Bekijk volle/desktop versie : Politie publiceert foto's van vondeling



22-01-2008, 11:53
Dit is echt te erg.

http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/binnenland/articleview/)/components/actueel/rtlnieuws/2008/01_januari/21/binnenland/0121_1515_fotos_vondeling.xml

Jongetje is in goede gezondheidPolitie publiceert foto's van vondelingDe Duitse politie heeft foto's vrijgegeven van het pasgeboren baby'tje dat te vondeling is gelegd in Karken.

(7)

GeëmotioneerdEen nog onbekende persoon legde het kind zondagavond om 19:40 uur voor de deur van een woning in Karken, pal over de grens bij Posterholt (Limburg). Hij of zij belde aan en ging er met een auto richting Posterholt vandoor. De mensen die het kind voor hun deur vonden, zijn volgens de politie erg geëmotioneerd. Ze krijgen geestelijke bijstand.
BelgiëInmiddels is duidelijk geworden dat de tas waarin de baby werd afgeleverd uit België komt. Op de tas staat de naam 'Corstjens Mannenmode Maaseik'. Vanwege de Nederlandse tekst op de tas ging de politie er eerder vanuit dat de baby uit Nederland komt, maar nu wordt ook rekening gehouden met België als mogelijke plaats van herkomst.
Moeder
De politie van Heinsberg en Limburg heeft de moeder van Fabian - zoals Bureau Jeugdzorg het kind genoemd heeft - nog niet gevonden. De Duitse politie dringt erop aan de moeder snel te vinden, omdat ze mogelijk in grote psychische nood verkeert.


5 / 5 Politiefoto's vondeling

22-01-2008, 11:56


Wat een dotje. Zielig voor moeder en kind.

22-01-2008, 12:19
Ach wat een schatje..

Ik vind het echt heel erg voor dat onschuldige mooie schattige kindje