Bekijk volle/desktop versie : Photoshop: hoe doe je:



Pagina's : [1] 2

01-01-2008, 18:47
[ Salaam, ik wil een foto in een ander voegen bij photoshop, weet iemand hoe dat moet, ik word helemaal gek van het zoeken. ik heb ps3]

01-01-2008, 19:22


Kijk dit krijg ik dan!!!



Het is wel geselecteert, maar op de 1 of andere manier

01-01-2008, 21:04

Citaat door wajow:
ctrl C en dan naar die andere foto en dan Ctrl V

veel succes


Dat heb ik al geprobeerd, dat doet hij dus ook niet. echt strange.

01-01-2008, 21:21
ahahahahah, ik zie het al, bij je layer pallete, heb je channels-tab geselecteerd, zet die om naar layers er is wel reden voor, maar dit advies moet leesbaar blijven

01-01-2008, 21:26



Citaat door holako13:
ahahahahah, ik zie het al, bij je layer pallete, heb je channels-tab geselecteerd, zet die om naar layers er is wel reden voor, maar dit advies moet leesbaar blijven



hij doet het weer, je bent geweldig.


groen puntje komt eraan

03-01-2008, 09:47

Citaat door SamiaB:
hij doet het weer, je bent geweldig.


groen puntje komt eraan


geen dank als je meer vragen hebt stel je ze maar

03-01-2008, 09:51
Wat is de nieuwste programma van photoshop ( en wat is de beste programma ? )

03-01-2008, 10:30

Citaat door ChefChaoun:
Wat is de nieuwste programma van photoshop ( en wat is de beste programma ? )


Ik heb al ongeveer een jaartje Photoshop 3 Extended. Er zal ondertussen vast wel een nieuwe zijn

04-01-2008, 09:42

Citaat door ChefChaoun:
Wat is de nieuwste programma van photoshop ( en wat is de beste programma ? )


De beste is niet altijd goed Het is alleen goed voor de pro's. CS2 is goed genoeg om alles mee te doen

04-01-2008, 11:35

Citaat door ChefChaoun:
Dan worden we Pro's toch ...



Ik ben een Pro

04-01-2008, 14:22

Citaat door ChefChaoun:
Dan worden we Pro's toch ...


grapjas ga maar 5 jaartjes intensief photoshoppen , die pro's hebben geen leven Of je kunt talent hebben dan is het maar een kwestie van een half jaar

04-01-2008, 15:26
Wahaha dan maar niet he , k wou alleen kleine dingen veranderen verplaatse etc niet fotos met mensen erop als je weet wat ik bedoel, .. .. kun je ook daarmee videos bewerken //??

18-01-2008, 18:15



Citaat door ChefChaoun:
kun je ook daarmee videos bewerken //??

Neen, dan moet je Adobe After Effect hebben

18-01-2008, 18:38
Oh oke is dat makkelijk te doen of moet je verstand van hebben ..en gebruik jij 'T ?

02-02-2008, 14:22
Download PhotoShop

http://forums.marokko.nl/showthread.php?p=36798999#post36798999

Pagina's : [1] 2