Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Photoshop: hoe doe je:



Pagina's : [1] 2

SamiaB
01-01-2008, 18:47


[ Salaam, ik wil een foto in een ander voegen bij photoshop, weet iemand hoe dat moet, ik word helemaal gek van het zoeken. ik heb ps3]

SamiaB
01-01-2008, 19:22
Kijk dit krijg ik dan!!! http://img218.imageshack.us/img218/9564/photoshoptm0.th.png (http://img218.imageshack.us/my.php?image=photoshoptm0.png) Het is wel geselecteert, maar op de 1 of andere manier :confused:

SamiaB
01-01-2008, 21:04
ctrl C en dan naar die andere foto en dan Ctrl V veel succes Dat heb ik al geprobeerd, dat doet hij dus ook niet. echt strange.

holako13
01-01-2008, 21:21
ahahahahah, ik zie het al, bij je layer pallete, heb je channels-tab geselecteerd, zet die om naar layers ;) er is wel reden voor, maar dit advies moet leesbaar blijven :D

SamiaB
01-01-2008, 21:26


ahahahahah, ik zie het al, bij je layer pallete, heb je channels-tab geselecteerd, zet die om naar layers ;) er is wel reden voor, maar dit advies moet leesbaar blijven :D :goedzo: hij doet het weer, je bent geweldig. groen puntje komt eraan :o

holako13
03-01-2008, 09:47
:goedzo: hij doet het weer, je bent geweldig. groen puntje komt eraan :o geen dank :) als je meer vragen hebt stel je ze maar :)

ChefChaoun
03-01-2008, 09:51
Wat is de nieuwste programma van photoshop ( en wat is de beste programma ? )

SamiaB
03-01-2008, 10:30
Wat is de nieuwste programma van photoshop ( en wat is de beste programma ? ) Ik heb al ongeveer een jaartje Photoshop 3 Extended. Er zal ondertussen vast wel een nieuwe zijn

zohra37
04-01-2008, 09:42
Wat is de nieuwste programma van photoshop ( en wat is de beste programma ? ) De beste is niet altijd goed ;) Het is alleen goed voor de pro's. CS2 is goed genoeg om alles mee te doen ;)

SamiaB
04-01-2008, 11:35
Dan worden we Pro's toch ... Ik ben een Pro :ego: :hihi:

zohra37
04-01-2008, 14:22
Dan worden we Pro's toch ... grapjas :p ga maar 5 jaartjes intensief photoshoppen , die pro's hebben geen leven :hihi: Of je kunt talent hebben dan is het maar een kwestie van een half jaar :likje:

ChefChaoun
04-01-2008, 15:26
Wahaha :o dan maar niet he :o, k wou alleen kleine dingen veranderen verplaatse etc niet fotos met mensen erop als je weet wat ik bedoel, .. .. kun je ook daarmee videos bewerken //??

Gekke_Ab
18-01-2008, 18:15


kun je ook daarmee videos bewerken //?? Neen, dan moet je Adobe After Effect hebben :rolleyes:

ChefChaoun
18-01-2008, 18:38
Oh oke is dat makkelijk te doen of moet je verstand van hebben ..en gebruik jij 'T ?

Cyberman
02-02-2008, 14:22
Download PhotoShop http://forums.marokko.nl/showthread.php?p=36798999#post36798999


Pagina's : [1] 2