Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Huid en laserkliniek.



10-02-2008, 18:33
Ik zie dat meiden hier echt streven naar een perfecte egale huidje, en vele dingen kopen die niet eens helpen.



Misschien is dit iets voor jullie meiden.


AcnebehandelingIn aanvulling op de acne therapie van huisarts of dermatoloog kan de huidtherapeute de huid professioneel reinigen, gesloten en open comedonen verwijderen en de patiënt van advies voorzien in make-up en camouflage. Dit versnelt het genezingsproces van acne aanzienlijk.
Voor acne littekens is er nu EOS acne littekensbehandeling



Littekenbehandeling
Littekens, zoals na een operatie, een ongeval of brandwonden kunnen soms verdikt zijn en hindelrijke bewegingsbeperking geven. Dmv. huidmassage lkunnen deze littekens los/soepel worden gemaakt, met als gevolg dat een lelijk litteken er cosmetisch beter uit gaat zien en eventuele bewegingsbeperkingen worden verminderd.


Soms blijven na operaties of verwondingen verdikte, ontsierende littekens over. Deze zijn vaak lastig te corrigeren. Soms treedt na een hersteloperatie juist een verergering op. Met behulp van een combinatiebehandeling Lasertherapie en inspuiting van Triamcinolon-oplossing in het litteken worden cosmetisch goede resultaten bereikt.

Meer over deze nieuwe littekenbehandeling.

Voor acne littekens is er de EOS acne littekensbehandeling

http://www.huidlaser.nl/?pid=39

10-02-2008, 18:34


Nou interresant voor de gene die het wil doen..Up

10-02-2008, 18:48
Inderdaad.



Uppiekz.

10-02-2008, 18:49
EOS Acne littekenbehandeling
Acne littekens dienen natuurlijk eigenlijk door een goede en tijdige behandeling voorkomen te worden. Heden ten dage staan de dermatoloog zulke goede behandelingen ter beschikking , dat bijna niemand meer aan acne littekens hoeft over te houden.
Tot nu toe waren er maar weinig effectieve behandelingen voor acne littekens, of met risico's op ernstige bijwerkingen zoals de CO2-Laser.
De Huid- en Laserkliniek beschikt nu over de V-beam Laser, waarmee in combinatie met medicinale cremes en Kristalzandpeeling de acne littekens aanzienlijk verminderd kunnen worden, zonder risico's op bijwerkingen.. Wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat de acne littekens na behandeling zeker 50% minder diep waren, waardoor de huid er veel gladder uit komt te zien.

Voor de acne littekenbehandeling maken we gebruik van een door dermatologen ontwikkelde procedure om met de nieuwste technieken de huid van het gezicht in een goede conditie te brengen en te houden. Het maakt gebruik van laser, kristalzandpeeling en medicinale crèmes. Dit EOS programma verbetert de structuur van de huid en versterkt het bindweefsel in de lederhuid, waardoor acne littekens minder diep worden en de huid een gladder oppervlak krijgt.



Het bijzondere van deze procedure is dat de huid wordt verbeterd zonder dat dit voor de omgeving direct merkbaar is. Bij andere huidverjongingstechnieken, zoals de CO2 laser, worden namelijk relatief veel complicaties gezien. Bij de EOS behandeling niet. Dus geen wonden in het gelaat, geen paarse vlekken, geen infecties, en geen opvallende kleurverschillen na afloop van de behandeling.



Er zijn eigenlijk 3 soorten acne littekens: de zgn. "pokdalige" huid met bobbelig onregelmatig huidoppervlak, diepe "icepicks" met versterkte porien en littekens in de vorm van wild vlees.
Helaas reageren niet alle typen acne littekens even goed op de behandeling. Diepe "icepicks"-littekens metgrote porien en "wild vlees" reageren niet of nauwelijks op de behandeling. Deze blijven dus zichtbaar.




diepe 'ice picks' en versterkte porien

Waaruit bestaat de EOS behandeling?De behandeling bestaat uit 3 onderdelen:



Behandeling met tretinoine creme

tretinoine creme geeft een lichte voorbereidende peeling van de huid en versterkt het bindweefsel. De crème wordt eenmaal daags aangebracht.
Kristalzandpeeling

door gesteriliseerde kristallen met kracht over de huid te blazen (‘zandstralen&#8217 wordt de hoornlaag ontdaan van dode huidcellen. Door deze behandeling is de daaropvolgende laserbehandeling extra effectief.
V-beam laserbehandeling

De V-beam laser is de meest geavanceerde Puled Dye laser van het moment. Het effect op acne littekens is wetenschappelijk aangetoond en de laser is door de Amerikaanse autoriteiten ook goedgekeurd voor de behandeling van rimpels en acne littkekens. Door het zuivere laserlicht wordt de aanmaak van bindweefsel onder de huid gestimuleerd, waardoor de huid glad trekt. Dit proces duurt tot 3 maanden na de behandeling en houdt 1 tot 2 jaar aan.
Hoe ziet het behandelschema eruit?

De behandeling ziet er als volgt uit:

week
creme
kristalpeeling
V-beam laser

1+2
X

3
X
X
X

4-10
X

11
X
X
X

11 tot 1 jaar
X





Wat merkt u van de behandeling?

- de crème:

tretinoine kan soms in het begin van de therapie een zeer lichte roodheid en irritatie van de huid veroorzaken. Dit is niet ernstig en kan zelfs het vervolg van de behandeling ten goede komen.
- de kristalpeeling

de peeling voelt aan als licht schuren over de huid. Het geeft een prikkelend gevoel dat door de meeste mensen niet als onprettig wordt ervaren.
- de laser

met de laser wordt per ‘schot’ een huidgebied van bijna 1 vierkante centimeter behandeld. Gedurende een fractie van een seconde wordt met behulp van een verkoelende spray de huid gekoeld met vloeibare stikstof. Enkele milliseconden later volgt de krachtige zuivere lichtstraal. Omdat de huid gekoeld wordt ontstaat geen schade aan de opperhuid en wordt de huid kortdurend verdoofd. De lasertherapie wordt dan ook goed verdragen.
- na de behandelsessie

door de combinatiebehandeling met de kristalpeeling en de laser is de huid iets rood en licht gezwollen. Dit houdt doorgaans 1 dag aan. Eventueel kan de roodheid iets gecamoufleerd worden, bijvoorbeeld als u direct na de behandeling weer naar het werk moet. De huidtherapeute kan u hierover adviseren. Na de eerste dag na de behandeling kan de tretinoine crème weer eenmaal daags worden toegepast (zie schema). Wij adviseren de tretinoinecreme nog tot 1 jaar na het begin van de behandeling te blijven gebruiken.
Kosten

Voor een afspraak kunt u direct kontakt opnemen met de Huid- en Laserkliniek Lievensberg: 0164 263822. U hebt geen verwijzing nodig van uw (huis)arts. De kosten worden helaas niet vergoed door zorgverzekeraars en bedragen voor het totaalprogramma 500 Euro.

11-03-2008, 19:00


Maar vervaagt het dan na een paar jaar, als het vervaagt wat heeft het dan voor nut om het te doen en het is nog eens heel duur.