Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Liefde VergetenSafira75
30-08-2002, 18:05


Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk Je vertrek was een hel- je liefde een geschenk Ik push mezelf om afscheid van je te nemen Maar de gedachten blijven razen zonder echte reden Vandaag dacht ik heel even niet aan jou Even was ik vrij - even was ik weer die vrouw Gewoon relaxt zonder kommer en zorgen En opeens schoot je weer in mijn hoofd uit die plaats waar ik je had verborgen Wanneer ga je nou weg en laat je me met rust "Ik wens je goeie dingen toe" zei je ter afscheid toen heb je me gekust Maar hoe ik nu ook probeer ik kan je maar niet laten gaan Ik wil je haten, tegen je schreeuwen je slaan Maar liefde overheerst elk kortstondige gevoel dat ik ervaar Hoe kwaad ik ook denk te worden...het duurt altijd voor even maar Zal ik je ooit vergeten zoals jij met mij hebt gedaan? Zal ik ooit zo ver zijn- zo ver dat ik je kan laten gaan? Vragen en nog meer vragen maar nergens de repliek hoe kon het nou dat wat wij hadden werd gesmoord in z'n piek? Ben je nu gelukkiger, nu ik er niet meer voor je ben Is dit de rust die je zocht? Ben jij de man die ik ken? Heb ik meer in jou gezien dan er eigenlijk was? de vragen stapelen zich op- antwoorden komen misschien later pas Wat wij hadden een avontuur zijn jouw woorden Zo eentje over prinsen, prinsessen en verre oorden? Waarom leven we dan niet lang en gelukkig samen hoe kon het dat er er gedachten tussen kwamen? Ik had ons hoger ingeschat eerlijk waar Niet zomaar samen...maar echt een zielenpaar Nou ja..no use crying over spilled milk zegt men dan Hoop dat ik je heel gauw vergeten kan

Hindaatje
30-08-2002, 18:11
Origineel gepost door Safira75 Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk Je vertrek was een hel- je liefde een geschenk Ik push mezelf om afscheid van je te nemen Maar de gedachten blijven razen zonder echte reden Vandaag dacht ik heel even niet aan jou Even was ik vrij - even was ik weer die vrouw Gewoon relaxt zonder kommer en zorgen En opeens schoot je weer in mijn hoofd uit die plaats waar ik je had verborgen Wanneer ga je nou weg en laat je me met rust "Ik wens je goeie dingen toe" zei je ter afscheid toen heb je me gekust Maar hoe ik nu ook probeer ik kan je maar niet laten gaan Ik wil je haten, tegen je schreeuwen je slaan Maar liefde overheerst elk kortstondige gevoel dat ik ervaar Hoe kwaad ik ook denk te worden...het duurt altijd voor even maar Zal ik je ooit vergeten zoals jij met mij hebt gedaan? Zal ik ooit zo ver zijn- zo ver dat ik je kan laten gaan? Vragen en nog meer vragen maar nergens de repliek hoe kon het nou dat wat wij hadden werd gesmoord in z'n piek? Ben je nu gelukkiger, nu ik er niet meer voor je ben Is dit de rust die je zocht? Ben jij de man die ik ken? Heb ik meer in jou gezien dan er eigenlijk was? de vragen stapelen zich op- antwoorden komen misschien later pas Wat wij hadden een avontuur zijn jouw woorden Zo eentje over prinsen, prinsessen en verre oorden? Waarom leven we dan niet lang en gelukkig samen hoe kon het dat er er gedachten tussen kwamen? Ik had ons hoger ingeschat eerlijk waar Niet zomaar samen...maar echt een zielenpaar Nou ja..no use crying over spilled milk zegt men dan Hoop dat ik je heel gauw vergeten kan wat mooi gezegd! klasse hoor;) liefs Hinda :zwaai:

Safira75
30-08-2002, 18:12
Origineel gepost door Hindaatje wat mooi gezegd! klasse hoor;) liefs Hinda :zwaai: Thanks!!!!!!!!! :zwaai:

Safira75
30-08-2002, 18:15
Origineel gepost door el moechoe Je gaat toch niet vreemd he....... :boos: :verdomme: :iblies: hahahahaha neeee jog niet vREEMD....maak je geen zorgen....JIJ kent hem ook;)

Safira75
30-08-2002, 18:20


Origineel gepost door el moechoe Wat kijk jij toch zo chagerijnig op die foto zeg.... Plaats nou eens een foto waar men vrolijk naar kan kijken er van kunnen genieten :hihi: Groetjes Wassim waaaahahhaahah heb ik niet IK kijk altijd sjaggie op de foto:D:D Maar zodra ik er eentje heb....plaats ik hem...promise!

Safira75
30-08-2002, 18:29
hahahaah ooooooooooooooooooh dat had ik niet door...maar zo sjaggie ziet hindaatje er helemaal niet uit hoor!!!

Safira75
30-08-2002, 19:12
Origineel gepost door el moechoe Ik ga nu naar almere ik spreek je later safira ciao Almere ze!!

Hindaatje
30-08-2002, 19:21
Origineel gepost door el moechoe Wat kijk jij toch zo chagerijnig op die foto zeg.... Plaats nou eens een foto waar men vrolijk naar kan kijken er van kunnen genieten :hihi: Groetjes Wassim sorry kan er nix aan doen,maar zo kijk ik altijd,en anders kijk je maar niet :D

Hindaatje
30-08-2002, 19:21
Origineel gepost door Safira75 hahahaah ooooooooooooooooooh dat had ik niet door...maar zo sjaggie ziet hindaatje er helemaal niet uit hoor!!! dat vind ik nou ook :)

Safira75
30-08-2002, 19:23
Origineel gepost door Hindaatje dat vind ik nou ook :) Niet naar moechoe luisteren hoor hahahah dat doe ik ook niet ;)

Hindaatje
30-08-2002, 19:25
Origineel gepost door Safira75 Niet naar moechoe luisteren hoor hahahah dat doe ik ook niet ;) okeey dan,voel me stukken beter :rolleyes:

goudblondje01
31-08-2002, 15:40
heys ben jij dat safira op die kleine fotootje zojaa fohn kapot oela :gniffel: ja sorry dat ik zo bot doe heb me daggie niet helemaal PEACE!!!

goudblondje01
31-08-2002, 15:44


blablablablablablablablablablablablabla kan nog erger zeuren dan me OMAA SSSSSSSSSTTT EENS EEN KEER

Safira75
31-08-2002, 18:50
Origineel gepost door goudblondje01 heys ben jij dat safira op die kleine fotootje zojaa fohn kapot oela :gniffel: ja sorry dat ik zo bot doe heb me daggie niet helemaal PEACE!!! je begint in herhaling te vallen meid:D