Bekijk volle/desktop versie : Vastgoedorganisatie start nieuw project in Marokko



23-01-2008, 17:05
Vastgoedorganisatie La Perla International Living breidt haar onroerend goed portfolio uit door de lancering van een ongekend ontwikkelingsproject in Marokko. Als echte mondiale deelnemer op de internationale onroerend goed markt is La Perla nu vertegenwoordigd op vier continenten.

Het project in Marokko is gesitueerd op de oevers van het Lac Lalla Takerkoust, in de groene heuvels aan de voet van het Atlasgebergte, op korte afstand van de toeristische trekpleister Marrakesh. Het project beslaat ruim acht hectare (of 20 acres) op de oevers van een groot zoetwaterreservoir, gevoed door het pure water uit het Atlasgebergte. Hier ontwikkelt La Perla een trendy beachclub en exclusieve leefgemeenschap aan de oevers van het meer.

In een nauw samenwerkingsverband werken de vermaarde Spaanse architect Cesar de Leyva en zijn Marokkaanse collega Errachid Ben Driouich in Marrakesh aan de details van het ontwerp van dit innovatieve project. In de opzet en afwerking worden exotische, Arabische elementen gecombineerd met moderne westerse luxe, met schilderachtige binnenhofjes, fonteinen, terrasjes en pergola’s. Tot het woonaanbod behoren talrijke ruime villa’s, en daarnaast villa’s met een fantastisch uitzicht op de heuveltop - elk met een eigen infinity-edge zwembad.

Tot de geplande faciliteiten behoren een restaurant en bar, een beachclub open voor het publiek met buitenbad en bar aan de rand van het zwembad, een boetiek, en een spa- en fitnesszone

http://www.mag.hreb.nl/2008/01/23/vastgoedorganisatie-start-nieuw-project-in-marokko/