Bekijk volle/desktop versie : receptje voor halawaPagina's : [1] 2 3

Tunsia_D
09-01-2008, 17:51


wie o wie weet hoe ik dat kan maken??????

naimag
09-01-2008, 18:16
wat is dat ?

ibtissam_007
09-01-2008, 18:24
hoi meid, dat is heel makkelijk je doet 6 eetlepels suiker aan de kook met een halfe uitgeperste citroen en 2 eetlepels water. dat laat je koken tot het een licht bruine mooie caramel kleurtje heeft dan moet je het afnemen met een een houte spatel en dan moet je er mee spelen met je hand tot het een klei achtige kaugum is dan kan je aan de slag met harsen.!!!!

SoUmY-lIcIoUsZ
10-01-2008, 11:58
maar als het heet is dan kan je er toch niet aan zitten dan verbrand je je hand? wat kan allemaal geharst worden met die halawa?

h0uda
10-01-2008, 13:43Citaat door SoUmY-lIcIoUsZ:
maar als het heet is dan kan je er toch niet aan zitten dan verbrand je je hand? wat kan allemaal geharst worden met die halawa?je kan er alles mee waxen! en je kan er idd niet gelijk aan zitten want het is GLOEIEND heet! het beste kan je het gewoon laten afkoelen en dan met kleine stukjes beginnen met kneden tot je alles hebt en er een groot stuk van maken.. in marokko deden mijn nichten het altijd voor mij oksels benen brazilian..

Medinah_2006
10-01-2008, 13:47
Wat eem troepje lijkt me dat

Ik heb ooit eens caramel gemaakt voor koekjes nou dat was al een heel gedoe..... het plakt en als het afgekoelt is dan wordt het best hard...

Succes

h0uda
10-01-2008, 13:52

Citaat door Medinah_2006:
Wat eem troepje lijkt me dat

Ik heb ooit eens caramel gemaakt voor koekjes nou dat was al een heel gedoe..... het plakt en als het afgekoelt is dan wordt het best hard...

Succeswollahila ik dacht dat ook! ik had nooit zin om het te maken maar k moet zeggen het is nog noooit beter gelukt met een andere hars dan met halawa.. het werkt zoo goed he! je kan het ook met strips doen als je te lui bent om het te kneden..het werkt echt supergoed en is makkelijk afwasbaar.. ben echt 5 weken ofzo af van haartjes en ze groeien dunner terug!

Medinah_2006
10-01-2008, 13:56

Citaat door h0uda:
wollahila ik dacht dat ook! ik had nooit zin om het te maken maar k moet zeggen het is nog noooit beter gelukt met een andere hars dan met halawa.. het werkt zoo goed he! je kan het ook met strips doen als je te lui bent om het te kneden..het werkt echt supergoed en is makkelijk afwasbaar.. ben echt 5 weken ofzo af van haartjes en ze groeien dunner terug!Serieus zowieso ik haat dat...iegh ik haat haren
K wil t weg gaan laseren dan ben ik er voorgoed vanaf

Maar is het niet pijnlijk

En hoe maak jij het precies klaar, dan plaats ik vanavond de oefeningen

h0uda
10-01-2008, 14:04

Citaat door Medinah_2006:
Serieus zowieso ik haat dat...iegh ik haat haren
K wil t weg gaan laseren dan ben ik er voorgoed vanaf

Maar is het niet pijnlijk

En hoe maak jij het precies klaar, dan plaats ik vanavond de oefeningenik zou pas gaan laseren als je gaat trouwen ofzo.. want ervoor kan je je geld wel ergens anders aan besteden! dit is lekker gratisss en het is echt fijn..je doet het gewoon op je kamer en dan gewoon rustig in je eigen tempo.. ik doe dat in glazen vind dat makkelijker! 1 half glas water 1 glas suiker ( theeglazen he) en het sap van 1 citroen.. dan op het gas in een pannetje en roeren de hele tijd.. dan gaat het een beetje stollen en word het een vloeibaar goedje.. moet je het een beetje laten afkoelen en dan met je wijsvingers en duimen uit elkaar trekken en weer bij elkaar..een soort van kneden.. harsen is de 1ste x een beetje pijnlijk omdat je harde haren hebt van het scheren..maar de 2de keer doet het niet meer pijn want dan ben je het gewend en de haartjes zijn dunner.. trouwens zo haal je ook dode huidcellen weg.. toen ik na de zomer mijn benen liet harsen waren mijn benen echt wit tegenover mijn bovenbenen! was echt een verschil..maar je krijgt er echt zachte mooie benen van wollah.. en bij oksels heb je dan een zachte gave huid zonder vlekken ofzo.. brazilian heb ik 1 x gedaan en nooit meer! dat durf ik gewoon niet doet te veel pijn! moet nog een ontharingscreme kopen..weet iemand misschien een goeie?

SoUmY-lIcIoUsZ
10-01-2008, 20:23

Citaat door h0uda:
je kan er alles mee waxen! en je kan er idd niet gelijk aan zitten want het is GLOEIEND heet! het beste kan je het gewoon laten afkoelen en dan met kleine stukjes beginnen met kneden tot je alles hebt en er een groot stuk van maken.. in marokko deden mijn nichten het altijd voor mij oksels benen brazilian..
En helpt het echt ga het morgen uitproberen dat scheren is ook maar niks.. moet je het dan gewoon op je been smeren en dan eraf treken?

Miriitaa
10-01-2008, 20:32
notificatie!

BLABLAA_
10-01-2008, 20:43
Oohw dat mijn moeder kan dat wel maken k kan wel voor je vragn

(Maar nu ff niet)

sunnydaya
13-01-2008, 18:50


hihi ik ga het ooit gebruiken denk ik

Sam009
15-02-2008, 22:11

Citaat door h0uda:
ik zou pas gaan laseren als je gaat trouwen ofzo.. want ervoor kan je je geld wel ergens anders aan besteden! dit is lekker gratisss en het is echt fijn..je doet het gewoon op je kamer en dan gewoon rustig in je eigen tempo.. ik doe dat in glazen vind dat makkelijker! 1 half glas water 1 glas suiker ( theeglazen he) en het sap van 1 citroen.. dan op het gas in een pannetje en roeren de hele tijd.. dan gaat het een beetje stollen en word het een vloeibaar goedje.. moet je het een beetje laten afkoelen en dan met je wijsvingers en duimen uit elkaar trekken en weer bij elkaar..een soort van kneden.. harsen is de 1ste x een beetje pijnlijk omdat je harde haren hebt van het scheren..maar de 2de keer doet het niet meer pijn want dan ben je het gewend en de haartjes zijn dunner.. trouwens zo haal je ook dode huidcellen weg.. toen ik na de zomer mijn benen liet harsen waren mijn benen echt wit tegenover mijn bovenbenen! was echt een verschil..maar je krijgt er echt zachte mooie benen van wollah.. en bij oksels heb je dan een zachte gave huid zonder vlekken ofzo.. brazilian heb ik 1 x gedaan en nooit meer! dat durf ik gewoon niet doet te veel pijn! moet nog een ontharingscreme kopen..weet iemand misschien een goeie?Soukran voor het recept!!

Heb alleen een vraagje, hoe haal je de hars er weer vanaf?

lopezz1977
15-02-2008, 23:42
kan iemand duidelijk een stappenplan uitleggen?

Pagina's : [1] 2 3