Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Wie is er hier webmaster?



Mister_Zakelijk
01-12-2007, 15:06


Klik ff als je alle talen goed beheerst, k heb paar vraagjes :o [ Kijk ff naar dese websiteopstelling: http://img213.imageshack.us/img213/3873/websiteqm9.jpg (et gaat om die opstelling, afbeeldingen zijn er niet bij) Is er een makkelijkere manier om zo'n opstelling te maken maar dan zonder tabellen in html? waar dienen deze voor:
en ? Hoe ziet et script/de bron eruit van een php-site of cms-site met die websiteopstelling? En ik wil php en cms goed lere. heeft iemand een goede site? alvast bedankt voor de moeite :o ]

Mesterelist
01-12-2007, 15:28
Ze je afbeelding eerst online of sla het op als afbeelding maar niet als HTML bestand. Want wij kunnen namelijk niets zien, :hihi: Is er een makkelijkere manier om zo'n opstelling te maken maar dan zonder tabellen in html? Hoe wil je een site hebben zonder tabel/frame..? Kan ook zijn dat ik je niet begrijp hoor! :maf: PHP is aardig moeilijk om te leren, maar wat ik je aanraad is php forums hun bron downloaden naar je pc en vervolgens uploaden naar je server. Waardoor je ziet wat het is. En vervolgens dingen gaan wijzigen. Een andere manier is om veel geld te spenderen aan boeken. Maar zie je dit als Marokkaan niet snel doen. :hihi:

Mesterelist
01-12-2007, 15:34
Je andere vragen wil ik beantwoorden, maar dat heeft meer tijd nodig. Ik ga nu namelijk naar me broer zijn schoonfamilie. Dus Inshallah help ik je later, pm anders je e-mail. ;)

Mister_Zakelijk
01-12-2007, 15:35
Ze je afbeelding eerst online of sla het op als afbeelding maar niet als HTML bestand. Want wij kunnen namelijk niets zien, :hihi: Is er een makkelijkere manier om zo'n opstelling te maken maar dan zonder tabellen in html? Hoe wil je een site hebben zonder tabel/frame..? Kan ook zijn dat ik je niet begrijp hoor! :maf: PHP is aardig moeilijk om te leren, maar wat ik je aanraad is php forums hun bron downloaden naar je pc en vervolgens uploaden naar je server. Waardoor je ziet wat het is. En vervolgens dingen gaan wijzigen. Een andere manier is om veel geld te spenderen aan boeken. Maar zie je dit als Marokkaan niet snel doen. :hihi: pfff ik heb et express zo gedaan.. het gaat mij alleen om de opstelling daarom is die afbeelding zo :D En met die tabellen bedoel ik: dan heb je en
en daartussen andere tags i.p.v alleen en... als je bron van sommige sites bekijkt zie je ook tags als
en die andere die k heb opgenoemd. snap je et nu? :) En boeken daar kom k makkelijk aan, heb een oom die al die shit gestudeerd heeft... alleen ze zijn wel in et engels :hihi: P.S: Weet jij hoe je eigen server maakt... en dat je dan dit krijgt: Ipadres=bijv. 212.125.133.109 http://212.125.133.109/index.php zoiets krijgt... heb et een keertje ergens geleze :o

Mesterelist
02-12-2007, 18:19


Ik raad je aan om het gewoon op te zoeken op google, die standaard php tags fugereren als "head en body" bij HTML als het goed is. En zelfs daar weet ik niet wat het precies inhoud, maar weet wel waar ik het voor moet gebruiken.. En over je domein naam met server ip, is een kwestie van een DNS server hebben...:)

Mister_Zakelijk
04-12-2007, 14:54
met divjes
en dan een css bestand openen met de script .header { Background:#FFFFFF url(image.gif) top center no-repeat; } en dan in je HTML even de css bestand oproepen door LINK dan je site zo een beetje fixen in divjes.. Veel succes Jonge ;) MvG MrRed0uaN Ik vat je niet, waarop heb je precies gereageerd? :D en die div... als je dit doet:
1
2
dan krijg je ze onder elkaar... dus k denk dat je moeilijk tabbelen daarmee kan make BTW je kan me ook gewoon een site geven waarop ik alles kan vinden... dan hoef je minder te schrijve :)

Mister_Zakelijk
07-12-2007, 23:34
Thnx! heb k goed kunnen gebruiken :D P.S: weet jij hoe ik een eigen server kan hebben... of hoe ze dat dan ook noemen. Heb wel eens iemand gezien met»» bijv: 212.108.124.109/index.php als zijn domein... weet jij hoe je dat moet doen? :)