Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : VerlovingPagina's : [1] 2

Sultanaatje
25-08-2002, 23:46


een verloving Wat komt daar bij kijken wie kan me dat vertellen een verloving uitfgebreid met alles erop en eraan !!!

casawiea
26-08-2002, 12:48
Origineel gepost door Sultanaatje een verloving Wat komt daar bij kijken wie kan me dat vertellen een verloving uitfgebreid met alles erop en eraan !!! Effe denken NEGAFFA die alles voor je gaat regelen, henna muziek sommige doen band sommige alleen bandjes want het is maar een verloving. Eten en drinken kleding,cadeautjes voor de bruid. Dit is wat ik weet :confused: meghaa selema :zwaai:

EmiR_Soltan
26-08-2002, 23:56
Verloving wordt meestal niet zo uitgebreid als de bruiloft gehouden. Neggafa: voor de kleding Muziek: een eigen band of een sterio Zoetigheid: Koekjes en dergelijke De ringen: de bruidegom zorgt hiervoor Henna: eventueel als extraatje Traditionele gebruiken: Kaarzen, suikerblokken, melk en dadels Het eten en drinken: genoeg in huis voor jullie en de familie van de bruidegom. De bruidgom heeft een taak ook een gedeelte van het voedsel mee te brengen. Bijvoorbeeld: een lam en alle benodigde groenten en eventueel fruit. Kippen kunnen ook door hem worden geregeld. Ik hoop dat ik je wat info heb kunnen geven. Liefs EmiR (S)

SaRa_NouR
27-08-2002, 13:01
SalaaM Sultanatje, Bij een Verloving Komt ook veel bij kijken het is bijne net een feest Ik ken een negaffa die je echt op weg zou kunnen helpen ze heeft veel kennisen in dat wereldje en staat graag meisjes bij die dit voor het eerste keer doen het zoeken voor en band of dj voor mensen die eventueel kunne koken enzv en als iemand je een beetje van je zorgen verlost voel je toch al een stuk beter en kan je er echt voor gaan nou meid het valt te proberen en veel sucsses byee groetjes sara :zwaai: :blauwkus:

SaRa_NouR
27-08-2002, 13:04


ow ja dit moet er nog bij haar tel nummer NEGAFFA AICHA 0118 468166 0612183473 :kusgrijs:

mrs_jamila
27-08-2002, 13:18
Origineel gepost door Sultanaatje een verloving Wat komt daar bij kijken wie kan me dat vertellen een verloving uitfgebreid met alles erop en eraan !!! Op mijn verloving had ik Negaffa....2 simpele kledingstukken met sieraden Hennameisje dag ervoor heb ik mijn handen laten versieren. Er kwamen alleen nichten en een aantal vriendinnnen DJ : Voor de muziek Muzikanten met trommels en fluiten: Voor de muziek Stoelen gehuurd....Van die grote koningsstoelen plus troon erop. Taart : Om een hapje van te nemen Koekjes: familie gemaakt en de rest gekocht en verder van die kleine dingetjes ...die juist het feest zo mooi maken.

Sultanaatje
27-08-2002, 14:37
en wat hadden jullie als eten geserveerd

Sultanaatje
27-08-2002, 14:38
en wat is de prijs van zn negaffga per jurk

EmiR_Soltan
27-08-2002, 17:29
Salam Sultanaatje, Wat Kost zo een neggafa is jouw vraag. Het verschilt namelijk per kledingstuk dat je wilt nemen. Het begint bij ongeveer 200 euro. En zo door. Het kan ook zijn dat wanneer je meer kledingstukken neemt dat je korting krijgt. Ga daarbij eerst kijken welke neggafa het goedkoopst is. Welke eten wordt er geserveerd. Dat verschilt ook per soort. Arabieren en Berberse bedoel ik dan. Maar Vroeger werd er bijvoorbeeld twee lammen genomen. Dus wat er geserveerd werd was meer vlees met pruimen en kruiden. Sommigen deden gewoon Gebraden kippen met amandelen of olijfen. Andere mensen gebruiken Bastila met kip. Nu is het weer anders, nu hoeft het niet percee om de vlees en pruimen te serveren. Het mag ook wel vis zijn. En sommigen doen nu ook Bastila met vis. Fruit van zelfsprekend. Liefs EmiR (S)

Sultanaatje
27-08-2002, 23:30
ik wil bstilla met kip gaan doen zijh er mensen die dit maken in de buurt van rotterdam of Den Haag

mrs_jamila
29-08-2002, 01:28
Origineel gepost door Sultanaatje en wat hadden jullie als eten geserveerd Ik had vlees...Rmak en bestilla vam kip. Maar ik heb het in Marokko gevrierd!! Ik weet niet of je weleens in Utrecht komt...maar bij El kautar...die bandjeswinkel..die heeft adressen en teloonnummers van negaffas en van dj s bands enz enz,,,zelfs van mensen die bestilla kunnen maken en koekjes... Dus probeer het daar maar eens. Op de kanaalstraat staat die winkel. En nog Gefeliciteerd...wanneer ga je verloven?? Liefs Jamila

SaRa_NouR
29-08-2002, 16:26
SalaaM Sultanatje, ken een vrouw vriendin van die negaffa die dat doet niet zo duur en kan heel lekker koken bastela van haar is ook heel lekker ze is nu trouwens bezig voor mijn broer's bruiloft en over die negaffa deze die ik ken is toch echt een stuk goedkoper dan 200 euro heel wat ik durf het niet precies te zeggen maar ze scheelt wel en stel nou dat je die taiaba wil(kokin) dan kan je er gewoon om vragen en dan geeft zei wel de nummer van haar door nou veel sucsses nog

bunny
30-08-2002, 14:16


waarom moet een verlovingsfeest zo uitgebreid zijn???? ik bedoel de famillie van de bruidegom komt...maar je moet tog ni verschillende jurken aandoen?? ofwel???? bij ons doen ze gewoon een takshita aan...de familie van de bruidegom komt en er wordt gepraat,gedanst, de ring wordt gegeven, gegeten...enz.... hoe wordt het nog gedaan..ik wil wel nieuwe ideeën hoor..altijd welkom xxxxx bunny

DIVINEFULL
01-01-2011, 16:29
Up!!!

DIVINEFULL
01-01-2011, 16:39
uppp


Pagina's : [1] 2