Bekijk volle/desktop versie : Victoria: David heeft écht een gigantische



17-12-2007, 11:29
Victoria: David heeft écht een gigantische
Uitgegeven op zondag 16 december 2007 om 17:07:16
print in printvriendelijk formaat email dit bericht aan een vriend

(Novum) - Victoria Beckham neemt het op voor het zaakje van haar man David Beckham. Naar aanleiding van een weinig verhullende foto voor een ondergoedreclame van Emporio Armani, staken onlangs geruchten de kop op dat de topvoetballer was geholpen door middel van Photoshop of de traditionele sok. "Hij heeft gewoon een reusachtige, echt waar", vertelde de Spice Girl aan een verslaggever van de Britse krant The Sun.
Victoria: David heeft écht een gigantische

Gevraagd naar de proporties van haar welgeschapen echtgenoot, barstte de 33-jarige zangeres in lachen uit. "Hij lijkt op de uitlaatpijp van een tractor!"

Inmiddels zijn al verschillende foto's van de reclamecampagne, die volgende maand wordt gelanceerd, uitgelekt via het internet. De onderbroeken waar het om draait zijn vanaf februari in Amerika te koop.

Victoria is momenteel in Londen, waar ze samen met haar vier collega's zaterdagavond voor het eerst sinds negen jaar een optreden gaf. Tot en met 22 januari geven de Spice Girls in de O2 Arena nog zestien concerten. Daarna reizen ze met hun reünietournee langs onder meer Madrid, Hongkong en Shanghai.
http://boulevard.nieuws.nl/491275/Victoria__David_heeft_echt_een_gigantische



Of je daar nu blij mee moet zijn.

17-12-2007, 12:21



Citaat:
"Hij lijkt op de uitlaatpijp van een tractor!"
O, zo eentje.

17-12-2007, 12:25
Ja ja. Size matters.