Bekijk volle/desktop versie : Leugenaar Hirsi Ali haalt slecht 3 hantekeningen op in EP



19-02-2008, 20:26

Citaat door Trisssintie:
Steun voor Hirsi Ali in EP groeit nauwelijks
BRUSSEL - De steunbetuigingen voor Ayaan Hirsi Ali in het Europees Parlement (EP) lopen maar heel langzaam binnen. Sinds alle publiciteit rond haar bezoek aan het parlement in Brussel vorige week, zijn er drie handtekeningen bijgekomen, blijkt uit een overzicht van het parlement.


Er staan nu 88 handtekeningen onder een initiatief van de Franse socialist Benoît Hamon. Die roept de EU-landen op tot een fonds te komen waaruit de bescherming van met de dood bedreigde Europeanen als Hirsi Ali betaald kan worden.

Voor zijn persconferentie met Hirsi Ali had Hamon 85 handtekeningen. De verklaring heeft de steun nodig van 393 van de 785 europarlementariërs voor ze kan worden doorgestuurd naar de EU-landen. Tekenen kan nog tot eind maart.

Hirsi Ali wordt sinds enkele maanden niet langer door de Nederlandse overheid beveiligd. Het vroegere VVD-Kamerlid moest in de Verenigde Staten zelf fondsen gaan zoeken en is daar nu vrijwel continu mee bezig. Er is ook sprake van een mogelijke naturalisatie van Hirsi Ali tot Française. Zelf zou ze het liefste Nederlandse blijven, zei ze vorige week.

http://www.telegraaf.nl/binnenland/3338516/_Nauwelijks_steun_voor_Hirsi_Ali__.html?p=4,3
.