Bekijk volle/desktop versie : wil je werken in de electrotechniek?



03-02-2008, 00:44
salaam broeders

zijn jullie opzoek naar werk in de electrotechniek dan vraag ik het volgende :

1 lts,mts,hts,wo
2 vca certificaat
3 ervaring is niet zo belangerijk
4 woonend in rotterdam

Arbeidsvoorwaarden:

Een aantrekkelijke baan met prima beloning naar kennis en ervaring; goede secundaire arbeidsvoorwaarden, vakopleidingen mogelijk. Om je werk goed te kunnen uitvoeren voorzien wij je van gereedschap, werkkleding, schoenen, persoonsbeschermmiddelen. Een auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden. Tevens kom je in een team van goede monteurs terecht waarin je kennis kunt vergaren.

Als servicemonteur houd je je bezig met preventief en correctief onderhoudswerk aan alle soorten klimaatinstallaties in gebouwen, e.e.a. met inbegrip van (eenvoudige) regeltechnische installaties. Tevens voer je reparaties uit en vervang je onderdelen, en je regelt de installatie zonodig opnieuw in.

Je gaat werken op langdurige en korte projecten. Zo kom je terecht in de scheepsvaart, utiliteit- en woningbouw projecten. Als eerste monteur ben je bereid om alle voorkomende E werkzaamheden te verrichten. Kortom; je bent zelfstandig eerste monteur met ervaring in woning-, utiliteits- en industriele projecten, kennis van sterk- en zwakstroom installaties en je hebt leidinggevende capaciteiten.

Geïnteresseerd: pm me dan

salam moealekoem