Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Behangggg!?girlienadorie
13-01-2008, 01:01


Weet iemand waar je mooi behang kan vinden in de omgeving utrecht? Ik heb overal wel zo'n beetje gekeken, maar niet echt geslaagd. Ik ben opzoek naar wit gestreepte behang, ergens in die richting. Iemanddd:confused:

girlienadorie
14-01-2008, 00:49
Granol, maar zou je daar een structuur van verschillende strepe van kunne make? Wellicht een domme vraag, maar heb er niet veel verstand van!

girlienadorie
14-01-2008, 01:01
Ehm, dat zou ik zo niet weten, je kan wel granol in elke gewenste kleur krijgen die jij wilt. Ik heb zelf hier in huis, lichtgroene granol. Aha oke, klinkt leuk!! Maar ik ben echt opzoek naar verschillende soorte witte strepe behang! Wel bedankt voor je hulp!!

girlienadorie
14-01-2008, 01:16
haha, Ja het is simpel maar mooi. Het is geen behang, granol is een mix van verf met van die steentjes erin. Waardoor je een soort van berglandschap op je muur krijgt als het ware. Nee oke, van behang ben ik niet zo op de hoogte. Veel succes in ieder geval. Geen dank hoor!:goedzo: Ja granol ken ik nog wel, je ziet het niet vaak meer, maar wel mooi! Met het behang komt 't wel goed, i hope! :p