Bekijk volle/desktop versie : Wilders heeft gelijk Joodse schriften zijn vredevol!! of toch niet?



18-12-2007, 20:43
Citaten uit de Talmoed - Het Heiligste Boek der Joden


Leerstelling van de Talmoed: Niet-Joden zijn niet menselijk

De Talmoed definieert specifiek allen die niet Joods zijn als onmenselijke dieren, en beschouwt speciaal niet-Joden als niet afstammend van Adam. We geven nu een lijst met enkele passages uit de Talmoed die met dit onderwerp in verband staan:

"De Joden worden mensen genoemd, maar niet-Joden zijn geen mensen. Het zijn beesten." Talmoed: Baba mezia, 114b

"De Akum (niet-Jood) is als een hond. Ja, de geschriften leren ons aan de hond meer eer te betonen dan aan de niet-Jood." Ereget Raschi Erod. 22 30

"Zelfs hoewel God de niet-Jood schiep zijn het nog altijd dieren in menselijke gedaante. Het is niet gepast voor een Jood om te worden gediend door een dier. Daarom zal hij worden gediend door dieren in mensengedaante. " Midrasch Talpioth, p. 255, Warsaw 1855

"Een zwangere niet-Jood is niet beter dan een zwanger dier." Coschen hamischpat 405

"De zielen van niet-Joden komen van onzuivere geesten en worden varkens genoemd." Jalkut Rubeni gadol 12b

"Hoewel de niet-Jood dezelfde lichaamsbouw heeft als de Jood, verhouden ze zich tot de Jood als een aap tot een mens." Schene luchoth haberith, p. 250 b

"Als u eet met een niet-Jood, het is hetzelfde als eten met een hond. " Tosapoth, Jebamoth 94b

"Als een Jood een niet-Joodse dienaar of dienstmeid heeft die sterft, moet men geen sympathie voor de Jood betonen. U behoort tegen de Jood te zeggen: "God zal 'uw verlies' vervangen, net zoals een van zijn ossen of ezels zou zijn gestorven"." Jore dea 377, 1

"Geslachtsgemeenschap tussen Ongelovigen is als geslachtsgemeenschap tussen dieren." Talmud Sanhedrin 74b

Met "Ongelovigen" (Engels: 'Gentiles', Hebreeuws: 'Goyim of Goijim) wordt bedoeld: niet-Joden, met name Christtenen en Moslims.

"Het is toegestaan het lichaam en het leven van een Ongelovige te nemen." Sepher ikkarim III c 25

"Het is de wet om iedereen te doden die de Torah ontkent. De Christenen behoren tot de ontkenners van de Torah. " Coschen hamischpat 425 Hagah 425. 5

"Een ketterse Ongelovige mag u met uw eigen handen doden. " Talmud, Abodah Zara, 4b

"Iedere Jood die het bloed verspilt van de goddelozen (niet-Joden), doet hetzelfde als het brengen van een offerande aan God." Talmud: Bammidber raba c 21 & Jalkut 772

Hoe bereidt een Jood zich voor op zijn misdaad?

Als een Jood in de verleiding komt om kwaad te doen moet hij naar een stad gaan waar men hem niet kent en daar het kwaad doen. Moed Kattan 17a .

Een Jood slaan is hetzelfde als God slaan

Als een heiden (Ongelovige) een Jood slaat, moet de Ongelovige worden gedood. Sanhedrin 58b.

Het is in orde. als men niet-Joden bedriegt

Een Jood hoeft geen Ongelovige te betalen voor het loon dat hij hem voor werk schuldig is. Sanhedrin 57a .

Joden hebben superieure wettelijke status

"Als een os van een Israëliet een os van een Kanaäniet verwondt is er geen aansprakelijkheid; maar als een os van een Kanaäniet een os van een Israëliet verwondt... de betaling moet geheel voldaan worden. " Baba Kamma 37b.

Joden mogen stelen van niet-Joden

Als een Jood een voorwerp vindt dat verloren is door een Ongelovige ("heiden&quot hoeft het niet te worden teruggegeven. (Ook bevestigd in Baba Kamma 113b). Baba Mezia 24a .

God zal niet een Jood sparen die "zijn dochter uithuwelijkt aan een oude man, of de vrouw neemt voor zijn zoontje, of een verloren artikel aan een Ongelovige teruggeeft..." Sanhedrin 76a.

Joden mogen niet-Joden beroven en doden

Als een Jood een Ongelovige vermoordt, zal er geen doodstraf zijn. Wat een Jood steelt van een Ongelovige, mag hij houden. Sanhedrin 57a .

De Ongelovigen zijn buiten de bescherming van de wet en God heeft "hun geld aan Israël ter beschikking gesteld." Baba Kamma 37b.

Joden mogen liegen tegen niet-Joden

Joden mogen gebruik maken van leugens ("uitvluchten&quot om een Ongelovige te misleiden. Baba Kamma 113a.

Niet-Joodse kinderen zijn sub-menselijk

Alle kinderen van Ongelovigen zijn dieren. Yebamoth 98a.

Ongelovigen-meisjes zijn in een staat van niddah (vuil, smerigheid) vanaf de geboorte. Abodah Zarah 36b.

Ongelovigen verkiezen seks met koeien. Abodah Zarah 22a-22b .

Beledigingen tegen de Heilige Maria

Ziekelijke en krankzinnige leerstellingen van de Talmoed

Stelt dat Adam geslachtsgemeenschap had met alle dieren in de Tuin van Eden. Yebamoth 63a.

Verklaart dat landbouw de laagste is van alle bezigheden. Yebamoth 63a.

Een Jood mag een drie jaar oud meisje trouwen (specifiek, drie jaar "en een dag" oud). Sanhedrin 55b.

Een Jood mag seks hebben met een kind, zolang als het kind jonger is dan negen jaar oud. Sanhedrin 54b.

"Als een volwassen man geslachtsgemeenschap heeft met een klein meisje, is het niets." Kethuboth 11b.

Een vrouw die geslachtsgemeenschap had met een beest, komt in aanmerking om met een Joodse priester te trouwen. Een vrouw die seks heeft met een demon komt ook in aanmerking om met een Joodse priester te trouwen. Yebamoth 59b.

Stelt dat er geen xxxx in de wereld is waar de Talmoed-geleerde Rabbi Eleazar geen seks mee heeft gehad. Abodah Zarah 17a.

Stelt dat geen rabbijn ooit naar de hel kan gaan. Hagigah 27a.

Een rabbijn debatteert met God en verslaat Hem. God geeft toe dat de rabbijn het debat won. Baba Mezia 59b.

Het is verboden voor onden, vrouwen of palmbomen om tussen twee mannen langs te gaan, noch mogen anderen lopen tussen honden, vrouwen of palmbomen. Speciale gevaren zijn erbij betrokken als de vrouwen menstrueren of op een wegkruising zitten. Pesahim 111a.

Een Joodse man is verplicht om elke dag het volgende gebed te zeggen: Dank u, God, dat gij mij geen Ongelovige hebt gemaakt, een vrouw of een slaaf. Menahoth 43b-44a.

Leugens van een Romeinse Holocaust

Hier zijn twee "Holocaust" verhalen uit de Talmoed:

Gittin 57b. Beweert dat vier miljard Joden gedood werden door de Romeinen in de stad Bethar.

Gittin 58a Beweert dat 16 miljoen Joodse kinderen in (boek)rollen werden gewikkeld en levend verbrand werden door de Romeinen.

Oude demografie wijst uit dat zelfs in de gehele wereld er geen 16 miljoen Joden waren in die tijd, laat staan 16 miljoen Joodse kinderen of vier miljard Joden... dat vertelt ons van de leugens van de moderne Joden van deze tijd over die 6 miljoen Joden die door de Nazi's gedood zijn.

Abodah Zarah 70a. De vraag werd gesteld door de rabbijn of wijn die gestolen was in Pumbeditha mocht worden gebruikt of dat die was ontheiligd, vanwege het feit dat de dieven mogelijk Ongelovigen konden zijn (een Ongelovige die wijn aanraakt maakt de wijn daarmee onrein). De rabbijn zegt niet bezorgd te zijn, dat de wijn toegestaan is voor Joods gebruik, omdat de meerderheid van de dieven in Pumbeditha, de plaats waar de wijn werd gestolen, Joden zijn. (Zie ook Gemara Rosh Hashanah 25b).

De Talmoed pleit voor volkenmoord

Kleine Traktaten. Soferim 15, Regel 10. Dit is het gezegde van Rabbi Simon ben Yohai: Tob shebe goyyim harog ("Zelfs de besten van de Ongelovigen moeten allemaal worden gedood&quot.

Deze passage is uit het originele Hebreeuws van de Babylonische Talmoed zoals geciteerd door de Jewish Encyclopedia, van 1907, uitgegeven door Funk en Wagnalls, en samengevat door Isidore Singer, onder de aantekening "Ongelovige," (p. 617).

Deze originele Talmoed passage is verborgen in vertaling. De Joodse Encyclopedie stelt dat, "...in de verschillende versies de lezing is veranderd, 'De besten onder de Egyptenaren' wordt over het algemeen vervangen." In de Soncino versie: "de besten van de heidenen" (Kleine Traktaten, Soferim 41a-b].

Israëliërs nemen jaarlijks deel aan een nationale pelgrimstocht naar het graf van Simon ben Yohai, om deze rabbijn te eren die gepleit heeft voor de uitroeiing van niet-Joden.(Joodse Pers,9 juni 1989, pag. 56B).

Op Poerim, 25 febr. 1954, heeft de Israëlische legerofficier Baruch Goldstein 40 Palestijnse burgers afgeslacht, inclusief kinderen, terwijl ze in gebed neergeknield zaten in een moskee. Goldstein was een discipel van wijlen Rabbi Meir Kahane uit Brooklyn, die CBS-News vertelde dat zijn leerstelling dat Arabieren "honden" zijn, is afgeleid "van de Talmoed" (CBS 60 Minutes, "Kahane&quot. Er is in Israël een cultus rond Goldstein wiens graf jaarlijks als een pelgrimsoord duizenden bezoekers telt.

Prof. Ehud Sprinzak van de Universiteit van Jeruzalem beschreef Kahane en Goldstein's filosofie: "Ze geloven dan het Gods wil is dat ze geweld plegen tegen goyim, een Hebreeuwse term voor niet-Joden." (NY Daily News, Feb. 26, 1994, p. 5).

18-12-2007, 21:19


Rode paprika is lekker met een beetje zout moet je ook eens proberen

18-12-2007, 21:30
Nee, rode paprika moet je bakken in olie en wat zout erin!

18-12-2007, 21:35
Nee gevuld met rijst en zontomaatjes en knoflook gehakt en uitjes en dan in de oven
er uit halen beetje geraspte kaas of sauce hollandaise hmm heeeerlijk

18-12-2007, 21:44


Hmmm Ik krijg trek. Ik moet me maagje leeg houden zo dat ik morgen veel schaapvlees kan eten

18-12-2007, 21:47


Lekker allemaal!

18-12-2007, 21:57

Citaat door Lopend:


Lekker allemaal!



hehe jaa hee lekker swarmaa lekker barbequen morgen ook al is het zo koud.

18-12-2007, 22:18
Wilders, Bush, Blair, Olmert, Nasr Abu Zayd, .. en hun soorten zijn gewoon een paar objectjes op deze aarde die de stroming van kwaad en onwaarheid vertegenwoordigen in strijd tegen goed en waarheid (de openbaring van God) en zoals algemeen bekend is, gaan tegenstrijdigheden nooit samen, dus er moet altijd een conflict plaats vinden.

De strijd bv. in Afghanistan, Irak, Somalië, Palastina .. neemt de vorm van een militaire strijd maar overal in deze wereld is het een ideologische en intellectuele strijd tegen de islam.

18-12-2007, 22:18
Leuk! Een Paprika-nazi!

Zijn tekst komt van http://aktiefront.com/talmoed.html

Vooral als je kijkt naar de doelen van deze website:

Wij hebben als hoofddoelen:

- Het inlichten van het volk.
- Het bestrijden van volksvreemde eigenschappen binnen ons land.
- Het bestrijden van onze vijanden.
- Het waarmaken van een volkseigen Nederland binnen een Europa van volkeren.

Het inlichten van het volk.

Een van onze doelen is het inlichten van ons volk, over politiek, ras en realiteit.
Hiermee bedoelen we bijvoorbeeld over de preservatie van ons volk, cultuur & bloed.
Maar ook over de repressie tegenover zgn. politiek incorrect denkende mensen, wereld
politiek en de islamisering van onze samenleving.

Het bestrijden van volksvreemde eigenschappen binnen ons land.

Hiermee doelen we op bijvoorbeeld de Islamisering, Extreem links, Anarchisme, Zionisme
en het binnendringen van andere culturen en volkeren binnen ons land, waardoor het
eigen volk op den duur het onderspit delft.

Het bestrijden van onze vijanden.

Dit is een doel dat voor zichzelf spreekt, onze vijanden boycotten ons, en willen
zorgen dat wij onze doelen niet kunnen verwezenlijken, vandaar moeten we hen
met alle middelen bestrijden.


Het waarmaken van een volkseigen Nederland binnen een Europa van volkeren.

Dit is natuurlijk het grote einddoel, een volksstaat, waar volk, cultuur
en bloed hoog in het vaandel staan.

http://aktiefront.com/2.html

Ik heb nooit gedacht dat ik dit zou zeggen, maar dan nog liever Wilders.

18-12-2007, 22:22

Citaat door yahyazakarya:
Wilders, Bush, Blair, Olmert, Nasr Abu Zayd, .. en hun soorten zijn gewoon een paar objectjes op deze aarde die de stroming van kwaad en onwaarheid vertegenwoordigen in strijd tegen goed en waarheid (de openbaring van God) en zoals algemeen bekend is, gaan tegenstrijdigheden nooit samen, dus er moet altijd een conflict plaats vinden.

De strijd bv. in Afghanistan, Irak, Somalië, Palastina .. neemt de vorm van een militaire strijd maar overal in deze wereld is het een ideologische en intellectuele strijd tegen de islam.

En moet altijd bliven bestaan ...