Bekijk volle/desktop versie : Aissati kan TRAITOR Afellay vervangen tegen Ajax



29-01-2008, 15:49
PSV treedt woensdag tegen Ajax hoogstwaarschijnlijk aan met Ismail Aissati in de basis. De jonge middenvelder is voldoende hersteld van een achillespeesblessure en neemt vermoedelijk de plaats in van de geschorste Ibrahim Afellay.

Aissati was afgelopen weekend tegen Excelsior niet inzetbaar, maar trainde dinsdag voluit mee. "Het gaat goed met hem", concludeerde coach Sef Vergoossen tot zijn tevredenheid. Naast Aissati is ook Otman Bakkal weer fit. Hij werd tegen Excelsior vervangen door Jason Culina, maar staat tegen Ajax weer in de basis.

Vergoossen benadrukte dinsdag overigens dat de wedstrijd tegen Ajax niet heel anders is dan een wedstrijd tegen bijvoorbeeld Excelsior of FC Utrecht. "Het is één van de 34 wedstrijden, natuurlijk wat zwaarder beladen. Maar daar moet je je voor afsluiten. Het gaat om drie punten pakken", aldus de coach.

Vermoedelijke opstelling PSV: Gomes; Kromkamp, Marcellis, Salcido, Alcides; Simons, Bakkal; Dzsudzsak, Aissati, Farfan; Lazovic

29-01-2008, 15:52


K weet niet, k denk niet dat hij volledig wedstrijdfit is om het spel van PSV te verdelen .. hij is te lang afwezig geweest .. maar jah, inchallah doet ie het goed.