Bekijk volle/desktop versie : Wat Mannen Willen In Een Relatie



16-01-2008, 13:08
Ik heb het van een vriendin gekregen, vondt het wel grappig om het met jullie te delen.


WAT MANNEN WILLEN IN EEN RELATIE

Er is een sterk verschil tussen wat beiden seksen denken dat de andere sekse van hun wil, en wat de andere sekse echt wilt.

Wat vrouwen denken dat mannen willen zorgt ervoor dat vrouwen boosheid en wrok hebben tegenover mannen, en zich hopeloos voelen over hoe ze een leuke, warme romantische relatie kunnen ontwikkelen. Wat mannen denken dat vrouwen van ze willen zorgt voor veel van dezelfde gevoelens en frustraties.

Het is jammer dat het niet zo hoeft te zijn, als we ons beiden zouden realiseren dat mannen en vrouwen, beiden menselijk zijn en eigenlijk hetzelfde willen.

Ontdek wat mannen zeggen wat ze van vrouwen willen in tegenstelling wat vrouwen denken dat mannen willen. Je vindt hier ook tips voor vrouwen hoe ze mannen kunnen geven wat ze willen, leuke mannen kunnen aantrekken, en hoe je een leuke relatie kan hebben.

1. Mannen willen een eerlijke, leuke communicatie.

Eerlijke communicatie is priority nummer 1 voor mannen. Ze willen een vrouw die eerlijk antwoord, en ook informatie verschaft. Ze willen een vrouw die overtuigd zegt wat ze wilt. Ze willen een vrouw die de waarheid ziet en zegt hoe het is terwijl ze lief praat. Mannen willen een vrouw die communiceert zonder te veel kritiek te leveren, die zorgt voor het behouden van elkaars waardigheid.

Vrouwen denken dat mannen willen dat ze oppervlakkig zijn, stil zijn over wat ze willen en nodig hebben en nooit om iets vragen. Vrouwen denken dat mannen geloven dat ze te gevoelig en behoeftig zijn, en dat mannen dat niet willen zien of horen. Sommige vrouwen geloven dat ze de waarheid niet mogen zeggen, dat ze afgewezen worden als ze zeggen waar het op staat.

Een tip voor vrouwen: Leuke mannen hebben en willen een vrouw die recht door zee is, die communiceert zonder boos te zijn en bekritiseert. Een manier om een leuke man aan te trekken en een bevredigende relatie op te bouwen is te leren hoe je effectief moet communiceren over de waarheid en je behoeften.

2. Mannen willen zelfstandige vrouwen die zeker zijn van zichzelf en vol vertrouwen.

Mannen willen een vrouw die voor ze gaat omdat ze hem echt willen en niet uit wanhoop, nog materieel, nog emotioneel. Mannen willen nodig gevonden worden, maar willen dat hun partners een eigen identiteit hebben. Mannen willen een vrouw die actief en onafhankelijk is, met eigen vrienden en interesses. Aan de andere kant waarderen mannen de tijd die ze spenderen met hun partner.

Vrouwen denken dat mannen niet willen dat ze hen nodig hebben. Vrouwen denken dat mannen de tijd die ze samen spenderen niet waarderen, nog nodig hebben. Vrouwen geloven dat als ze laten zien dat ze een man nodig hebben, het de man afstoot of dat hij hard wegloopt.

Een tip voor vrouwen: Mannen willen wat vrouwen willen – een gelijkwaardige partner. Een goede manier om een leuke man aan te trekkenen een bevredigende relatie op te bouwen is een volledig, geslaagd leven te creëren voor je eigen bevrediging.

3. Mannen willen een relatie zonder gemanipuleerd te worden.

Mannen willen geen enkele soort manipulatie. Ze willen niet de gedachten van hun partner lezen of signalen interpreteren. Ze willen niet geforceerd worden om sneller te gaan met de relatie dan dat het op het moment is. Ze willen niet gemanipuleerd worden om de schuld te nemen van alles wat er fout gaat.

Vrouwen denken dat mannen geen of weinig communicatie willen, en dat de enige manier om te krijgen wat ze willen is door manipulatie. Vrouwen denken dat mannen of het nodig hebben of eraan herinnerd willen worden dat de relatie verder moet gaan. Vrouwen denken dat mannen geen lof of erkenning willen, dus gebruiken ze verbale kritiek.

Een tip voor vrouwen: Mannen accepteren geen enkele soort manipulatie. Om een leuke man aan te trekken en een leuke relatie op te bouwen moet je leren zonder aarzeling te vragen wat je wilt en nodig hebt, op elke gebied van je leven. Leer om bewust te zijn van de timing en erken en geef lof.

4. Mannen willen groei, persoonlijke verantwoordelijkheid en bezitsrecht.

Mannen willen een partner die kan lachen om zichzelf en die moed en kracht heeft. Ze willen een vrouw die haar deel in de relatie ziet. Ze moet emotioneel stabiel zijn. Mannen willen een vrouw die zichzelf ontwikkeld en die verantwoordelijkheid neemt voor haar emotionele ondervinding.

Vrouwen denken dat mannen alleen plezier willen hebben. Vrouwen denken dat mannen geen interesse hebben in het ontwikkelen van een relatie die groeit of in vrouwen die zich zelf ontwikkelen en groeien. Vrouwen denken dat mannen een model als vrouw willen en dat ze niet kijken naar een vrouw die emotioneel volwassen, vriendelijk, lief of ondersteunend is.

Een tip voor vrouwen: Mannen willen een vrouw die emotioneel volwassen is. Volwassenheid betekent niet gebrek aan emoties. Het betekend het vermogen om verantwoordelijk om te gaan met emoties. Om een leuke man aan te trekken en een langdurige relatie op te bouwen moet je leren verantwoordelijk te zijn voor je emotionele ervaringen en expressies.

5. Mannen willen trouw en een verplichting aan de relatie.

Trouw is een absolute must. In feite willen mannen een vrouw die geen lonkend oog heeft en die zich geheel aan de relatie kan verbinden. Een verbintenis kan je omschrijven als trouw en de bereidwilligheid om te werken aan de relatie, ook al gaat het soms moeilijk.

Vrouwen denken dat mannen alleen maar seks willen en dat ze een relatie bewaren voor het volgende mooie gezicht dat langskomt. Vrouwen denken dat mannen niet te vertrouwen zijn. Vrouwen geloven dat mannen niet willen werken aan een relatie en dat ze op de vlucht slaan als het even moeilijk wordt.

Een tip voor vrouwen: Hier is goed nieuws voor vrouwen die denken dat alle mannen vreemdgaan: ontrouw en lonkende ogen zijn net zo akelig voor mannen als voor vrouwen. Goede mannen weten hoe ze een leuke relatie moeten opbouwen en dat trouw zijn het belangrijkste ingrediënt is.

6. Mannen willen vrouwen die weten hoe ze een man moeten behandelen.

Veel vrouwen behandelen mannen op manieren die afbreuk doet aan hun ego, en geven ze het gevoel dat ze niet voldoende zijn. Mannen willen meer lof, meer erkenning van wat ze goed doen en meer erkenning dat ze goede mannen zijn die geliefd zijn en gewaardeerd worden.

Vrouwen denken dat mannen ze niet nodig hebben en hun mening en support niet waarderen. Vrouwen denken ook dat mannen niets geven om een heleboel dingen die belangrijk zijn voor vrouwen, vandaar dat ze zoveel kritiek leveren. Kritiek is een manier van verbale boosheid.

Een tip voor vrouwen: De meeste mannen willen erkenning en waardering van vrouwen. Leren hoe te erkennen in plaats van je partner het gevoel geven dat hij fout zit is een van de meest waardevolste overlevings gereedschappen voor een relatie die beschikbaar zijn voor jou.

16-01-2008, 13:14


Die tijden zijn voorbij! Vrouwen van tegenwoordig zijn schitzofrene, complot-theorie-denkende, bazige, onzekere schattige, gemene onweerstaanbare wezens.

16-01-2008, 13:21
het geef aan wat mannen en vrouwen denken en wat volgens hun de mogelijk oplossing.

16-01-2008, 13:35
Vrouwen moeten niet zo zeuren, gewoon de kip braden, iets sexy aan doen en dan zo door het huis lopen.

16-01-2008, 13:37


ik denk dat vrouwen hetzelfde als wat mannen willen

16-01-2008, 13:43

Citaat door oemtarik:
ik denk dat vrouwen hetzelfde als wat mannen willen


Een mute knop!

16-01-2008, 13:45

Citaat door __BaNdiDo__:
Een mute knop!


Is wel heel goed voor jou

16-01-2008, 13:46

Citaat door Onbenoemd:
Is wel heel goed voor jou


dat zeg ik toch.

16-01-2008, 13:54
Mannen willen een vrouw die eten maakt, haar benen spreid, het huis schoonmaakt en verder haar kop houd

16-01-2008, 13:56

Citaat door NoHide:
Mannen willen een vrouw die eten maakt, haar benen spreid, het huis schoonmaakt en verder haar kop houd



hahhaha, volgens mij kunnen ze heel hard gaan zoeken naar zulke meiden

16-01-2008, 14:07

Citaat door Onbenoemd:
hahhaha, volgens mij kunnen ze heel hard gaan zoeken naar zulke meiden



16-01-2008, 14:12
Ik kwam een keer bij een meisje op 2 uur s'nachts aan, ze zij door de intercom met een lieve stem: "Wie is daar?"
Deed de deur voor me open en zei: "hoe gaat het? Heb je honger? Geef me jouw jas maar en doe de verwarming maar alvast aan"