Bekijk volle/desktop versie : Nawijn wil criminele Marokkanen uitwijzen....Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]

02-09-2002, 22:28

Citaat:
Origineel gepost door Tarifscht
het is toch raar dat er zo veel slechts over de marokanen worden gepraat niet normaal meer....! in kranten, tv, radio, mensen onderling.... het zijn altijd weer die ''slechte marokanen'' maar als er marokanen zijn met een goed opleiding/baan wordt er niks over gezegd daar baal ik gewoon van...................

beslama

Tarifscht
dat zal je nog wel ff houden hoor
daar ben ik zeker van
hoe denken de marokkanen (die in marokko wonen) over Nederlanders?
Ik vraag t uit intresse hoor, niet hatelijk bedoeld

beslama

02-09-2002, 23:02


Zaterdag weer 17 moslimfundi's opgepakt op verdenking van bandewn met terreurorganisaties zoals Al-Qaida. Ben benieuwd hoeveel Marokkanen zitten onder de vijf die in Eindhoven zijn opgepakt

02-09-2002, 23:28
Het huidige kabinet heeft volgens mij nog vele verassingen voor ons in petto. Ik vind het echt een stelletje amateurs bij elkaar.

Konden we maar met z'n allen onze krachten bundelen en Marokko gaan opbouwen voor de komende generaties. Nederland doet alsof het zoveel voorstelt, maar het is een 'ZJOE3'land geworden. Je werkt je kapot en nog houd je geen cent over. Die stomme EURO maakt het er niet beter op.
En dan heb ik het nog niet over hoe mensen behandeld worden die (terecht) in de WAO of bijstand zitten.

Ik weet het wel hoor, zodra ik de kans krijg ben ik hier weg. Mensen hebben geen tijd meer voor elkaar dankzij de 24-uurs economie. HAASTEN HAASTEN EN NOG EENS HAASTEN.

Get a life Nederland!

03-09-2002, 01:04
Hoi mensen,

Ik vind het echt belachelijk! Een klein groepje marokaanse criminelen, wordt er dit van gemaakt! Waarom altijd de marokanen, ze komen ons toch niet vertellen dat de marokanen alleen hier de criminelen zijn, er zijn nog zeker andere rassen met criminaliteit!!! Ze moesten het ZEKER anders formuleren!!

Ik begrijp het niet, zoiets moeten ze hier oplossen. De meeste zijn eenmaal hier geboren, met een Nederlandse paspoort, hoe pakken ze de Nederlandse criminelen aan dan? Nou marokanen moeten onder de Nederlandse criminelen vallen, ze moeten een plan van aanpak hier in Nederland regelen en niet terug sturen naar Marokko.

Miss kreta je hebt helemaal gelijk, je werkt je hier kapot met die stomme euro, en het is maar haasten haasten en nog eens haasten! BAH

We moeten voor elkaar toch opkomen en elkaar steunen!

De groeten,

03-09-2002, 13:39


ik vind dat dat niet moet kunnen het is dan heel erg.
je hebt je passeport dan moet je neit uit nl gegooid worden
een gevangenisstraf
okee maar dat je eruit word gegooid vind ik een beetje racisties. aleen marrokaanse jongens staaat er in de brief.
dus als de nederlanders iets doen dan word er alleen gevangenis straf gezegd.
het slaat nergens op die wet

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9]