Bekijk volle/desktop versie : Doe het zelf.........Haar opstekenPagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12

elhobje
08-03-2010, 00:25


Leuke Topic!!!

temsatetoucima
08-03-2010, 00:41
Niiiice...UP!

Nobbel
22-04-2010, 09:01
We want More, We want more, We want more, We want more

aSSepoesteria
22-04-2010, 09:58
Notificatie

sweet_missmaroc
10-06-2010, 11:00
Dit kapsel kan je makkelijk zelf creëren. Begin met zuiver droog haar en doe de pony vast met een speld. Borstel de rest van het haar naar de bovenste achterkant voor een paardenstaart en zet goed vast met een haarband. Strijk met wat gloss over je haar voor glans. Als je niet zo’n lang haar hebt als onze beroemdheid, dan kan je een speld kopen die je makkelijk aan je haarband kan hechten om de losse haartjes vast te maken. Neem de pony en strijk die glad over een deel van je voorhoofd en bespuit die lichtjes. Denk eraan, je wil een natuurlijke look hebben.

sweet_missmaroc
10-06-2010, 11:02


Verdeel je proper droog haar in drie deeltjes vooraan. Neem een scheiding uit het midden en kam naar beneden om delen van de zijkant omhoog te nemen die het eerste deel vervoegen en zet vast met een speld. Doe hetzelfde met de andere zijkant. Neem de bovenkant van de kruin en maak vast met een speld. Neem één deel van de achterkant van het haar en kam naar achter en zet vast met spelden van de top naar beneden tot je ongeveer 10 cm van de neklijn bent. Doe hetzelfde met de andere zijkant. Laat het haar over de spelden vallen. Een andere manier om dit te doen is het haar naar achter kammen in één deel tegelijk en elk deel met een haarband vastzetten tot je drie delen hebt met haarbanden achteraan. Nog een andere manier is één bovendeel nemen en het haar draaien en op zijn plaats leggen met een band en spelden tot je op die manier drie delen hebt, het éne boven het andere. Nu ga je naar de kruin en kam je die lichtjes met een borstel naar achter en strijk je de bovenlaag glad. Neem de uiteinden en steek die in de bovenkant van de eerste band. Strijk de zijkanten glad en gebruik een steiltang om de puntjes lichtjes naar het gezicht toe te stylen en je bent klaar.

sweet_missmaroc
10-06-2010, 11:02Eerst was je je haar en ga je het conditionen met een goede vochtinbrengende stylingcrème. Daarna gebruik je medium rollers over heel het hoofd. Rol de bovenkant naar achter, de zijkanten naar achter en de linkerzijde van de achterkant ook verticaal naar achter. De rechterzijde van de achterkant rol je ook verticaal naar het midden van het hoofd toe. Als je haar droog is, borstel je alles goed naar achter. Borstel nu de bovenkant en rechterzijde naar het midden van de achterkant en begin met het gebruik van spelden om je haar daar te houden. Borstel de rest van het haar en vouw de spelden over om het haar verticaal naar onder te buigen en zet vast met spelden. Strijk glad met je handen en bespuit.

sweet_missmaroc
10-06-2010, 11:04
Dit is het perfecte kapsel voor een bruid of bruidsmeisje en het zou voor jou niet zo moeilijk mogen zijn. Neem je zuiver droog haar en neem de smalle ponyzone en de lokken opzij apart en speld vast. Begin nu in een ronde vorm en neem één deel van de zijkanten verenigd met de achterkant en zet vast met een speld. Zorg ervoor dat je het uiteinde van het haar draait en zet opnieuw vast met een speld. Doe dit terwijl je volledig rondgaat en opnieuw midden achteraan terechtkomt. Wanneer dit correct uitgevoerd wordt, dan zullen de haarpunten kunstwerken zijn die elkaar omlijsten. De deeltjes moeten niet klein zijn; halfgroot tot groot zou ideaal zijn. Wanneer dit klaar is, gebruik je je medium krultang om het haar opzij te krullen om lichtjes rond het gezicht te vallen. Strijk de pony een klein beetje glad terwijl je grote C krullen maakt die het voorhoofd aanraken. Plaats je voorkeursbloemen net onder het kapsel achteraan. En bespuit.

sweet_missmaroc
10-06-2010, 11:04
Om je haar op dezelfde manier als Debra te dragen, begin je met zuiver droog haar en neem je deeltjes pony die opzij hangen en langs de slapen. Neem nu je borstel en begin goed naar achter te borstelen. Maak diagonaal vast met een haarkam of maak twee haarbanden achteraan vast, de éne boven de andere. Neem haardelen achteraan en begin die achteraan op te schudden voor stabiliteit. Draai de uiteinden rond en zet vast met haarspelden. Maak je geen zorgen wanneer er iets onregelmatig is. Hoe excentrieker dit kapsel oogt, hoe beter. Wees creatief en gedurfd. Plaats de 5 cm lange haardeeltjes in abstracte C krullen en grote twijgen. Neem de pony naar beneden en maak kleine stukjes glad om aan de zijkant van het gezicht over het voorhoofd te hangen. En bespuit.

sweet_missmaroc
18-06-2010, 10:07

sweet_missmaroc
18-06-2010, 10:08


Begin met het vastzetten van je pony en het haar bovenop je hoofd. De rest van je haar hangt steil langs je gezicht.Het loshangende haar toupeer je flink. Verdeel eerst het haar in plukken en begin dan pas met touperen. Zo is het effect groter dan wanneer je alles in een keer toupeert.Pak nu pluk voor pluk en zet die vast met speldjes in losse lussen. Zodra je er eentje hebt vastgezet ga je de pluk fixeren. Je kunt onderaan een pluk nonchalant los laten hangen.Als laatste toupeer je de bovenste pluk en maakt hier een soort kuif van. De losse uiteinden leg je over de losse lussen heen. Zo heb je een los, nonchalant opsteek kapsel gemaakt.

sweet_missmaroc
18-06-2010, 10:08


Zet ook hier het bovenste haar vast, nu in een halve cirkel op je hoofd, zo kun je met de rest van het haar werken.Verdeel het achterste haar in 3 delen en draai het in dikke rollen naar boven. Zet het vast, maar laat de uiteinden hangen.De achterkant is nu verdeeld in 3 losse rollen en de losse plukken hangen iets over de rollen heen. nu kun je verder gaan met de bovenste pluk.Verdeel de voorste pluk in drie delen en draai deze met een beetje molding mud. Zet het per pluk kruislings losjes vast met kleine speldjes aan de zijkant. Hierdoor krijg je een golvend effect. Voor de zekerheid kun je het geheel een beetje fixeren met een gelspray.

Shanti
18-06-2010, 10:09


Die laatste is leuk

Gekopbloemen.
18-06-2010, 10:22
Leuke topic!

fatoha
18-06-2010, 11:58
ja indd leuke topic...

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12