Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : INFO gevraagd!!LZN
29-12-2007, 02:07


INFO gevraagd!! -------------------------------------------------------------------------------- salam oe alaikoem, ik wil binnenkort graag een site openen en heb wel eerlijk gezegd een beetje hulp nodig !!! 1 Waar kan ik een site kopen(naam registreren)? 2 welke progammas heb ik nodig om een site te maken( heb in plan een simpel site ,gewoon voor de lol en leuke ervaring ) 3 ben ik beveiligd tegen hackers?? dit zijn paar vraagjes.... die ik me nu afvraag er zal ongetwijfeld meer vragen opkomen maar dan zie ik het dan wel weer iemand hulp bieden.

holako13
29-12-2007, 19:15
1) Je kunt kijken op http://www.websitestekoop.nl/ als je een website wilt kopen, het is dan wel aangeraden dat je verstand hebt van CP en andere dingen om je site goed in de gaten te houden. 2) Voor een super simpele site is vaak kladblok genoeg, wil je het wat gecompliceerder aanpakken regel dan Dreamweaver of NVU (freeware) is ook een goede. Wil je een persoonlijke site maken, maak dan eerst een zogeheten template in Photoshop en codeer die dan, aangeraden is wel dat je eerst ervaring opdoet met Photoshop en met codeertalen wat wel eenn enige tijd kan duren. Maar begin simpel :) 3) Ik denk dat jou site niet echt de moeite waard is voor hackers om je de eerlijkheid te zeggen, hackers gaan vaak groot. Om te beginnen host je je site bij een hostingbedrijf (bijv, Lycos) hier zit vaak genoeg de beste beveiliging bij en is haast onmogelijk te hacken (behalve door een paar nerdjes op deze wereld). Dus de kans dat je site gehackt gaat worden is ongeveer 5% ofso. Als je nog meer vragen hebt stel je ze maar :)

Zone5300
31-12-2007, 16:56
1) als je online wilt komen, hebt een webhost nodig + een domein naam * dit kost geld, neem er 1tje die gratis is.. voor niets gaat de zon op, veel gratis webhost zetten reclame (banners / pop-up) op je site, dit is kk lelijk.. dus neem een ''bannerless freewebhosting'' provider. - www.freehostia.com - www.110mb.com - www.leadhoster.com 1 van de beste 3 van dit moment, ik gebruik ze ook. zie: http://www.mijnhomepage.nl/homepage.php (allemaal bullshit webhosts, met banners en pop-ups) je pakt het dan meteen goed aan. dit zijn webhosters waar ik zelf erg tevreden over ben, ik gebruik ze zelf ook. voor de rest, leer beetje html, leer beetje spelen, zoek informatie, en voor de rest heb je niemand nodig want op al je vragen heeft google.nl antwoord. voor de rest 2) Voor een super simpele site is vaak kladblok genoeg, wil je het wat gecompliceerder aanpakken regel dan Dreamweaver of NVU (freeware) is ook een goede. Wil je een persoonlijke site maken, maak dan eerst een zogeheten template in Photoshop en codeer die dan, aangeraden is wel dat je eerst ervaring opdoet met Photoshop en met codeertalen wat wel eenn enige tijd kan duren. Maar begin simpel freehostia is nice, ik heb mijn site bij deze freehost gelanceerd; http://nederhop.freehostia.com