Bekijk volle/desktop versie : Kan het jullie niets schelen!!!!!!!!



Pagina's : 1 [2]

04-12-2001, 23:37
Dat komt omdat er schijnheil politiek bedreven wordt Said. Schijnheil politiek ondersteund door de propaganda machine om precies te zijn. Hoe meer je de ander zwart maakt, hoe ongeloofwaardiger die overkomt. Voeg het woordt terrorist er aan toe en je hebt "verlaat gevangenis zonder te betalen".

Een hoop mensen zien het Palestiijnse volk niet als een volk dat leeft onder onderdrukking en waar de fundenmentele grondrechten van de mens met voeten wordt getreden. Een volk verwikkeld in een pure vrijheidsstrijd .
Nee, een hoop mens zien het Palestijne volk als een stel terroristen die met geweld een stukje land willen van het ozo zielige Israel.

Begrijp me niet verkeerd hoor, maar ik sta niet achter het moorden van onschuldige burgers maar zolang dat beeld er bij de mensen hangt, zal er weinig veranderen ben ik bang.

Activisten en politieagenten worden op klaar lichte dag geliquideert,onder het mom "het waren vermeende terroristen". Iedereen gaat dat vervolgens roepen en wat heb je dan. Rechtvaardiging.

Al pakt de Palestijnese autoriteit 1000 mensen op, niets zal een wraak aktie uit de in de weg staan. Dit is voor Sharon het moment om van de bezette Palestijnse gebieden een grote gevangenins te maken. Waar niemand in of uit kan. Geen eigen bestuur. Geen vrijheid, Geen geld.

05-12-2001, 00:00


Bron: gva

De gewapende arm van de Palestijnse Hamas heeft maandag ermee gedreigd Israël "duur te laten betalen" voor luchtaanvallen op Gaza en de Westelijke Jordaanoever. Hamas eistte eerder de verantwoordelijkheid op voor de zelfmoordaanslagen in Haifa en Jeruzalem die de aanleiding waren voor de Israëlische aanval.
"De zionistische vijand zal de misdaad die hij beging door gebouwen van de Palestijnse autoriteit te bombarderen in Gaza, Jenin en Betlehem duur betalen. Wij beloven wraak", zo staat in een communiqué van de Brigades Ezzedine al-Qassam.

05-12-2001, 00:04
Bron: gva

President Yasser Arafat van de Palestijnse autoriteit zit geblokkeerd op de Westelijke Jordaanoever. Zijn helikopters werden vernietigd, de startbaan van de Palestijnse luchthaven van Gaza is onbruikbaar gemaakt en de omgeving rond Arafat denkt dat Israël Arafat zal verhinderen zich vrij te bewegen. De woordvoerder van Sharon liet verstaan dat Israel overweegt met "iemand anders" vrede te sluiten.

Arafat bevond zich dinsdag in zijn bureau in Ramallah op de Westelijke Jordaanoever toen een aanpalend politiebureau door Israëlische raketten werd getroffen. De Palestijnse leider bleef ongedeerd. Maandag al waren zijn drie helikopters, de voornaamste transportmiddellen van Arafat, vernield in wat Israel bestempelde als "een boodschap" aan de Palestijnse leider.

Volgens Saëb Erakat, hoofdonderhandelaar van de Palestijnen is Arafat nu "zeer beperkt" in zijn mogelijkheden om zich te verplaatsen, of het nu naar Gaza of naar het buitenland is. "Voor Sharon wordt Arafat verondersteld niets te doen", zei Erakat sarcastisch.

Israëlische troepen bezetten de internationale luchthaven van Gaza en bulldozers zouden op de drie kilometer lange startbaan om de twee à driehonderd meter putten hebben gegraven waardoor deze onbruikbaar is. Arafat komt nog meer onder vuur te liggen. Raanan Gissin, de woordvoerder van de Israëlische premier Ariel Sharon, verklaarde dinsdag aan de Britse zender Sky News dat de Palestijnse president niet in staat leek zijn volk vrede te brengen maar "misschien kan iemand anders het". "We hebben niet te maken met een enkel persoon, maar met het Palestijnse volk, we denken dat men hen de kans moet geven op vrede. Als hij het niet klan, kan misschien iemand anders het", zo klonk het. "We voeren geen oorlog tegen Arafat, maar enkel tegen wat hij vertegenwoordigt, aldus de woordvoerder. "Op dit moment vertegenwoordigt hij een terroristische organisatie, hij is de totale belichaming van het terrorisme."

Ook aan de andere zijde weerklonk gespierde taal. De Islamitische Jihad zwoer dinsdag de Israëlische aanvallen op Palestijnse doelen met meer geweld te zullen vergelden. "Na de bombardementen hoeft de zionistische vijand slechts af te wachten. Ons antwoord komt, en zal zwaarder zijn dan hun aanvallen en hun misdaden", aldus een verklaring van de radicale groepering.

Mijn mening hieromtrent is dat extremistische groeperingen van zich weldra zullen laten horen.
Zelfs Arafat heeft nu gezegd dat hij zijn strijd tegen Palestijnse terroristen bewust zal ondergraven.

02-01-2002, 23:08
Beste mensen,

Eerst en vooral, ik ben het eens met ASK-ME.

KIJK RONDOM JOU , WAT ZIE JE ,...
KIJK NOGEENS , EN NU ,.....JAAAA......JE SNAPT HET.......OF NIET.......OK.......GOED.

IK GA HET GEMAKKELIJK MAKEN.....
JE STAAT ER NAAR TE STAREN....
JE PC !!! WIE HEEFT DEZE GEMAAKT,...
EN HOE ???? IK GA VERDER.....JE KLEREN....JE BED WAAR JE OP SLAAPT ...
DE FIETS.....DE AUTO.....VLIEGTUIG...... SATTELIET......MOET IK NOG VERDER GAAN....EN JA ....DE TOILET POT ...WAAR JE ELKE DAG OP ZIT.....WIE HEEFT DEZE ALLEMAAL GEMAAKT ?????????

J U I S T

K E N N I S

HEBBEN WIJ KENNIS ? NEEN , WEL OLIE...
OLIE = DOLLARS , WAT DOEN WE MET DOLLARS ? ......CASINOS EN LUXE JACHTEN.....

DAAROM IS DE ARABISCHE WERELD GEDOEMD TOT MISLUKKEN ,,,,
OM HET GOED TE MAKEN ,,,,,EFFE REKENEN,,,,,,TINMINSTE VIJFHONDER JAAR NOG IN TE HALEN...............


Justice.


------------------

11-01-2002, 12:23


Is dat dan een gegronde reden om niet voor onze broeders en zusters te vechten! moeten we dan alles maar laten zoals het is? NEE NEE EN NOG EENS NEE. Wij zijn een sterke sammenleving, als wij met z'n alle ervoor gaan zullen wij heel wat voor elkaar krijgen!! Dat is juist waar ze zo bang voor zijn....stel je voor als alle moslims over de hele wereld in opstand komen... dan heeft geen ene Busch het voor het zeggen!!! Maar waar is het tolerante van de tijd van de profeet (vzmh) dat zal 500 jaar duren!!! helaas, Wallah!!

15-10-2003, 16:40
heey rachida dat vind ik eg bullshit tuurlijk kan het ons schelen hallo als ik arabische zenders kijk en ik zie die kinderen wajo je weet niet wat er in mij omgaat. Dus we hoefen niet alleen over palestina of afganistan te praten ik zie dat bijna elke avond op tv als ik er niet hier over praat dat kan ik het nog wel heel errrruuggg vinden afz rachida

15-10-2003, 18:49
Luister mense..

Het is so in de Tweede-Wereldoorlog zijn er duizenden Jode vermoord en vernederd! En zij wille dat niej nog een meemake duzz doen ze egt alles om ervoor te zorge dat ht niej nog eens gebeurt!
Maar ik vind ht ook errug stom dat wij de Moslims er bijna niets aan doen! Ik bedoel er is een vrouw Greta ofso heet ze en zij zelf is Joods, maar ze weet de waarheid over Palestina en ze zet zich veel in voor Palestina!
Hoeveel Moslims zijn er wel niej in Nederland? Shi duizende!
Maar wrom gaan wij niej met zn allen een actie opvoere!
Wij marokkane zegge wel van jah ht is egt erg en blablabla
Maar als wij ht egt erg vinde dang hadde we tog allang iets aan gedaan?
Al was ht alleen een bijeenkomst op straat en actie voere
We late in iedergeval zien wat wij ervan vinde!!!

15-10-2003, 19:42

Citaat:
Origineel gepost door HazarJasmine
Ik vind de Moslims helemaal geen zwak volk, ik weet niet waar je dat op baseert. Overal zijn er oorlogen maar betekent dat dan dat die volk zwak is? Kijk maar naar Palestina, mensen komen daar voor hun godsdienst op, ik noem ze niet zwak. Juist de mensen die zich inlaten met corruptie enzo, die mensen zijn slecht bezig. Maar noem onze volk niet zwak...dat irriteerde me enorm. Mensen, als jullie jezelf zwak noemen, haal dan niet meteen een heel volk neer. Zus of zo doet dat en dan is meteen een hele volk dat. Jongen vind je jezelf zwak, word dan maar weer sterk, ik voel me alvast niet zwak.
En je denkt dat de oudere generatie dingen fout heeft gedaan? Dan ben je vast weer zo'n snotneus die denkt alles beter te weten. Ik heb veel dingen van mijn vader geleerd en daarom heb ik respect voor hem. Maar als hij fouten heeft gemaakt, dan is dat toch niet erg, je leert van fouten plus fouten maken is menselijk. De Islam zal groeien en daar zitten al die gasten mee, ze willen het onderdru.kken. Jammer voor ze, maar dat zal niet lukken en dat is de sterkte van ons geloof, het geloof in ons geloof.....

------------------
HazarJasmine

Helemaal gelijk,Moslims zijn helemaal geen zwak volk.. Al die mensen die ervoor vechten om het goed te krijgen.
Islam zal zeker groeien. En voor de mensen die niet in de Islam geloven, zullen dat wel zien op de Dag Des Oordeels.. En dan zullen ze smeken!!! dat ze terug naar aarde willen!

Ma3a Salama
Naima.

16-10-2003, 15:25
daar zit wel wat in, dat we ons eigenlijk alleen maar met onzin bezighouden!! maar ja wat kunnen we dan doen? als we dat soort oorlogslanden konden helpen dan hadden we dat echt wel allemaal gedaan hoor!! daar niet van.. dus ja vandaar dat we alleen hopen op vrede!!!!!

Pagina's : 1 [2]