Bekijk volle/desktop versie : 'Amrabat geniet interesse van veel clubs'



19-12-2007, 12:04
Nordin Amrabat laat dit seizoen een zeer sterke indruk achter in de Eredivisie. De aanvaller van VVV-Venlo speelt de laatste maanden sterk en heeft het zelfs al tot het Jong Oranje van Foppe de Haan geschopt. De twintig-jarige Amrabat heeft hierdoor niet te klagen over de interesse van een aantal clubs. Werkgever VVV-Venlo zou al meerdere clubs zich hebben zien melden bij de Limburgers om over een transfer van de voetballer uit Naarden te praten. Daarvan zou één van de gemelde clubs vanuit het buitenland komen.

Amrabat, die een contract tot 2010 heeft bij de Venlonaren, gaf eerder al aan dat hij deze winterstop nog niet wil vertrekken bij VVV. Ook technisch directeur Mohammed Allach gaf aan dat een overgang in de winter niet tot de mogelijkheden behoort. "Dat is en blijft absoluut onbespreekbaar," aldus de TD.

"Als wij ons dit seizoen handhaven, is het mogelijk dat we hem zelfs komende zomer niet laten vertrekken. VVV is óók ambitieus en onze ploeg is volop in ontwikkeling," zo liet Allach weten. VVV-trainer André Wetzel had zelfs al gedreigd met opstappen als de club Amrabat van de hand zou doen.