Bekijk volle/desktop versie : Wij moslims en de film van Wilders



24-01-2008, 00:58
Bismi Allaah Arrahmên Arrahiem,

Assèlêmoe aleikoem warahmètoel-Laahi wabarakêtoeh,

Beste broeders en zusters


Voorwaar, jouw Heer is zeker waakzaam!

Alle lof behoort aan Allah swt, wij prijzen Hem, vragen Hem om hulp en om vergiffenis. En wij zoeken toevlucht bij Hem tegen het kwaad van onze eigen zielen en voor de slechtheid van onze daden. Wie Allah leidt, kan door niemand misleid worden en wie Allah laat dwalen kan door niemand geleid worden en ik getuig dat er geen god is behalve Allah, en ik getuig dat Mohammed Zijn dienaar en boodschapper is. Onder de mom van “vrijheid van meningsuiting” hebben velen onder de niet- Moslims de laatste tijd de Moslims gekwetst door de Islam als een achterlijke godsdienst te beschrijven. De één heeft onze profeet saws als een tiran afgeschilderd, de ander als een terrorist…enz. Verheven is Allah swt boven hetgeen waarmee zij Zijn religie en Zijn profeet Mohammed saws beschrijven. Desondanks maakt ons dit alleen maar sterker en hechten wij ons nog meer aan onze religie en aan onze profeet Mohammed saws degene die een liefdevol hart heeft voor zijn Oemmah. Allah swt zegt :

“ Vurig wenst hij (de profeet Mohammed) het goede voor jullie, voor de gelovigen is hij liefdevol en barmhartig” Quraan (9:128)

Bij zulke gebeurtenissen horen de Moslims hun hoofd koel te houden, hun verstand te gebruiken en hun emoties te bedwingen. Zij moeten zich niet door de respectloze en ongelovige mensen laten verleiden en tot ongewenste acties overgaan. Dit is namelijk het doel van de ongelovigen, de volgers van valsheid en begeertes.

De Moslims moeten de straat beslist niet op gaan, leuzen uitschreeuwen, vernielingen aanrichten, winkels plunderen en andermans eigendommen vernielen en in brand steken, onschuldige personen verwonden of zelfs doden.

Dit kan niet en mag niet. Dit is niet eens Islamitisch, laat staan een verdediging van onze religie en onze profeet Mohammed saws Bovendien zijn de meeste Moslims die de straat opgaan onwetenden, minder praktiserend, sterker nog; sommigen onder hen bidden niet eens.

Het is overigens goed dat de Moslims van zich laten horen, anderen laten weten dat zij van hun profeet Mohammed _ houden, hem willen verdedigen. Maar dit moeten zij op de juiste manier doen. Er bestaat geen twijfel dat de goede Moeslim van zijn profeet Mohammed saws houdt en bereid is om hem met alle beschikbare en toegestane middelen te verdedigen. Maar de beste verdediging van de nobelste en de grootste profeet aller tijden manifesteert zich in hetvolgen van zijn Soennèh, deze te koesteren en anderen hiernaar uit te nodigen.

Wat betreft het gebruik van fysiek geweld, is er voor individuen geen rol weggelegd. Dat is een rol voor de autoriteiten (de regeringsleiders) van de Islamitische staten. Zij zijn in zulke situaties belast met het verdedigen van de godsdienst van Allah swt en deze te beschermen wanneer zij
daar toe in staat zijn. Zo niet dan neemt Allah het voor Zijn religie en Zijn profeet saws op.

Vroeg of laat zal Hij degenen die deze profeet bespotten hard bestraffen. Ziet men niet dat veel van degenen die onder de mom van “vrijheid van meningsuiting” miljoenen Moslims hebben gekwetst, al door deze straf zijn getroffen? Ziet men niet hoe de beste vrienden ineens grote vijanden van elkaar zijn geworden? Ziet men niet dat Allah swt onenigheid tussen hen zaait wanneer zij samenzweren tegen Zijn religie?

Maar wat willen de ongelovigen hiermee bereiken? Denken zij hiermee de Moslims van hun religie te kunnen weerhouden? Of denken zij met hun leugens en hun bespottingen nieuwe Moslims van deze godsdienst te weerhouden? Welnee, Allah _ zegt in Zijn Boek:

“ Zij willen het Licht van Allah met hun monden doven, maar Allah vervolmaakt Zijn Lichtook al haten de ongelovigen dat” Quraan (61:8)

Wee degenen die ongehoorzaam zijn aan Allah. Wee degenen die Allah, Zijn boodschapper en Zijn religie bespotten. Er komt een Dag dat zij zich allen moeten verantwoorden voor hun woorden en daden!


En mocht Allah swt velen onder hen nog niet gestraft hebben, dan is het niet uit achteloosheid. Verheven is Allah swt, Dit doet Hij slechts uit Zijn barmhartigheid voor Zijn schepping, om hen tijd te gunnen opdat zij berouw zullen tonen. Allah swt zegt:

“ En denk niet (O Mohammed) dat Allah achteloos is tegenover hetgeen de onrechtplegers doen. Voorwaar, Hij geeft hen uitstel tot de Dag waarop de ogen verstard openstaan” Quraan (14:42)


Ook zegt Allah swt in een andere Aya:

“ En wanneer Wij de bestraffing van hen uitstellen tot een bepaald tijdstip, dan zullen zij zeker zeggen: wat houdt haar (de bestraffing) tegen? Weet, op de dag waarop zij (de bestraffing) tot hen komt, dan kan men zich niet van haar afwenden en worden zij omsingeld door hetgeen waarmee zij de spot trachten te drijven.” Quraan (11:8)


Maar wie Allah swt en Zijn boodschapper saws beledigt, zal vervloekt worden zowel in dit leven als in het Hiernamaals. Voor hen is een straf en een vernedering voorbereid. Allah swt zegt:

“ Voorwaar degenen die Allah en Zijn boodschapper beledigen, Allah heeft hen vervloekt in deze wereld , en in het Hiernamaals heeft Hij voor hen een vernederende bestraffing bereid” Quraan (33:57)

Ook zegt Allah swt in en andere Aya: ”Voorwaar, jouw Heer is zeker waakzaam” Quraan (89:14)

De natuurlijke gang van zaken bij Allah swt jegens degenen die over de profeet saws liegen en hem bespotten, is dat zij door Allah swt vernederd en gestraft zullen worden. De straf zal hard en buitengewoon zijn, zodat voor de mensen duidelijk zal blijken dat de volgers van valsheid slechts leugens vertellen.

Imaam Moeslim- Rahimèhoel-Laah- heeft verhaald, dat Anas zei:

Een man uit Benie Najjar was Moeslim geworden en kende soerat El-Baqarah en Aali ‘Imraan. Hij schreef de geopenbaarde verzen voor de profeet Mohammed saws daarna trad hij uit de Islam en ging naar Ahloel-kitaab (de Christenen). Zij herkenden hem en ze zeiden:

"Hij schreef voor Mohammed!". En zij bewonderden hem (voor het feit dat hij uit de Islam trad). Kort daarop overleed deze man. Hij werd door de zijnen begraven, maar de volgende dag lag hij boven de grond. Hij is weer begraven, maar de dag daarop herhaalde de situatie zich en de dag daarop ook. Daarna werd hij verlaten (niet meer begraven).

Shaych El-Islaam Ibnoe Taymiyyah- Rahimèhoel-Laah- zei hierover

“Deze vervloekte man die over de profeet saws loog, Allah swt heeft zijn leven ontnomen en zijn leugens blootgesteld door hem meerdere malen uit zijn graf te gooien. Deze buitengewone toestand is overduidelijk voor iedereen, dat het een straf is voor hetgeen waarover hij gelogen
heeft. Hij was een werkelijke leugenaar en daarom is hij op deze harde manier gestraft. Temeer omdat de meeste doden niet met een dergelijke straf worden getroffen. Deze misdaad is groter dan alleen uit de Islam treden. De meesten die uit de Islam zijn getreden, zijn nooit met deze straf getroffen. Allah swt zal wraak nemen voor Zijn profeet saws op
degenen die over hem liegen en hem beledigen. Allah swt komt op voor Zijn religie en stelt de leugenaars bloot, wanneer de mensen dat niet kunnen realiseren”

Baarakal-Laahoe fiekoem, wassèlêmoe ‘aleikoem warahmètoel-Laahi wabarakêtoeh

24-01-2008, 01:08


ik voel een tsunami aan respect komen voor jouw..het is gewoon te gek voor woorden...knettergek!