Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Hoe wil je trouwenPagina's : [1] 2

LZN
01-09-2002, 23:26


:geld: Hoe willen de jongeren van vandaag de dag nou trouwen. Huren jullie nog wel een zaal, Doen jullie catering of vrouwtjes die koken of doe je het gewoon lekker thuis met je directe familie. Of vind je het gewoon te duur en dus trouw je alleen voor de Wet en de Moskee..

DePaRaBier
01-09-2002, 23:27
in n elvis kappeletje in Las Vegas.... Drive-Through Chappel, Nikki-Style

Ceuta-parel25
01-09-2002, 23:51
Het is tegenwoordig allemaal LUXE de la LUXE!! Het liefts in een vijf sterren hotel met catering en nog de leukste Marokaanse muzikanten van heel Nederland of zelfs helemaal uit Marokko Khalid el Benani........... Jongens, jongens, waar gaat dit allemaal naar toe??? Als je alleenmaar naar de kosten kijkt dan is het vaak een hele kapitaal die in een nacht weg gooit! Geef mij maar een leuk feest naar draagkracht!

Najib26
02-09-2002, 00:56
Als het aan mij lag, alleen voor de wet en de moskee. Ik zou de bruiloft het liefst ozo sober mogelijk willen houden, aangezien het haram is om geld te verkwisten. Maar ja, jullie weten allemaal hoe de vrouwen zijn he. Maar muziek komt er in elk geval niet in.

jamila_nador
02-09-2002, 19:20


Origineel gepost door Najib26 Als het aan mij lag, alleen voor de wet en de moskee. Ik zou de bruiloft het liefst ozo sober mogelijk willen houden, aangezien het haram is om geld te verkwisten. Maar ja, jullie weten allemaal hoe de vrouwen zijn he. Maar muziek komt er in elk geval niet in. Ik zal voor je zingen en :boogie:

SweetRose
27-02-2004, 01:36
Hangt er van af ..als k in maghreb trouw zal m'n huwelijk er helemaaaal anders uitzien dan als k hier in belgica trouw. Alles is mekteb..

C_OUJDIA
27-02-2004, 03:30
Origineel gepost door Amira010 :geld: Hoe willen de jongeren van vandaag de dag nou trouwen. Huren jullie nog wel een zaal, Doen jullie catering of vrouwtjes die koken of doe je het gewoon lekker thuis met je directe familie. Of vind je het gewoon te duur en dus trouw je alleen voor de Wet en de Moskee. alleen al voor de directe familie moet er een zaal afgehuurd worden:maf:

Amane
27-02-2004, 15:55
Nou ik wil het zo siiiiiiiiiiiiiiiiiimpel mogelijk houden inshallah. heb grote familie dus dat wordt al zaal :rolleyes: maar WAT ik ga doen in die zaal? :stout: :maf: Weet ik dus nog niet :D mn familie kookt altijd zelf we serveren zelf en voor de rest nou... gewoon zorgen dat er wat baraka zit in de trouw dus anasheed inshallah :zwaai:

BarakaKeina
27-02-2004, 16:59
Je moet het feest houden, op de manier dat je het aankan..Draagkracht;)

Esma_tanger
29-02-2004, 00:24
een hele grote mooie zaal, met al mijn familie, vrienden en kenissen, Met een goeie band, lekker eten, en het zal een onvergetelijke dag worden met mijn liefje!!! hahahhahahah, zo wil ik, en daarna honeymoon naar italie of aruba!!!

zoowzoow
29-02-2004, 01:36
Zoowzoow De vruiloft... lijkt nog heel ver weg, maar misschien ook wel heel dichtbij, you never know.. Maarre..ik wil in ieder geval wel een Islamitische bruiloft, dus mannen en vrouwen apart, dat 100% zeker, geen live muziekband, maar inshaAllah anasheed. Geen westerse witte bruidjurk, maar gewoon traditioneel, geen ringen, geen alcohol, en tja.. wat betreft catering, ik weet t niet... Niet te veel geld aan uitgeven in ieder geval. Dat geld kunnen we beter als sadaqa weggeven. Ik snap ook niet dat er veel mannen en vrouwen zijn die de bruiloft zo uitgebreid willen..ik denk om een beetje bij hun vrienden/vriendinnen op te scheppen ofzo?? Ik snap dat niet hoor.. Tuurlijk maak je een bruiloft van jezelf maar 1x mee (inshaAllah), maar dat is toch geen reden om er een fortuin aan uit te geven?? Het is toch veel belangrijker dat je veel zegeningen krijgt doordat de bruiloft geen haram-zaken bevat! zo denk ik er tenminste over..

zoowzoow
29-02-2004, 01:37
[QUOTE]Origineel gepost door zoowzoow [B]Zoowzoow De vruiloft... Zoowzoow ;) Ik bedoel natuurlijk de BBBBBBBruiloft


Pagina's : [1] 2