Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : !...Boeken-Topic...!Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Marocca
18-11-2003, 21:30


Hey mensjes :) De bedoeling van deze topic is om boeken die je ooit gelezen hebt,die je op dit moment leest of nog wilt lezen hier te plaatsen... >Boeken die je interessant vindt,verhalen of getuigenissen die je aangrijpend vond.... en zo kan je nog meer redenen bedenken :D Plaats hier dus namen van auteurs en titels van boeken!!! ... Mag eender welk genre zijn...Want smaken verschillen uiteraard. Dus mogen zowel wetenschappelijke boeken zijn,historische boeken,biografische boeken,filosofische boeken,godsdienstige boeken,romans of eender wat!

Marocca
18-11-2003, 21:50
Hier enkele interessante boeken :o -"Moslim In De Polder" van Frits Bolkestein (Godsdienstwetenschappen) -"De Islam Is Modern" van Jan Van Reeth ( Gaat vooral over het "tot een dialoog komen" tussen de verschillende godsdiensten en volkeren) -"Allah's zwaard" van Gerard Konzelmann (Zwaar boek maar heel interessant.Gaat over de Sjieten...Dus hun denkwijze,overtuiging en dergelijke meer) -"Symbolen van de Islam" van Tanja Al Hariri Wendel ( De Islam) Aanrader! -"Nooit geschreven brief aan mijn vader" van Karima Ouchan (Waargebeurd verhaal van een Marokkaans meisje die ontvoerd wordt door haar vader) -"Marokkaanse jongeren" van Ali Eddaouidi ( Deze jongeman vertelt in dit boek over het ontstaan van problemen,hoe hij er zelf mee onging etc. ) En dan heb je verder alle boeken van Zohra Zerouali ..Voor diegenen die van waargebeurde verhalen houden...Mbt Marokkaanse jongeren... :)

Kareema
19-11-2003, 12:47
Heb je de boeken van sultana al gelezen, moet je echt doen, als je van waargebeurde verhalen houd. Deze boeken, het zijn er 3, gaan over het leven van een saoudische prinses. Deze boeken zijn geschreven door Jean P. Sasson.

Marocca
19-11-2003, 21:05
Origineel gepost door Kareema Heb je de boeken van sultana al gelezen, moet je echt doen, als je van waargebeurde verhalen houd. Deze boeken, het zijn er 3, gaan over het leven van een saoudische prinses. Deze boeken zijn geschreven door Jean P. Sasson. Thanx voor de tip!! :goedzo: Ik ga vrijdag insja allah naar de bib! ;)

Missy_Rose
21-11-2003, 21:12


Dirk Bracke - Blauw is bitter (de meeste boeken van hem zijn leuk) ? - Het engelenhuis Sajidah - De positie van de vrouw in de Islam Thea Beckman - Hasse Simonsdochter Brigitte Minne - Als rozenblaadjes vallen. de meeste zijn jongerenboeken hoor. Ik heb al sinds de derde/vierde geen boeken gelezen

Missy_Rose
21-11-2003, 21:13
Origineel gepost door Kareema Heb je de boeken van sultana al gelezen, moet je echt doen, als je van waargebeurde verhalen houd. Deze boeken, het zijn er 3, gaan over het leven van een saoudische prinses. Deze boeken zijn geschreven door Jean P. Sasson. O ja die! Die heb ik ook gelezen: echt leuk. Het waren er drie toch: Sultana Sultana's dochter Sultana's droom

xxMirjam
22-11-2003, 15:31
yes! nog meer leesvoer! :D thnx voor de tips mirjam

Classy.Lady
22-11-2003, 16:02
Ik had laatst ook al zo een topic geopend..Er stonden ontzettend veel tips in over boeken...Aleen kan ik m nergens vinden nu...:( TopTopic :goedzo:

Marocca
22-11-2003, 19:47
Origineel gepost door Missy_Rose Dirk Bracke - Blauw is bitter (de meeste boeken van hem zijn leuk) ? - Het engelenhuis Sajidah - De positie van de vrouw in de Islam Thea Beckman - Hasse Simonsdochter Brigitte Minne - Als rozenblaadjes vallen. de meeste zijn jongerenboeken hoor. Ik heb al sinds de derde/vierde geen boeken gelezen Blauw is bitter heb ik al gelezen! Mooi boek! ;) Heb jij "Een brug van glas" gelezen? Ik weet niet meer wie de auteur is maar dat verhaal is echt prachtig! :( Ontroerend.. En thanx trouwens voor de tips! :zwaai:

Marocca
22-11-2003, 19:49
Origineel gepost door SadGirl2004 Ik had laatst ook al zo een topic geopend..Er stonden ontzettend veel tips in over boeken...Aleen kan ik m nergens vinden nu...:( TopTopic :goedzo: Meen je dat? :( En thanx! :o

Missy_Rose
22-11-2003, 20:34
Origineel gepost door Marocca Blauw is biiter heb ik al gelezen! Mooi boek! ;) Heb jij "Een brug van glas" gelezen? Ik weet niet meer wie de auteur is maar dat verhaal is echt prachtig! :( Ontroerend.. En thanx trouwens voor de tips! :zwaai: Ik denk het wel... Waar gaat het over? Ik heb te veel boeken gelezen :o Ik zweer dat ik de hele bibliotheek bij ons heb uitgelezen :hihi: Je moet echt de boeken van Dirk Bracke lezen, hij heeft echt goeie boeken :goedzo: (ook het engelenhuis is van hem denk ik)

Marocca
22-11-2003, 23:57
Origineel gepost door Missy_Rose Ik denk het wel... Waar gaat het over? Ik heb te veel boeken gelezen :o Ik zweer dat ik de hele bibliotheek bij ons heb uitgelezen :hihi: Je moet echt de boeken van Dirk Bracke lezen, hij heeft echt goeie boeken :goedzo: (ook het engelenhuis is van hem denk ik) I will insja allah :D Dus "Het engelenhuis" van Dirk Bracke Thanx! :p

gooja
23-11-2003, 23:38


Origineel gepost door Marocca Blauw is bitter heb ik al gelezen! Mooi boek! ;) Heb jij "Een brug van glas" gelezen? Ik weet niet meer wie de auteur is maar dat verhaal is echt prachtig! :( Ontroerend.. En thanx trouwens voor de tips! :zwaai: een brug van glas heb ik jaren terug gelezen...gaat dat niet over die jongen met die rozen en het meisje dat op het eind sterft?

Classy.Lady
24-11-2003, 23:25
Origineel gepost door gooja een brug van glas heb ik jaren terug gelezen...gaat dat niet over die jongen met die rozen en het meisje dat op het eind sterft? Moest je nou perse vertellen wat er op het einde zou gaan gebeuren? :D

Marocca
27-11-2003, 20:41
Origineel gepost door gooja een brug van glas heb ik jaren terug gelezen...gaat dat niet over die jongen met die rozen en het meisje dat op het eind sterft? Ja! :hihi:


Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15