Bekijk volle/desktop versie : Waarom mislukt lemsemmen/brood/sfenj altijd!!!!



16-02-2008, 14:13
Salam

Ik heb echt geen geduld meer om deegdingen te maken. Ik volg altijd netjes het recept van de leden van wie ik het recept krijg en ik kneed het deeg net zolang tot het soepel is. Het ziet er dan echt goed uit, vooral als het deeg gerezen is en als ik het in een makla ga maken, dan mislukt het.

Ik wil deze dingen zo graag leren maken, maar geen 1 recept hier heeft me goed geholpen

16-02-2008, 16:33


Hebben jullie dit zehma nooit?

16-02-2008, 17:11
Ik heb het met lmsemmen ook gehad. Maar dat was dan eigenlijk omdat ik het deeg nooit liet rusten. Ik laat het nu meestal ongeveer een kwartier rusten en dan is het goed.

Brood precies hetzelfde verhaal liet het nooit lang genoeg rijzen.

Weet niet of dat ook bij jou de reden is?

Groetjes Nadia

16-02-2008, 17:12
Zit op de nick van mij zus.
Ga ff op mijn eigen nick

16-02-2008, 17:13


Weet trouwens ook niet of de makla er wat mee te maken heeft. Laat je die goed warm worden?