Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Wie werkt er bij een reclamebureau of een art&design bureau._magrabia1985_
14-12-2007, 11:53


Hallo, Ik zou graag willen weten wie van jullie bij één van deze bureau's werken. Ik wil jullie namelijk wat vragen als het mag. Laat het me weten! Alvast erg bedankt ;) . Alyssa

selmo
15-12-2007, 01:40
Vraag maar Raak :) MvG MrRed0uaN what do u do? :maf: :D

Sleepy
17-01-2008, 21:06
Grafic Vormgeving & Web developer in Alkmaar MvG MrRed0uaN Welke eisen hebben ze meestal? Mbo/hbo diploma? Welke programma's moet je onder de knie hebben.. Hoop iets te horen, shokran.

Sleepy
17-01-2008, 21:31
photoshop en indesign :) wajow.nl ;) Bedankt. Safi, alleen maar ps :wow: , ik d8 dat je een rits aan programma's moest kennen.

Sleepy
17-01-2008, 21:57


dat is vormgeving :) als je echt reclame en webdesign wilt hebben moet je leren werken met dreamweaver basiskennis hebben van HTML PHP XML ASP CSS photoshop basiskennis van SLICEN & ANIMATIE'S indesign voor design en basis kennis van kleuren flash basiskennis van AS ("action script") & Frame tools wat een bedrijf wilt is dat je met photoshop in pixels kan werken.. voor logo's website's visitekaartjes, brochure, enz.. dreamweaver om te coderen om een website mee te bouwen.. indesign om flyers te maken en boekjes.. Flash om banners & website te maken Voordenkwerk moet je in je hebben :) en het moet echt in je vingers zitten.. Dan heb je een baan met ongeveer 18.000 Netto per maand :) :wow: :wow: :wow: :wow: vanaf 21 jaar.. Hoe meer kennis je heb hoe meer je verdient ;) wajow.nl Sokran voor de uitleg, heel duidelijk. Ik moet nog kijken wel kant ik wil opgaan, ben niet echt de creatieve type, maar je weet maar nooit. Je bedoeld toch 18.000 euro per jaar?

Thicke
17-01-2008, 23:00
dat is vormgeving :) als je echt reclame en webdesign wilt hebben moet je leren werken met dreamweaver basiskennis hebben van HTML PHP XML ASP CSS photoshop basiskennis van SLICEN & ANIMATIE'S indesign voor design en basis kennis van kleuren flash basiskennis van AS ("action script") & Frame tools wat een bedrijf wilt is dat je met photoshop in pixels kan werken.. voor logo's website's visitekaartjes, brochure, enz.. dreamweaver om te coderen om een website mee te bouwen.. indesign om flyers te maken en boekjes.. Flash om banners & website te maken Voordenkwerk moet je in je hebben :) en het moet echt in je vingers zitten.. Dan heb je een baan met ongeveer 18.000 Netto per maand :) vanaf 21 jaar.. Hoe meer kennis je heb hoe meer je verdient ;) wajow.nl Hey man, Ik wil wat in Reclame en Design doen, wat voor beroep of iets hoort daar bij. :)

Muslima-
13-11-2008, 14:54
Salamoen alaikom iedereen, Ik volg de opleiding Allround-signmaker En ik ben opzoek naar een stage plek bij een Reclamebureau. Ik ben langsgeweest naar honderden reclamebureaus maar niemand neemt mij aan. Er wordt duizende leugens verzonen terwijl ik veel kennis heb en veel Voorbeelden van mijn ontwerpen..enz, hebt meegenomen. Aan het eind heb ik het genoeg gehad en ik wou het gewoon met mijn mentor overlegen. Later heeft hij kontakt opgenomen met die reclamebureau en het was een gesprek van ongeveer 20 minuten. Mijn mentor werd tuurlijk ook erg boos en zij gewoon dat het een discriminatie was. De enigste probleem is dat ik een allochtoon ben en mijn hoofddoek. Dus als ik mijn opleiding heb afgerond ben ik werkloos? (Ik wou het fftjes delen met jullie, want ik ben het echt zat gewoon:@ :-)

Muslima-
13-11-2008, 15:01
Moeten jullie dit nou zien: http://frontpage.fok.nl/nieuws/35703 Lees het wel helemaal door:)

Muslima-
14-11-2008, 11:49
Ja maar als ik het kon vinden tenminste (woon zelf in Amsterdam)

ghoekrimoe
16-11-2008, 00:44
van alle genoemde programma's hier gebruik ik er maar 2. Photoshop en Flash. daarnaast heel veel illustrator en QuarkExpress