Bekijk volle/desktop versie : L7ersa...



02-11-2003, 12:38
Wie kent dit recept..Het wordt gemaakt van griesmeel..Ik vind het zo lekker..Sommige kunnen het echt lekker maken..

Je kan het in Marokko op straat kopen, bij die kraampjes..

Nou anybody?? Somebody???

Ciao..

02-11-2003, 12:50


ik had het thuis ergens liggen ma ik vind het nie

als ik et vind zal ik et zo snel mogelijk hier zetten

02-11-2003, 13:16
wat is dat??

02-11-2003, 13:25
bedoel je van dat maiskoek?

02-11-2003, 13:34


http://forums.marokko.nl/showthread.php?s=&threadid=26972



hier is een topic daarover met recept

02-11-2003, 13:39

Citaat:
Origineel gepost door Lady_moi
[b]ik had het thuis ergens liggen ma ik vind het nie

als ik et vind zal ik et zo snel mogelijk hier zetten [/B]
Oke als je het vind plaats het zo snel mogelijk..


02-11-2003, 13:41

Citaat:
Origineel gepost door farah20
bedoel je van dat maiskoek?
Nee dat bedoel ik niet...

02-11-2003, 13:42

Citaat:
Origineel gepost door Hijaab_Lady
http://forums.marokko.nl/showthread.php?s=&threadid=26972



hier is een topic daarover met recept
Thanxx..

Iemand nog andere recepten, want dit recept kan je op verschillende manieren maken!..

Ciao..

04-11-2003, 12:12
Niemand?????????..

04-11-2003, 12:19
1/2 kg smida
1 zakje bakpoeder
3 lepels suiker
wat zout
zonnebloem olie
wat water

Meng de bakpoeder, de suiker en het zout met de smid, doe hier wat zonnebloem olie totdat al de smid vochtig is (niet te veel, maar ook niet te weinig. Doe hier wat water bij tot dat je een mooie bol kunt vormen.
Verwarm de Marokkaanse bakplaat, smeer deze in met wat olie en strooi er wat smida op (om te voorkomen dat de l7archa blijft plakken). Bak aan beide zijden.

07-11-2003, 20:13

Citaat:
Origineel gepost door esmaII
1/2 kg smida
1 zakje bakpoeder
3 lepels suiker
wat zout
zonnebloem olie
wat water

Meng de bakpoeder, de suiker en het zout met de smid, doe hier wat zonnebloem olie totdat al de smid vochtig is (niet te veel, maar ook niet te weinig. Doe hier wat water bij tot dat je een mooie bol kunt vormen.
Verwarm de Marokkaanse bakplaat, smeer deze in met wat olie en strooi er wat smida op (om te voorkomen dat de l7archa blijft plakken). Bak aan beide zijden.
Thanxx girl.....

09-11-2003, 20:22
Je kunt het trouwens ook in melk kneden (in plaats van water), is lekkerder en wordt ook zachter