij is Alwetend over alle zaken.

4. Hij is Degene Die de hemelen en de aarde heeft geschapen in zes dagen (perioden) waarna Hij Zich op de Troon zetelde. Hij kent wat de aarde ingaat en wat er uit komt en wat uit de hemel neerdaalt en wat er in opstijgt. En Hij is met jullie, waar jullie ook zijn. En Allaah is Alziende over wat jullie doen.


5. Aan Hem behoort de heerschappij van de hemelen en de aarde. En tot Allaah keren de zaken terug.

6. Hij doet de nacht overgaan in de dag en Hij doet de dag overgaan in de nacht. En Hij is de Kenner van wat in de hemelen is.